Konversiot kunniaan!

Eiku oikeesti.

http://velospace.org/files/Clubman_Path_Racer_Lauterwasser3x.jpg

Ruosteisten paskojen kanssa näpräilyyn innoittavaa kuvamateriaalia.

Jossain vaiheessa lupaan heittätyä proosalliseksi.

http://www.fixedgeargallery.com/2008/june/4/RaymondHernandez.htm

Mitenköhän tollainen metallinen pullo käytännössä pysyy tollaisessa metallisessa telineessä. Oonko mä sitten sivutoiminen rytmisektio kun vedän tuolla peltipullo munien välissä?

http://gizmonix.net/pix/roflcopter.gif

Minkälainen ääni kuuluu yhden käden taputtaessa.

Se kuulostaa ihan tavalliselta taputukselta, joskin tahti on tekniikasta johtuen tavallista nopeampi ja ääni vähän sellainen löysän-napakka.

Vai Zen koaneja… noita harvemmin näkee… zen on kuitenkin loppujen lopuksi uskonto. Siinä uskotaan johonkin sellaiseen, mitä ei voida todistaa. Vastaan ja korotan vieläkin suuremmalla (sic!) viisaudella:

" Tyhjyydessä on hyve, eikä mitään pahaa. Viisaus on olemassa, periaate on olemassa, henki on olemattomuutta. "

Musashi.

===

Tuo musta pyörä, jossa on tuo metallipullo ja metallipumppu, on oikeasti hyvin kaunis. Ainoa miinus on se, että lokasuojat eivät varsinaisesti enää oikeasti toimi tuossa lokasuojina. Niillä ei ole enää funktiota. Ne kaipaisivat muutosta johonkin suuntaan, joko isommiksi tai poistamista. Ei noissa lokasuojissa ole mitään välimuotoa. Pyörässä joko on lokausojat tai siinä ei ole niitä. Lokasuojat ovat kvantittunut suure.

Ajoasento on myös aika ankara.

"Aika ankara… " heh… olipa aika sipistelevä ja neitimäinen ja jotenkin vähän liian epäsuora ilmaisu… Sanotaan tuo toisin ja vähän enemmän suoraan ja vähän jätkämäisemmin: " Jos pullautat välilevysi ristiselästäsi, olet entinen pyöräilijä. Mitä kohtaa et tajunnut ? "

Asiaa kannattaa miettiä. - Mieluummin ennen sitä ensimmäistä pullauttamista.

Kovatkaan miehet eivät aja koukkutangolla koko ajan alaotteelta. Siitä voi lähteä, että jos ei aja joka päivä ja jatkuvasti, niin se oikea taso, millä käsiä pidetään jatkuvasti, on noin satulan tasolla. Kun kilometrejä kertyy, se yläasento on enintään 3-7 senttiä satulan tasoa alempana. Tuossa se perustaso on nyt koko ajan samalla tasolla, kuin koukkutangon alaotteelta ajettaessa.

Kun selkä loppuu, niin sitten ovat kyynärpäät takalinkkuun lukossa ja kädet suorina. Sitten ovat kyynärpäätkin vielä rikki. Ei hyvä ei. Itseään kohtaan voi ymmärtää myös olla armelias, eikä rikkoa itseään syyttä suotta.

Tuure

-.-

Parasta oikeaa filosofiaa on kosmologian professori Kari Enqvistin koko tuotanto. (filosofia = oppi kaiken olevaisesta)

-.-

tle88 - 19:41, 26.8.2009 » ... Parasta _oikeaa_ filosofiaa on kosmologian professori Kari Enqvistin koko tuotanto. (filosofia = oppi kaiken olevaisesta) -.-
"Oikean" määrittelysi mättää, palaa alkuun =).

Mä olen ymmärtänyt, että ontologia on vain osa filosofiaa.

Parasta filosofiaa on kuitenkin se, joka auttaa ihmistä tulemaan toimeen itsensä ja muiden kanssa. Esimerkiksi käyttökelvottomien ja hylättyjen tavaroiden kunnostaminen ja uudelleen käyttäminen.

Aika hauskan muotoinen tanko tossa mustassa. Mut miksköhän Ouryn gripit?

Ai niin, metallipullo ja metalliteline = fail. Joko kolisee tahi sitten pullo on naarmuilla ekan huikan jälkeen. Toki omat kokemukset rajottuu b-kaupan amuliinipullo/c-marketin pulloteline -komboon…

http://farm4.static.flickr.com/3263/3131328395_633a427d84.jpg

http://rok.possu.org/photos/gallery/cache/vesipoolo/edtDSCF5730.jpg_w480.jpg

Atala Giro D’Italia, jostain 70-luvun alusta. Kallein yksittäinen komponentti ehkä toi Brooksin B17.

rokpete - 11:48, 28.8.2009 » http://rok.possu.org/photos/gallery/cache/vesipoolo/edtDSCF5730.jpg_w480.jpg
Hyväksytty

Listataanpa mitä tänne EI haluta

  1. Korkeaprofiiliset värivanteet
  2. Koli-koli-maalaukset, joista saa päänsäryn
  3. Konversiot, joiden yksittäinen komponentti maksaa 10x aihion hinnan
  4. Omistajalleen selkeästi vääränkokoiset pyörät
  5. Liian arvokkaista pyöristä tehdyt konversiot
  6. Top-tube padit

En minä nyt aivan hirveän eriä mieltä noistakaan teeseistä ole, mutta en voi oikein hyväksyä Taleban fundamentalismiakaan.

En myöskään ymmärrä, mikä korkeaprofiilisissa värivanteissa on niin kamalaa… saa kai ne laittaa, jos niistä kovasti tykkää ?

Miksi rajata ? Jos jollakulla on myös varaa laittaa hipo osaa, pitääkö heidät ajaa pois, tai väittää, ettei harrastus ole jotenkin “aito” tai “oikeaoppinen”.

Kuka määrittää oikean opin ? Se, jolla on kovin ääni ?

Ja ymmärrä nyt, että tämä ei ole hyökkäys Sinua vastaan. Tämä on puolustuspuhe sallivuuden puolesta. Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan.

Maailmasta tulee juuri sellainen paikka, millaiseksi me itse teemme sen. Tämä ei ole hyvä tie siihen ilmeisesti kuitenkin kaikkien haluamaan lopputulokseen.

Tuure

-.-

En minä mistään rauhasta tai filosofiasta ymmärrä, mutta osaan tervehtiä naapureitani.

tle88 - 12:03, 29.8.2009 » En myöskään ymmärrä, mikä korkeaprofiilisissa värivanteissa on niin kamalaa... saa kai ne laittaa, jos niistä kovasti tykkää ?

Miksi rajata ? Jos jollakulla on myös varaa laittaa hipo osaa, pitääkö heidät ajaa pois, tai väittää, ettei harrastus ole jotenkin “aito” tai “oikeaoppinen”.

Tiivistyykö tässä threadissa nyt NKOTB:n jätelavakonversiofundamentalismi kaikkein puhtaimpaan ja korkeimpaan muotoonsa?
tle88 - 14:46, 29.8.2009 » Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan.
Ilman muuta, mutta ei tässä perennamaassa. Jokainen pistäköön pyöräänsä juuri niin paljon rahaa kuin haluaa ja muokatkoon sen muutenkin itseään miellyttäväksi.

Tämän ketjun tarkoitus ei ole olla mitenkään poliittinen, vaan esteettinen. Meikäläinen tykkää tietyn näköisistä pyöristä. FGG:ssä ja velospacesssakin niitä vaan tulee vastaan turhan harvoin, joten koitetaan koota niitä yhden otsikon alle.

otsikko ei kyllä määrittele muuta kun että konversioista puhutaan

olkoon kuinka epäpyhää hyvänsä lasken pikkuserkkuni pieteetillä ja nossicampalla konvertoiman eddy merckxin konversioksi ja helvetin siistiksi semmoseksi vaikka halpaa siitä ei kyllä saa edes nauramalla

Flaidis! Flaidis! Verta ja luita!