Mistä näitä osia saa?

Mulla on aina välillä (aika useinkin) sellainen ongelma, että tiedän kyllä mitä tahdon ostaa, mutta on hankaluuksia löytää kauppaa tai nettikauppaa, jossa kyseistä tavaraa olisi tarjolla. Enkä vissiin muka sit osaa googlata tarpeeksi. Siispä nyt tämä tähän.

  1. Mistä löytyis campan eturatas, leveälle ketjulle, 47t 144bcd ois hakusessa?

  2. Mistä löytyis joku mukava miel. italo ratatanko? Kromia tai mattapintaa sais olla, jos ei tuu mitään mieleen niin pitänee vaan hankkia se nitton B-123AA tai jopa B-135AA. 27mm clamppi ois stemmissä, että shimmailuhommiksi taitaa mennä kuitenkin.

Saapi muuten tarjota käytettynäkin, jos näitä on jollakulla nurkissa.

Rattaita:

http://www.totalcycling.com/index.php/product/parts_accessories/chainrings_track/pista_ring.html

Velomine kauppaa halvalla Origin 8:n valmistamia Nuovo Record -kopioita. Tuo ainut saatavilla oleva on tosin 48-hampainen, mutta tuohon hintaan ei varmaan yhden hampaan heitto harmita ihan älyttömästi.

Kiitokset molemmille, taidan kuitenkin päätyä ensimmäiseen vaihtoehtoon.

Mites noita stongia, vai onko hubjub ja ebay mun ainoat vaihtoehdot?

Velosolo myy Nitton droppia vähän halvemmalla kuin Hubjub.

Suosittelisin yhdistelmää Ebay + annos kärsivällisyyttä.

Yksien polkimien laakerit tekivät tenän, mistä löytäisi varaosia?

Koitin pyöräliikkeistä kysellä kuvassa alhaalla keskellä näkyvää mutteria, jota vasten laakerin kuulat tulevat. Ei-oota tarjosivat. Jos näitä jostain saa niin ovatko kaikki samanlaisia vai onko näissäkin jotain standardeja?

http://img18.imageshack.us/img18/7243/11052010023.jpg

Mun miljoonalaatikossa taitaa pari noita olla, eri asia sit sopiiko ne. Tosiaan, osaisko joku viisaampi sanoa että onko noissa mitään standardia vai riippuuko mitoitus ihan polkimista?!

Tsekkaa myös:
http://freshtripe.co.uk/Freshtripe/Handlebars,%20Headsets%20%26%20Stems.html

Mistä löytyy halvimillaan Mavicin CXP 33 vannetta hopeana, tai muuta saman tyylistä semikorkeaprofiili vannetta hopeana/Kromisena ja mielellään vielä 36 reikäisenä. Käytävä jarrun kanssa. (CXP 33 tainnut olla siinä 50e/vanne + postit parikymppiä).

Viiskybää kappaleelta on varsin hyvä hinta sille kehälle.

konkeli - 11:46, 9.8.2010 » Viiskybää kappaleelta on varsin hyvä hinta sille kehälle.
Tässä tapauksessa taidan jo tilata tuohon hintaan, enkä yritä säästää posteissa muutamia euroja.

^ Riippuen sijainnista, kyseistä vannetta saattaa saada tuohon 50 hintaan kivijalkakaupoistakin, eli ilman postikuluja. Omani ostin tasan tuohon hintaan Cycle Centeristä (Helsingistä).

Italo droppeja eBaysta metsästäessä saa olla valmiina lyömään ison nipun rahaa tiskiin, varsinkin jos on hyvä kuntoista tavaraa liikkeellä. Itse tyydyin ostamaan Cinellin Cinetican. Ei se varsinaisesti ratadroppi ole, mutta silti…

LRM - 13:14, 9.8.2010 » Mistä löytyy halvimillaan Mavicin CXP 33 vannetta hopeana, tai muuta saman tyylistä semikorkeaprofiili vannetta [s]hopeana/Kromisena[/s] ja mielellään vielä 36 reikäisenä. Käytävä jarrun kanssa. (CXP 33 tainnut olla siinä 50e/vanne + postit parikymppiä).
Bike-Components/HiBike 39,95€

Edit: Bike-Componentsin joutui kyllä hintakilpailuttamaan.

PBK tarjoilee muuten noi Campan rattaat hiukan halvemmalla ja ilman postikuluja.

Kiitoksia kaikista vinkeistä kehien osalta! HiBike 39,95e/kpl ja posit 13,95e = Ei kannattavaa, kun kivijalka liikkeestä saa 7 kolikkoa kalliimalla kehät kävelemällä suoraan liikkeeseen. :slight_smile:

onko mun googletustaidoissa vikaa vai ovatko 1/8" sinkulatakarattaat kasettinavalle jotenkin harvinaisia? Saa ehdottaa.

LRM - 20:23, 9.8.2010 » Kiitoksia kaikista vinkeistä kehien osalta! HiBike 39,95e/kpl ja posit 13,95e = Ei kannattavaa, kun kivijalka liikkeestä saa 7 kolikkoa kalliimalla kehät kävelemällä suoraan liikkeeseen. :)
Noille CXP 33 kehille olisi kyllä toinenkin vaihtoehto ja kysyn nyt että löytyyko tuota Rigidan DP 18 kehää jostain kivijalka liikkeestä Helsingistä? SingleSpeedShop myy tuota 39e/kpl + Postit. (Saisi olla se "kiilloitettu" malli)

Ainakin Pelagon puljusta on löytynyt. Ja nimenomaan “polished”. Mutta cxp 33 on kyl hienompi tuohon verrattuna, että jos se ei ole ihan hinnasta kiinni, niin katsoisin sen suuntaan.