Polkupyöräpoolon SM – Kokkola, 31.08.2013

Cogkola Bike Pololla on ilo ja kunnia järjestää toiset kovalla kentällä pelattavat Polkupyöräpoolon SM-kisat. Turnaus järjestetään Kokkolassa lauantaina 31.8.2013.

OSALLISTUMINEN:
Turnaukseen voivat osallistua kaikki suomalaiset polkupyöräpoolojoukkueet.

TURNAUS:
Turnaus on yksipäiväinen. Alkamisajankohta tulee mahdollistamaan saapumisen Kokkolaan pelipäivänä junalla tai omilla autoilla. Ottelut tulevat siis todennäköisesti alkamaan iltapäivällä ja jatkumaan pimenevään elokuiseen Venetsialais-iltaan. Tarkempi aikataulu, pelipaikka, kentän tiedot, säännöt sekä turnauksen kulku ilmoitetaan myöhemmin osallistuvien joukkueiden määrän selvittyä.
Turnaus pelataan asfalttialustalla sählykaukalossa, joita on tarvittaessa käytössä kaksi kappaletta. Ottelut pelataan sisätiloissa Kokkolan Urheilutalossa, mikäli sääolosuhteet niin vaativat.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi seuraavat tiedot:

  1. Joukkueen nimi
  2. Kaupunki jota edustaa
  3. Pelaaja 1 koko nimi (kapteeni)
  4. pelaaja 2 koko nimi
  5. pelaaja 3 koko nimi

Ilmoittautumismaksu on 30 €/joukkue. Ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen cogkola(ät)gmail(piste)com. Ilmoittautumisten takaraja on maanantai 15.7.2013. Ilmoittautumisen jälkeen joukkue saa ohjeet ilmoittautumismaksun maksamiseen. Maksun suoritettuaan joukkue on mukana turnauksessa.

Turnauksen tukijana toimii Suomen Polkupyöräpoolo ry.

LISÄTIEDOT:
Tiedustelut joko sähköpostitse ilmoittautumisosoitteeseen tai puhelimitse 050 401 7961.

Tervetuloa!

Terveisin,
Cogkola Bike Polo

Upeeta! Mahtavaa! Upeetamahtavaa…

Mahtavaa että päästään mittelöimään kaupunnien kesken :slight_smile:

Noista venetsialaisista johtuen ei vaan löydy (=löytyy huonosti) majoitusta kylältä :frowning:

e: siis totesin tämän itse etsiessäni huonetta kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.

ee: mutta tullaan sitten vaikka päiväksi! Oulusta ajaa kahessa tunnissa.

ja koska BFF, niin näistä tulee oikeasti piirinmestaruuskisat

^^ Jos pääsen vain messiin, niin saattais majoituskin järjestyä. Meidän porukat nimittäin asuu kuiteskin mökillä, johonkin loka/marraskuulle saakka eli siellä vois olla rivari-kolmio vapaana. Kai sinne nyt pari joukkueellista oululaisia aina mahtuis :slight_smile:

^^^ Venetsialaiset on kuitenkin sen verran paikallinen tapahtuma, ettei se majoituskapasiteettia varmaankaan hirveästi syö.

Soitin äsken testimielessä Kokkola Campingiin. Loma-asunnot on varattu mutta esim. kaikki mökit ovat vielä vapaana.

Uskon, että hotellihuoneitakin löytyy ihan hyvin kunhan varauksen tekee hyvissä ajoin. Edullisinta majoitusta keskustassa tarjonnee Hotelli Kokkola sekä Hotelli Nukkumatti.

Jani S - 16:03, 12.6.2013 » ja koska BFF, niin näistä tulee oikeasti piirinmestaruuskisat
Tapahtumien päällekkäisyys aiheuttaa selkeästi haastavia valintatilanteita osallistujille. Tuo viittaus piirimestaruuskisoihin on hiukan harmillinen, sillä se antaa ymmärtää, että taso olisi huono ilman pääkaupunkiseudun joukkueita, jota itse en tietenkään halua missään nimessä allekirjoittaa. Jos tuosta BFF:stä olisi kantautunut tietoa suunnittelun alkuvaiheessa, eikä vasta aivan loppumetreillä kuten nyt, olisi se saattanut vaikuttaa kisojen ajankohtaan. Nyt ajankohtaa oli hiottu aiemmin tiedossa olleita tapahtumia ajatellen ja mm. pimenevä syksy huomioon ottaen. Tahdon silti uskoa, että SM-kisat houkuttelevat paikalle tarpeeksi joukkueita, joiden poololiekki palaa niin voimakkaasti, ettei mahdollisuutta SM-tittelin voittamiseen pysty ohittamaan. Heidän ansiostaan ja kunniaksi haluamme toteuttaa tasokkaan ja onnistuneen turnauksen

Oulun pooloissa oli tänään kutinaa, että eiköhänse ainakin yksi joukkueellinen, ehkä jopa kaksi tai kolme, saada kisoihin.
Best Friends Foreverista huolimatta.

Eiköhän Tampereeltakin pari joukkuetta ilmaannu paikalle.

KALEVA B-P SUCKERS saa ainakin yhden joukkueen. Saako joukkueessa olla neljä pelaaja, jos vaihdolla mennään?

artpow - 12:01, 13.6.2013 » KALEVA B-P SUCKERS saa ainakin yhden joukkueen. Saako joukkueessa olla neljä pelaaja, jos vaihdolla mennään?
Mahtavaa kuulla, että foorumillakin näkynyt Tampereen hieno poolopöhinä tuottaa tulosta/joukkueita, tervetuloa mukaan vaan! Tuosta joukkueen koosta sen verran, että tulemme luultavasti käyttämään viime SM-kisojen kanssa lähes identtisiä sääntöjä. Tuolloin joukkueen koko oli rajattu kolmeen pelaajaan. Tulemme lyömään lukkoon käytettävät säännöt ja turnauksen rakenteen tämän viikon aikana ja otan esittämäsi asian puheeksi tuolloin.

Eli turnauksen rakenteesta ja säännöistä tullee virallinen päivitys lähipäivinä.

signalpresent - 20:35, 12.6.2013 »

Tapahtumien päällekkäisyys aiheuttaa selkeästi haastavia valintatilanteita osallistujille. Tuo viittaus piirimestaruuskisoihin on hiukan harmillinen, sillä se antaa ymmärtää, että taso olisi huono ilman pääkaupunkiseudun joukkueita, jota itse en tietenkään halua missään nimessä allekirjoittaa.
Jos tuosta BFF:stä olisi kantautunut tietoa suunnittelun alkuvaiheessa, eikä vasta aivan loppumetreillä kuten nyt, olisi se saattanut vaikuttaa kisojen ajankohtaan

BFF:n ajankohdasta:

Kysyjille vastataan. Aivan kaikille kysyjille on osattu kertoa alustavat kaksi viikonloppuvaihtoehtoa helmikuusta asti. Toinen oli tämä 30.-31.8 ja ja toinen vähän aikaisempi. Tämä lopullinen varmistunut ajankohta on osattu yksilöidä kysyjille jo vapusta asti.

Valitettavasti mahdollinen kysymyksenne ei ole kyllä kantautunut meille asti. Ilomielin olisimme vastanneet.

markkuj - 11:10, 14.6.2013 »
signalpresent - 20:35, 12.6.2013 » Tapahtumien päällekkäisyys aiheuttaa selkeästi haastavia valintatilanteita osallistujille. Tuo viittaus piirimestaruuskisoihin on hiukan harmillinen, sillä se antaa ymmärtää, että taso olisi huono ilman pääkaupunkiseudun joukkueita, jota itse en tietenkään halua missään nimessä allekirjoittaa. Jos tuosta BFF:stä olisi kantautunut tietoa suunnittelun alkuvaiheessa, eikä vasta aivan loppumetreillä kuten nyt, olisi se saattanut vaikuttaa kisojen ajankohtaan
BFF:n ajankohdasta: Kysyjille vastataan. Aivan kaikille kysyjille on osattu kertoa alustavat kaksi viikonloppuvaihtoehtoa helmikuusta asti. Toinen oli tämä 30.-31.8 ja ja toinen vähän aikaisempi. Tämä lopullinen varmistunut ajankohta on osattu yksilöidä kysyjille jo vapusta asti. Valitettavasti mahdollinen kysymyksenne ei ole kyllä kantautunut meille asti. Ilomielin olisimme vastanneet.
Aiemmassa postauksessa en missään nimessä halunnut osoittaa syyllistävää sormea BFF:ää järjestävää tahoa kohtaan, vastasin pelkästään aiempaan kommenttiin sen kummemmin analysoimatta vastauksestani välittyvää tunnelmaa em. taholle. Jos se koettiin syyttävänä, pyydän anteeksi, se ei ollut tarkoitus! Tottakai olisi ollut hyvä tiedustella kesän tapahtumista useilta eri tahoilta hyvissä ajoin, näin pyrimmekin parhaamme mukaan tekemään. Koska olemme aika tuore toimija täällä periferiassa, emme valitettavasti ole vielä päässeet osaksi kaikkia niitä pieniä ja suuria piirejä (lue: skeneä), jotka suomen pyöräilymaailmassa pyörivät ja tämän takia emme myöskään kaikkia tahoja joihin tulisi kääntyä vielä tunne. Tuosta herääkin ajatus siitä, millä tavalla eri yhteisöjen yhteistyötä voisi kehittää tulevaisuudessa? Onko olemassa jotain yhteistä tiedotuskanavaa (yv:n lisäksi), jota käyttäen eri organisaatiot saisivat helpommin tietää, ehkä jopa kysymättä, kehitteillä olevista tapahtumista, ettei elettäisi viidakkorumpujen ja savumerkkien armoilla? No, se siitä visioinnista, otan mielelläni vastaan tietoa miten voimme joko liittyä tällaiseen koalitioon tai olla mukana kehittämässä moista.

Tarkoituksemme ei tietenkään missään vaiheessa ole ollut viedä osallistujia toiselta hienosti pyöräilykulttuuria edistävältä tapahtumalta järjestämällä omamme samanaikaisesti. Toivon todella tapahtumien onnistuvan hyvin sekä BFF:n, että poolon SM-kisojen osalta ja että kummatkin keräävät tahoillaan hienot osallistujamäärät.

Kehittyvin YT-terveisin
Roy

No problem. Ja tosiasia on että Suomen lyhyessä kesässä päällekkäisyyksiä tulee väkisin.

Päällekkäisyyksien välttämiseksi BFF:ssäkin jätetään bilepuoli lauantaina kokonaan väliin. Halutaan siis varmistaa että jengi olisi TdH-kunnossa sunnuntaina. Näin on sovittu yhteistyössä TdH:n kanssa. Vastaavasti Kokkolassakin kannattaa kelata aikataulut ja muut niin ettei mene ristiin TdH:nkin kanssa vaan Kokkolastakin pääsee Helsinkiin vielä sellaisilla junilla joiden jälkeen TdH:kin tarvittaessa onnistuu.

Jos Kokkola Goes HKI -säätö kiinnostaa, niin BFF:n ja TdH:n porukka mielellään auttaa lobbaamaan kisapuitteet Helsinkiinkin. Järjestäjä pysyisi samana eli Cogkola järjestäisi kaiken käytännön toteutuksen vaikka pelikentät osoittaisikin BFF + TdH + Helsingin kaupunki.

markkuj - 16:39, 14.6.2013 » Jos Kokkola Goes HKI -säätö kiinnostaa, niin BFF:n ja TdH:n porukka mielellään auttaa lobbaamaan kisapuitteet Helsinkiinkin. Järjestäjä pysyisi samana eli Cogkola järjestäisi kaiken käytännön toteutuksen vaikka pelikentät osoittaisikin BFF + TdH + Helsingin kaupunki.
Minusta huono ehdotus ja idea jo syntyessään.
anatti - 16:42, 14.6.2013 » Minusta huono ehdotus ja idea jo syntyessään.
[s]Pelit[/s]Poolot Kokkolassa ja leffat Helsingissä..

Eipä tuosta BFF:stä ole kovin huudeltu ja kokkolakin keksi mielestäni poolon peluun snadisti myöhässä.

Niinkuin aina, sellaista ajankohtaa ei ole että kaikki pääsisivät joten niillä korteilla pelataan mitä on jaettu.

Anteeks nyt, mutta eikai BFF:n tartte pitää huolta siitä, ettei ihmiset biletä. Luulis, että aikuiset ihmiset osaa bilettää sen mukaan tartteeko aamulla tehdä jotain muuta ku leikkiä kiveä.

Edit: ja olen samaa mieltä, että poolot Kokkolassa ja leffat Helsingissä.

Jep. Poolot Kokkolassa, leffat ja TdH Helsingissä. Kesä lyhyt ja päällekkäisyydet luo valinnanvaraa. Hyväkin tosiaan niin.

Lauantain BFF biletyksestä: biletyksen keskittäminen perjantaille oli luontevaa kun a) TdH sunnuntaina JA b) joka tapauksessa piti kustannussyistä keskittyä yhteen bileiltaan. Ja toki Bio Rexin BFF Spessubaari on auki lauantainakin, mutta ohjelmaa hankitaan lauantaille perjantaita vähemmän.

Kokkolaan ehtinee lauantain aamujunilla? Sikälikin hyvä että Helsingin bileet on perjantaina, Kokkolaan matkaavat tulevat poolomestarit ehtivät juhlia tulevaa mestaruuttaan jo Bio Rexissä etupainotteisesti. Tai jos tuleekin tappio niin onpa BFF:n bileet ja darra syypäänä.

Hyvää Juhannusta Poolokansa!
Poolosika heräilee

Kokkolan peleihin ehtii taatusti aamujunalla Helsingistäkin :slight_smile: Hyvällä kahvilla ja riittävällä määrällä naposteltavaa voi myös palkata kaverin kuskiksi, sillä poolojoukkueen saanee ahdettua henkilöautoon ja tuosta yhtälöstä ei voi muodostua muuta kuin eeppinen road trip.

Turnauksen sännöt eivät ihan ehtineet tälle viikolle, mutta juhannuksen jälkeen ne saadaan varmasti nopeasti kaikkien nähtäville.

Tampereen järjestäytymistä ja mahtavaa treeni-asennetta on mukava seurata. Onhan heillä siihen hyvä syykin, 2011-vuoden mestaruus on heillä puolustettavaan.
Helsinki valtasi 2011 2.- ja 3.-sijat, miten käy tänä vuonna, intoutuuko pääkaupungin pooloajat lähtemään revanssin hakuun?
Oulusta kantautuneet vibat ovat olleet erittäin poolomyönteisiä. Se ei sinäänsä kummaa ole, onhan siellä poololiekkiä ylläpidetty läpi vuoden. Tuleekohan Oulusta tämän vuoden SM-turnauksen nuorin pelaaja?
Cogkolassa treenit käyvät kuumana, kilpavarustelu on iloinen tosiasia ja järjestelyt etenevät aikataulussa.