CTAPT WOCCE syntyi uudelleen talvipyöränä.

Tämän piti olla ihan normaali ehtoo. Töistä kotiin, kaverille uutta vaihdevaijeria, toiselle keskiön vaihto ja loppusilauksena subdogille armadildot kouraan.

No vituikshan se meni niinku Saddamin uusvuos. Töiden jälkeen kävin parittelukumppanin kanssa “parilla” keskustassa, ja huojuin sieltä tarmoa puhkuen kotiin.

Ajattelin rentoutua raskaan työpäivän jälkeen lukemalla nettihesarista sepalus auki kerjäläisistä, ja olinkin päässyt kommenteissa kolmannelle tai ehkä jopa viidennelle sivulle kun kaveri saapuu paikalle.

Vaihdettiin siinä sitten vaihdevaijeri tosi hyvin, ja tajusin lopulta pistää sepaluksenkin kiinni. Kaveri oli ystävällisesti tuonut oluttakin, yhden purkin kumpaisellekin. Join omani, ja poltin kiitokseksi kaverilta tupakoita.

Onneni kuitenkin kääntyi, kun aloin muistelemaan, että aiempana käyttösinkulana hyvin palvelleessa, sittemmin kiekot kiinakiiturille lainanneessa ukrainalaisessa tsernobikessäni on alkuperäiset 27" kiekot yhä tallella, ja kiusattu vammainen paska maillardpakka on ajat sitten otettu siitä irti.

Koska oltiin niin hyvin vaihdettu vaihdevaijeri, ajattelin että nyt on hyvä hetki selvittää, menisikö sellaisille kierteille vapaaratas. Taistelin aikani päästäkseni kyökkiin, ja löysinkin molemmat kiekot - joskin vitutus oli suuri kun huomasin että olin jossain sekavuustilassa purkanut etukiekon navan.

Etsittyäni jostain tästä työpöydältäni myös jokin aika sitten ostamani ylimääräisen vapaarattaan, vein ne riemusta kiljuen näytille patiolleni.

Sanoin ystävälleni:

“Katso, tämä vapaaratas kiertyy tuon pakan jengoille. Voi tätä ilon päivää. Menenpä heti tonkimaan romulaatikkoani löytääkseni etukiekon akselin tarvittavine prikkoineen ja ruuveineen.”

Ystäväni tiesi heti mistä on kysymys. Hän katsoi minua sellainen ilme kasvoillaan, joka kahdelle miehelle tulee, kun he aistivat potentiaalista rahanmenoa, oluenjuontia ja teknisten asioiden kanssa kädet kyynärpäitä myöten paskassa väkertämistä.

Mikäli sen lisäksi, että olen helvetin komea ja älykäs, olisin myös meedio, olisin saattanut seuraavaksi sanoa jotain tällaista aina silloin kun en auta FBI:ta selvittämään kiperiä pähkinöitä:

“Ymmärrätkö, ystävä rakas, mitä tämä tarkoittaa? Vahingossa feidattuani ne kaksi vähäpätöistä juttua jotka tänään piti hoitaa - sekä ulkokumikaupat että keskiön vaihdon eräälle toiselle henkilölle - tulen humalassa kotiin ja alan askartelemaan keittiön lattialla laakereiden ja rasvan kanssa voidakseni puhkua henkeä fillariin joka minun kokoamisen sijaan tuli purkaa atomeiksi ja entisöidä maaleja ja tarroja myöten?”

Sanoin kuitenkin vain, että “Oota, meen laittaa kengät jalkaan” ystäväni ehdotettua terassia keskiviikkoillan kliimaksiksi.

Tultuani kotiin ryntäsin kyökkiin ja kelmeiden loisteputkien valossa tutkiskelin Kharkovin pyörätehtaan - ainakin minun mielestäni - vituttavinta aivopierua kuin olen tehnyt tuhat kertaa aiemminkin - aina vähän enemmän suutuspäissäni.

Tällä kertaa en kuitenkaan vellonut kauaa itsesyytöksissä, sillä riemukseni huomasin, että olin säästänyt kiekoista etunavan laakereita lukuunottamatta kaiken.

Kiersin vapaarattaan paikalleen ja mallailin vähän. Kuvittelin olevani Saimi Nousiainen catwalkilla. Kävelin eteisessä edes takaisin ja vilkuilin itseäni peilistä - grauu. Ja totesin että vapaaratas menee vaarallisen lähelle runkoa.

On hyvä juttu, että on olemassa sellaista periaatteessa menetetyksi toteamaansa tavaraa, koska sitten ei tavallaan menetä mitään kun niitä lähtee purkamaan, ja niin kävi myös tässä tapauksessa takanavan akselin suhteen.


Kvanttifysiikkaa tuntevat varmasti tietävät, että jossakin rinnakkaistodellisuudessa taatusti pohdiskelin tovin, onko jotain erityistä syytä miksi akselin kääntäminen voisi tuottaa sata vuotta epäonnea ja silleen, mutta tässä jossa mielestäni olen, ryhdyin sen sijaan tuumasta toimeen välittämättä turhista yksityiskohdista.


http://farm4.static.flickr.com/3333/4622101563_08b8eb5f79.jpg

Irtolaakereiden kanssa puljaaminen ilman paksua rasvaa on kyllä ihan vitun ärsyttävää, mutta keksin mielestäni oikein nerokkaan ratkaisun laakereiden putoilun hillitsemiseksi.

On suorastaan häpeä, että näin kädellisenä jolla on vastakkaiset peukalot, vastustamattomat tummat silmät ja älyn mittelössä vain röyhkeimpien delfiinien haastama viisaus, kuin pilkatakseni evoluutiota, käytän sen tähän.

http://farm5.static.flickr.com/4008/4622102155_0cac18f8d4.jpg

Näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut skarpisti keittiööni jättämäni hammasharjapaketin sen roikotusjutun sijaan käyttää sellaista avaruusajan keksintöä kuin prikka, mutta paremman puuttessa kelpaa monet asiat.


http://farm4.static.flickr.com/3372/4622122725_41e2a5e939.jpg

Prosessin aikana minulle valkeni, miten totisesti erinomaiset ovatkaan ne pienet kapoiset jakoavaimet jotka edullisen fillarityökalusarjani mukana tulivat. Niitä käyttämällä sain erinäiset prikat ja muut vituttimet irti ja ketjulinjaa riittävän suoraksi.

http://farm4.static.flickr.com/3370/4622124585_6e040dd566.jpg

Kuka tahansa voi laittaa laittaa kiekon useita kertoja peräkkäin paikalleen väärin päin, mutta vain rautainen ammattilainen tai kaltaiseni idiot savant voi siitä ronskein ottein tehdä perusteltuja ja oikeita päätelmiä.

http://farm4.static.flickr.com/3348/4622740772_892dc83946.jpg

Mieleni ja sieluni kuitenkin täyttyivät surulla - ja silmittömällä vitutuksella - huomatessani että ainoa ylimääräinen ketju joka nurkissani pyörii oli herramme jeesuksen kristuksen nimeen totisesti liian lyhyt. Ei vaikka kokeilin siirtää rengasta likemmäs keskiötä. Joka muuten on ehkä aavistuksen liian leveä. Pitää kokeilla toisella, kapeammalla, jahka kerkiää.

Lopputulos kuitenkin saa minut nukkumaan yöni hyvin - olenhan sentään melkein voittanut itseni ja kasannut iltapuhteiksi itselleni ajokuntoisen ja sangen komean kulkupelin.

http://farm5.static.flickr.com/4016/4622736146_c5ff4bd6e8.jpg
http://farm2.static.flickr.com/1163/4622740260_8a23f56138.jpg

Jos vaan suinkin ehdin, täytyy tässä loppuviikosta rynnätä laakeriostoksille ja hommata pidempi ketju tuohon, niin sitten saisi itselleen taas oikein komean tsernobiken.

Sillä vaikka siinä onkin sveitsiläiset kierteet keskiössä, rakastan sitä. Kuin Drew ja Libby Corkyä.

gastronominen nekroilotulitus suoraan silmille. diggaan tyylistä.

Pettävätkö silmäni vai onko toi Maillardin napa?

On muuten hervottoman likainen tuo teikäläisen hella!

Yllättävän humalatilan yllättävänä totean, että “jeees, hyvä meissssseli”, mutta samalla totean keittiön siivottomuuden. Olet siis priorisoinut oikein. Melkein ansaitset golfmailan.

Minäkin havaitsin, että hella edustaa varsin samaa tyyliä, kuin oman talouteni hella. Siistiä.

Kiitos. Tämä oli tuhannesti parempaa aamuluettavaa kuin Metro-lehden tekstarit. :slight_smile:

MrHat - 5:41, 20.5.2010 » Minäkin havaitsin, että hella edustaa varsin samaa tyyliä, kuin oman talouteni hella. Siistiä.
["No emmä ny tiiä."](http://img.skitch.com/20100520-mbmx167hcbhy9921n7bd1e25fg.jpg)

ai jai, tästä tulee vielä hjyvä päivä.

Otaksuisin että kaikki pyörässä on alkuperäistä, mutta toisaalta navoissa ei ole mitään leimoja tai merkintöjä, toisin kuin vaikka jarruissa. Siten on täysin mahdollista että nuo kiekot eivät ole tehtaan alkuperäiset.

Ei se ole likainen, teen makaronijerkyä.

Ei se ole siivoton, entropia vain on lisääntynyt viimeaikoina.

Onko sinullakin keittiössä kolme mikroaaltouunia, puoliksi kasattu sinapinruskea tunturin retkipyörä, sohvapöytä, kahdella kympillä tyhjiä pulloja, kolme ATX-koteloa, noin 5-10 pahvilaatikkoa, banaanikärpäsiä sadannessa polvessa ja ukrainalainen maantiepyörä?

How to win? Always compete with losers.

Olin sanomassa että epäilen, mutta toisaalta hyvät päivät ovat usein lopulta sellaisia mihin liittyy ketjunkatkaisu, irtolaakerit ja 622 kumien saattaminen 630 vanteille, vaikka se vähän ehkä aluksi harmittaisi.

Täytyy tutkia tuota keskiötä siltä varalta että lopullinen patenttiratkaisuni sveitsiläiskierrekysymykseen (muovinen halpisshimanon vastakappale väkisin jengoille) olisi pettänyt.

Laakereista puheen ollen, tuohan on ihan iskemätön vapaaratas mikä kuvissa näkyy. Olen näemmä aikaisemmissa humaloissa onnistunut kadottamaan hermoleluna tuon vapaarattaan kanssa toimineen vapaarattaan irrotustyökalun, joten käytin tuohon sovittamiseen tuota uudempaa.

Ajattelin harjoitusmielessä purkaa käytetyn dictan vapaarattaan, voidella sen kuin Jeesus opetuslapsensa ketarat ja asentaa sen tuohon tsernobikeen.

Ostoslista:

Irtolaakereita (kertokaapa muuten minkäkokoisia nuo yleensä on, en tohkeissani muistanut katsoa tönärillä)
Parit sisäkumit
1/8" ketju
Tuhdimpaa rasvaa
Olutta
Pinspanner
Ehkä nyt se ketjuruoskakin jos halvalla saa

En muistanut ostaa tuollaista pinspanneria, mutta ketju ja laakerit tarttuivat mukaan, ja olutta senkin edestä. Olo on sen mukainen.

Huhhuh, olipa taas homma.
Laakereiden ujuttelu paikalleen ja akselin keskittäminen ei ollut mitään. Kaikki meni niinku elokuvissa. Mainittakoon tosin että taitaa olla “vähän paskana” noi kupit. Mut kyllähän tuolla ajaa.

Sen sijaan riemastuin huomatessani, että ketjun katkaisu JÄLLEEN KERRAN meni täysin päin vittua, nyt tosin niin vähän ettei haittaa. Onnistuin katkaisemaan ketjua väärästä päästä siten, että veijo shimanon ystävällisesti valmiiksi puoleen väliin työnnetty tappi jäi ylijäävään pätkään…

Noh, taiteilin siitä sitten tapin, ja tyrin senkin. ei mitään järkeä tässä hommassa. Viallinen pätkä taas pois ja tällä kertaa homma uusiksi ajatuksen kanssa.

Etukiekon rihtaamisen katsoin tarpeelliseksi, ja käytin siihen apuna lähinnä silmää ja haarukkaan kiinnitettyä mittarin anturia. Hienosti meni, en edes särkenyt mitään.

Rihdattuani etukiekon aloin kamppailemaan ostamieni vannenauhojen kanssa. Mitä vittua! Ne on jotkut kermanväriset kuminauhat, joista tulee mieleen lähinnä sairaala! Hyi helvetti! En edes aluksi tajunnut, että se oli ns. suljettu lenkki, joten pohdiskelin tovin kuinka vitussa tuon muka saisi pysymään ilman psykoosia.

Sain vannenauhat paikalleen valitettuani asiasta internetissä ja huomattuani kuinka ne toimivat, joten seuraavaksi alkoi armoton pumppaaminen. 27" kumit kyllä rules, joten vanhaa kumia eteen vaikka väkisin. Kumi hyppäs vanteille nätisti, mutta murjottuani suosituspaineet, se alkoi pullistelemaan siihen malliin että oli pakko päästää vähän pois.

Takakumi oli tyhjä myös. Tutkiskelin hetken miten vitussa hieno pumppuni pitäisi siihen sovittaa, ja keksin, että otan (schrader…) venttiilistä sellaisen mutterin irti. Sitten pistin pumpun kiinni ja aloin tekemään töitä sen eteen, että ilmaa menisi renkaaseen.

Vituikshan se meni niinku hitlerin vappu, oli todella ihme että sinne ylipäätään meni mitään ilmaa, mutta se taas ei yllättänyt pätkääkään että venttiilinneula lensi helvettiin. Tuskailin hetken “hajonnutta” sisäkumia, kunnes tajusin miten ko. venttiili toimii, ja vieläpä kuinka sinne saa tuolla pumpulla ilmaa.

Lopulta alkoikin se viimeinen koitos, homma johon meni ainakin Acid Bathin levyn verran aikaa. Vittu että otti kaaliin. Nuo länget ovat sellaiset, joihin ei ruuvata suoraan jarrupalaa, vaan sellaisella vitun mutterilla. SAATANA! Oikeesti! Lisäksi minulta puuttuu noista jarruista näemmä 1-2 keskeistä prikkaa, joten gayness ensues.

Nyt kuitenkin niitä urleja, niitähän te kuitenkin haluatte:

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010429.jpg

Tästä lähdetään. Jonkin verran hinkannut jo puhtaaksi etunapaa.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010431.jpg

Aivan vitun ruosteessa. Todella kohtuutonta. Tuosta ei edes näy tuon kupin eeppinen kierous.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010433.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010435.jpg

Tuo on paljon paskaisempi ja ruosteisempi, kuin miltä kuvassa näyttää.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010437.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010438.jpg

Nämä eivät ole mustia, vaan ruosteessa.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010439.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010442.jpg

Meni se sentään paikalleen.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010440.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010441.jpg

Vittuillakseni pistin pinnakorin. Lensi muuten ulko-ovella helvettiin jo ennen ensimmäistä lenkkiä. Miche = paska pinnakorttimerkki. Noi kammet on ihan vitun rumat.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010443.jpg

On muuten helvetin hyvä satula tuo.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010444.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010445.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/spermayllatys/28052010446.jpg

Siinä. Seuraavassa episodissa keskustellaan siitä miten paljon vaivaa tuon pyörän eteen on nähty ennen tätä threadia.

Voi jessus mitä kamaa! Enkä puhu nyt pyörästä. Antaumukselliselle journalismille ja rehelliselle itsereflektiolle on aina sijaa. Tai no ainakin tässä tapauksessa. Hyvähyvä.

Mitäs sähkövatkaajalla teit? Ettei vaan olisi ollut kermavaahtojuttui?

Eihän ruokakermalla saa vaahtoa aikaiseksi. Vai saako?

Joo tota sähkövatkaajal koitettiin silppuu vitun raakoi avokadoi erääseen appeeseen minkä reseptin tulen jakamaan kanssanne jahka tästä maasta saa jotain avokadoja jotka ei vittu ole vihreitä kuin oikeiston valheet.

 1. pilko perunoita 75% siitä mitä isoimpaan vuokaas mahtuu, heitä niitä kasariin kun jatkat vaiheesta kaks jne.
 2. paista kasariin jauhelihaa (+ soijarouhetta for dem kustannustehokkaat homies)
 3. heitä kasariin 300g jauhista kohden pari-kolme isoa sipulia
 4. pilko niin paljon valkosipulia ku meinaat seuralaises kestävän
 5. jos näyttää silt et homma on valmis niin paskat vuokaan ja viimeiset perunasuikaleet siihen päälle
 6. kaada pari pönikkää ruokakermaa eli ts. elitejen kesken puoli litraa kuohukermaa sinne
 7. paa uunii
 8. voita

Jauhelihan luonteen tietäen voittajan valinta on maustaa soijarouhe elitesti mutta noh, kun on pistänyt viikon-parin ruokabudjetin hiilarihaarukkaan niin napostelee ihan “vitusti” pistää 238904789234 euroa mausteisiin kun vois vaan ostaa jauhelihaa.

Meat means meal niinku punkkarin pinssis ysäril sanottiin.

pieni merenneito - 23:27, 28.5.2010 »
 1. pilko perunoita 75% siitä mitä isoimpaan vuokaas mahtuu, heitä niitä kasariin kun jatkat vaiheesta kaks jne.
 2. paista kasariin jauhelihaa (+ soijarouhetta for dem kustannustehokkaat homies)
 3. heitä kasariin 300g jauhista kohden pari-kolme isoa sipulia
 4. pilko niin paljon valkosipulia ku meinaat seuralaises kestävän
 5. jos näyttää silt et homma on valmis niin paskat vuokaan ja viimeiset perunasuikaleet siihen päälle
 6. kaada pari pönikkää ruokakermaa eli ts. elitejen kesken puoli litraa kuohukermaa sinne
 7. paa uunii
 8. voita
  Jauhelihan luonteen tietäen voittajan valinta on maustaa soijarouhe elitesti mutta noh, kun on pistänyt viikon-parin ruokabudjetin hiilarihaarukkaan niin napostelee ihan “vitusti” pistää 238904789234 euroa mausteisiin kun vois vaan ostaa jauhelihaa.
  Meat means meal niinku punkkarin pinssis ysäril sanottiin.
Voiks ton nauttia ajaessa
pieni merenneito - 23:37, 28.5.2010 »
 1. pilko perunoita 75% siitä mitä isoimpaan vuokaas mahtuu, heitä niitä kasariin kun jatkat vaiheesta kaks jne.
 2. paista kasariin jauhelihaa (+ soijarouhetta for dem kustannustehokkaat homies)
 3. heitä kasariin 300g jauhista kohden pari-kolme isoa sipulia
 4. pilko niin paljon valkosipulia ku meinaat seuralaises kestävän
 5. jos näyttää silt et homma on valmis niin paskat vuokaan ja viimeiset perunasuikaleet siihen päälle
 6. kaada pari pönikkää ruokakermaa eli ts. elitejen kesken puoli litraa kuohukermaa sinne
 7. paa uunii
 8. voita
  Jauhelihan luonteen tietäen voittajan valinta on maustaa soijarouhe elitesti mutta noh, kun on pistänyt viikon-parin ruokabudjetin hiilarihaarukkaan niin napostelee ihan “vitusti” pistää 238904789234 euroa mausteisiin kun vois vaan ostaa jauhelihaa.
  Meat means meal niinku punkkarin pinssis ysäril sanottiin.
Just mietiskelinkin, että mitä safkais aamiaiseksi. Ja sieltähän se resepti paukahti, jokakodin pikku harrisyrjäsen aarreaitasta, yksivaihde.netistä. Kun olin melkein tyytymässä natsi-Siwan maitorahkaan ja rusinaiseen mysliin niin tää ruokaohje pamahtaa ruudulle - deus ex machina. Tätä on todellinen jumalallinen väliintulo.

Voi, täysii. Jos annat safkan jäähtyä ts. pistät jääkaappiin niin siitä tulee sellainen avaruusruoka-kuutio.

Suosittelen myös kokeilemaan erilaisilla, yleensä kohtuuttoman suurilla pitoisuuksilla aurajuustoa. Se rouhe on hyvää tavaraa ruoanlaittoon.

Vittu vittu vittu.
Kerrankin kun kaikki meni edes jokseenkin kuten pitää, tuli vastaan yllättäviä ongelmia.

Hain eilen uudet kiekkoset, takapakan, ketjun ja vaijeria tuohon, tarkoituksena saattaa maantiekuosiin takaisin.

Epäilyksiä herätti vehkeen oma takavaihtaja - riittääkö ääripäät. Noh, riittihän ne, mitä nyt pienimmälle ja isoimmalle ei oikein suostu nätisti vaihtamaan.

Tämän lisäksi pienimmällä takarattaalla ketju hankaa runkoon todella ikävästi.

Mitähän helvettiä tällekin tekisi? Palaan asiaan kunhan jaksan, juuri nyt ei ole voimia kirjoittaa ja sitäpaitsi syön pizzaa.