Mistä näitä osia saa?

Kävisikö jarrulevyn pultit (lyhennettyinä)?

Täähän se varmaan olis. Pitää kattoa jos jostain löytyis semmosia missä ois kohtuu saman korkunen ja levynen kanta. Pultin ja keskiön väliin ei jää juurikaan tilaa.

Mulla on komppiskirppiksellä myynnissä 120 mm spideri ja 42-28 10s eturattaat uutena paketissa. Siinä olis nuo ruuvit kanssa, voin splitata ne jos ei paketti tänään muuten liiku.

1 Like

En tiiä onko oikea osasto, mut onko täällä ketää dekaali/tarravelhoa vai pitääkö mennä ebayn ihmeelliseen maailmaan? Chesini projekti tartteis uudet dekaalit. Jos vielä Turun seudulta niin aina parempi.

Saako näitä mutterivastuksia jarruille mistään Suomesta pidempänä? Ebaysta tai muualta tullee roimasti lisähintaa mutterille koska Tulli ja Posti nykyisin…

image

Tossa yks velho

1 Like

No prkl, kiitokset!

Kysy LBS. Miten pitkää kaipaisit, saattaa olla omassakin hyllyssä ylimääräisenä.

1 Like

Ohhoh no jopas! Tässä vaiheessa mikä tahansa lyhyintä mallia pidempi kiinnostaa ja lienee tepsiä, jää muutamasta millistä kiinni ainoastaan.

Pitäisi löytyä monesta pyörähuollosta, kysymällä selviää.

Ei ollut löytää vuosi sitten pidempää mutteria jarrulle, moni paikka myi ei oo joka pituudelle, jarrujen mukana olisi saanut. Saksan maalta löysin B D muistaakseni ja sekin jäi 2mm lyhkäiseksi, väsäsin siihen oman jatkon.

1 Like

Velobialla ainakin on, tuli ripeään sieltä vastaus. Kuulema lukuisia eri pituisia löytyy!

2 Likes

Hyvä tietää, kysyn sieltä

BH-90 yhteensopiva ‘splitteri’ elikkäs tuollanen pulikka jolla saa kätevästi poikkastua/jatkettua jarruletkun?

Mielellään kivijalasta mutta vielä parempi jos kerrot missä mun laatikoissa on se vuosia sit purkamani kompliitin stongan päähän tuleva letkunpätkä johon on jo valmiiksi pultattu tuollanen.

Dia-Compe 204 / 202 jarrukahvojen huput eli kahvakumit. Saako näitä Suomesta jostain?
Myös käytetyt ruskeat kelpaa jos jollain lojuu ylimääräiset.

Tölppyrässä aka töpyssä aka töölönpyörässä on ollut jotain diacompen kahvakumeja. En lupaa kyllä että joka mallia ja joka väriä. Jotain mustia nonameja myös jotka sopi ainakin joihinkin mafacin kahvoihin.
Eli kandeee soittaa/meilaa ja kysyy

ja tuli mieleeeni et oisko filla bicyclesillä ollu kans jotain tällasia…

Suositelkaapa, mistä löytys hyvät lukkopultit satulatolpalle ja satulalle ettei jakkaraa nyysitä niin helposti. Joku sellainen pulttisetti, jossa siis joku erikoisavain mukana.

Kaikki järkevänhintaiset setit olleet sellaisia, joissa vaan akseleihin ja satulalle pultit. Eli satulatolppa edelleen sitten helposti irroitettavissa.

Viimeisintä varkaudenestoteknologiaa siitä niin: P: STNA - satulatolpan naru AKA sosialistin kauhu

Mites tää?

Erehdyin taas kasaamaan pyörän jossa on vaijereita, rungon sisään reititetyt täysimittaiset vaijerin kuoret tuntui hakkaavan pienissäkin töyssyissä putken seinämiin pitäen melkoista orkesteria. Mistä tähän ratkaisu?

Rungossa on tollaset irti ruuvattavat portit niin näkisin ihan mahdolliseksi pujottaa jotain splitattua vaahtomuovituubia noiden ympärille.