Googlaa puolestani / en keksi hakusanaa / missä tästä on jo puhuttu?

Joku pisti taannoin pystyyn maalipintojen fiilistelytopsun, mut en muista sen nimeä, enkä löydä haulla. toisaalta usein tulee kaiveltua muille vanhoja keskusteluja erinäisistä aiheista.

Voidaanko tässä topicissa pelkästään kysyä, että missä jostain aiheesta on jo puhuttu aiemmin, koska kaikesta on jo puhuttu kitenkin?

Aloitetaan tällä pintakäsittelyhehkuttelulla. hlp pls.

parhaat maaliduunit -ketju

…ja kaipaakin hieman parhaus-kategorian sisältöä

Jos fiksi-infoon lisäis linkit yleisimpiin isoihin topsuihin liittyen siel käsiteltyihin aihepiireihin? Ne vois luokitella esim “NAPALANGAT”, jonka alaisuudessa olis esimerkiksi tuo pulttitakanavat, se toinen pulttinapakeskustelu ja myös ehkä linkki tonne rakenteluvinkeihin. Vähän duunia tossa kun sitä vissiin ei pysty laittaa niin et kaikki omalla tunnuksellaan pystyisi muokkaamaan.

^moi tuleva moderaattori.

Kuinka löytäisi kuvia siitä yhdestä Rossinista, jossa oli musta pinta ja neonvärisiä karamellien siluetteja?

Hei tota, mun pitäis miettiä tulevan rungon kokoa, voisko joku jeesaa?

Hakutoiminnon vois vaikka fiksata. Aloitin tuossa taannoin turhan päiten uuden ketjun, ja viimeksi vielä äsken kokeilin, miten sen vanhan löytäisi. Hakusanalla (kaikki ilman lainausmerkkejä) “Äidinkielemme” ei löydy mitään, mutta “äidinkielemme” toimii, vaikka Match Case on rastittamatta. “Sanasto” ei auta, oli isot kirjaimet miten hyvänsä ja asteriskeja siellä täällä. Eikä muuten myöskään “fiksisanasto”.

Kun tulokset on noin laihoja, kynnys uuden ketjun aloittamiseen on aika pieni. Ja eipä tätäkään ketjua sitten joskus löydä mitenkään.

Lumikko - 1:57, 12.4.2012 » Hakutoiminnon vois vaikka fiksata. Aloitin tuossa taannoin turhan päiten uuden ketjun, ja viimeksi vielä äsken kokeilin, miten sen vanhan löytäisi. Hakusanalla (kaikki ilman lainausmerkkejä) "Äidinkielemme" ei löydy mitään, mutta "äidinkielemme" toimii, vaikka [i]Match Case[/i] on rastittamatta. "Sanasto" ei auta, oli isot kirjaimet miten hyvänsä ja asteriskeja siellä täällä. Eikä muuten myöskään "fiksisanasto". Kun tulokset on noin laihoja, kynnys uuden ketjun aloittamiseen on aika pieni. Ja eipä tätäkään ketjua sitten joskus löydä mitenkään.
(Semi)pro tip: jos sivun oma "Search" ei toimi, niin kannattaa kokeilla sen alta löytyvää "Google" hakua.
konkeli - 1:31, 12.4.2012 » Hei tota, mun pitäis miettiä tulevan rungon kokoa, voisko joku jeesaa?
https://www.yksivaihde.net/old/4913 rungon koko
kyttyra - 8:05, 12.4.2012 (Semi)pro tip: jos sivun oma "Search" ei toimi, niin kannattaa kokeilla sen alta löytyvää "Google" hakua.
No sitten herää kysymys, miksi se sivun oma hakutyökalu on siellä etusivulla jos se ei skulaa. Käyttäjä on melko tyhmä, sille on yleensä turha suunnitella muuta kuin rautalangasta ja ratakiskosta..

Jossain vaiheessa joku, ehkä Merenneito, postasi johonkin ketjuun Sindbergmäisen kuvan, jossa kuolema ohjaa kahta lasta joen suuntaan (saatan muistaa väärin). Kuvassa oli teksti tyyliin “Perkeleen hienosti parkkeerattu. Esimerkillistä toimintaa.” En ole löytänyt ketjua tai viestiä ja haluaisin poimia kuvan hyötykäyttöön, eli implementoitavaksi tuulilasinpyyhkijän sulan alle tai jakaakseni sen ilosanomaa työpaikalla.

Kuva ja sen sanoma olivat niin iskeviä, jotta sen voisi melkein kehystää seinällekin.

p.s. En löytänyt haulla tätä ketjua, mutta onneksi tämä ei ollut painunut syvälle muiden ketjujen viestien alle :slight_smile:

Se taisi olla suosikkini Kalervo Palsan teos [s]suojelus[/s]ihana enkeli, muistaakseni siinä pyörätielleparkkeerausbongauslangussa. Katsotaan löydänkö itse kuvaa, olin muistaakseni jaksanut jopa shopata tekstit siihen kohtalaisen hyvin.

Tässä: https://www.yksivaihde.net/old/47/121898

Kiitokset Rogerille ja Merenneidolle. Se teksti on niin taidolla photoshopioitu siihen, että odottaisin näkeväni sen myös aidossa maalauksessa. Nyt odotan tilaisuutta hyödyntää tätä. Ei mene varmasti kauaa.

ei löytynyt haulla nahkasista diy tankoteipeistä keskustelua. mitä on hyvä ottaa huomioon ennen kuin lähden nylkemään uffin rotsia?

FF - 12:59, 23.4.2012 » ei löytynyt haulla nahkasista diy tankoteipeistä keskustelua. mitä on hyvä ottaa huomioon ennen kuin lähden nylkemään uffin rotsia?
Mä löysin tämän, ehkä tästä on vähän apua: https://www.yksivaihde.net/old/3785

Tää on muuten hyvä ketju, jos jengi vaan osaa käyttää tätä niin joka asialle ei välttämättä tarvii aina tehdä uutta ketjua vaikka ei ennestään siitä mitään juttua itse löytäisi, koska joku muu voi löytää.

Edit. ei mitään

LRM - 13:14, 23.4.2012 »
FF - 12:59, 23.4.2012 » ei löytynyt haulla nahkasista diy tankoteipeistä keskustelua. mitä on hyvä ottaa huomioon ennen kuin lähden nylkemään uffin rotsia?
Mä löysin tämän, ehkä tästä on vähän apua: https://www.yksivaihde.net/old/3785 Tää on muuten hyvä ketju, jos jengi vaan osaa käyttää tätä niin joka asialle ei välttämättä tarvii aina tehdä uutta ketjua vaikka ei ennestään siitä mitään juttua itse löytäisi, koska joku muu voi löytää.
danke

onko joku jo selvittänyt onko mummisten ohjainlaakereissa jotain eroja, vai riittääkö että on kourallinen irtokuulia ja munkin kärsivällisyys?

pieni merenneito - 15:11, 23.4.2012 » onko joku jo selvittänyt onko mummisten ohjainlaakereissa jotain eroja, vai riittääkö että on kourallinen irtokuulia ja munkin kärsivällisyys?
https://www.yksivaihde.net/old/601