Googlaa puolestani / en keksi hakusanaa / missä tästä on jo puhuttu?

whatbars.com sivuilta katselin, että jo 420 taitaisi mennä yli sen puolen metrin UCI-rajan.

1 Like

Rupee menemään into crossailuihin, kun pitää tällaista pelleillä vaikka kuitenkin vikana tulee maaliin luultavasti. Hirveetä ostoslistaa ns parin kisan takia.

Ei siellä kyl kukaan tainnut mitään tankojen leveyttä katsella ja näkyi noita ylileveitä sweeppaavia tankoja. Et kunhan et kärkisijoja tavoittele niin ajamaan vaan.

Mul on toi tanko just noissa mitoissa. Tais olla aika tarkkaan 50cm c-c dropeilla. Eli tuotekuvauksen ”drops position 6cm wider than hoods” pitää kutinsa ja on selkeesti ylimittainen.

Ite kans painin saman asian kanssa. Mut ei kyl kiinnosta ostaa lisää kamaa niin kokeillaan lajia tällä ja katellaan sit tarkemmin jos hurahtaa.

Droppi max 500 mm ja renkaat max 33mm

Onko chainstay krimppaukseen joku definitive guide jossain?

Edit: tärppäs

Ja:

Onko Pelagon poistuneista tuotteista / vanhoista vuosimalleista ja niiden spekseistä mitään listausta missään ? Pitäiskö sellainen tehdä?

tollasen vanhan harmaan stavan ohjainlaakerin speksit kiinnostaa. tuo orkkis on alkanu vähä jurnuttaa

1 1/8 Ahead EC34/28,6. Löytyy Pelagolta Key Comp -merkillä.

1 Like

Kattelin tuolta että puuttuu kokonaan vuodet 2013-2021

Sen sijaan tässä oli sitä jotain

“Porvoo perustuu samaan runkoon kuin Bristol, mutta eroaa siitä kokomustan ulkoasun myötä. Pyörässä on rosterikehien sijaan mustat aluvanteet ja kokomustat renkaat ilman heijastinraitaa. Porvoomallin ohjaustangolla on kaksoisfunktio: se on ryhdikäs kaupunkikäytössä, mutta pitkä ohjainkannatin ja leveä vaakaputki mahdollistavat myös nopeamman ajoasennon. Kokonaisuus on astetta persoonallisempi ja kolmevaihteinen versio on varustettu vapaarattaalla ja rullajarruilla.”

eiks toi porvoo oo joku hi-ten pökäle

Hmm, toi linkki oli siis vuoden 2015 Stavaan. Mitä sivua etsit?

Toi on se vanha malli, se oli ihan normi 4130

Oliko joskus malli nimeltä Supplier?

Supplier kuulostaa BMX-pyörältä. Salettiin oon varma et näin nähny sellasen ku kattelin mielenhäiriössäni niitä. Mut brändääjille vinkkinä et tosi typerä nimi pyörälle. Tai yhtään mille. :smiley:

Supplier oli laiskan geon jalkajarrupyörä jos muistan yhtään oikein. Oisko se ollut Grey Market Supplyn kanssa joku yhteistyö? Stadi legacy neverforget

1 Like

Oli joo

2 Likes

mikä topsu täällä oli missä ei spd pyöräilykengistä on keskustelua?