AMA: Felt TK3

IMG_5649
IMG_5652
IMG_5655
IMG_5650

Osat

Runko ja haarukka: Felt TK3 54cm
Tanko: Felt ratadroppi
Stemmi: Felt
Kammet: Andel 165mm
Kiekot: Felt TKR
Voimansiirto: 48T / 16T
Satula: Felt
Polkimet: VP:n häkit

Tällainen tuli hommattua ja hieman modailtua. Tarkoitus olisi Helsingin velolle mennä reenaileen kunhan täältä Oulusta kerkeää!

EDIT: Karvan verran alle 8kg. Pitää punnita uudestaan paremmalla vaalla kun kerkeää.

on se jukoliste heeno peli! tykkään tuosta vihreemusta sekotuksesta ja näyttää siltä, että tällä mennään niin,että hanuri soi.

Meneekö tohon vakiokeulaan jarru kiinni? Miten pitkä kuski olet ja mikä on rungon koko?

…rupes nimittäin kiinnostamaan hommata tommonen kompliitti, sen verran mahtava on omaan silmään.

Jarru? Mikä se on ratapyörässä?

Nojoo totta turiset. Vaan joskus noista “rata”-kompliiteistakin näkyy löytyvän paikka. Emmä tiedä, olen nöösi.

edit: näkyyhän tossa olevan, ainakin feltin sivujen perusteella “drilled crown for Front brake”. Menee kyllä vahvasti vaihtoehtolistalle, evansilta sais vielä ihan ok hintaan muualle nähden.

^ On jarrupaikat molemmille mutta en itse laita ( tyyliseikka ja ratahommia ) Oon ite 171 pitkä ja runko on 54cm. Saisi olla 52 mutta mennään nyt tuolla kun hyvän tarjouksen tuosta sain ja ensi vuosi tulee ajettua lähinnä kaduilla kun Australiaan muutto edessä. Jos tosissaan ajaisi niin ehkä parempi koko ois 52.

EDIT: En kyllä voi muuta sanoa ku hemmetin hyvältä vaikuttanu viimeset 300 km! Suosittelen.

tokihan siihen jarrun saa laittaa jos siltä tuntuu, ajeli sit kadulla tai siirtymää sinne radalle. Nopealta näyttää! Mulla taitaa olla aika lyhyet kädet kun ajan saman kokosella rungolla ja oon 10cm pidempi :slight_smile:

negaatio - 2:16, 23.6.2011 » tokihan siihen jarrun saa laittaa jos siltä tuntuu, ajeli sit kadulla tai siirtymää sinne radalle. Nopealta näyttää! Mulla taitaa olla aika lyhyet kädet kun ajan saman kokosella rungolla ja oon 10cm pidempi :)
Ite oon 182cm tasan. Kumpaa suosittelisit (56/58) perus kaupunki/terangi/lenkkikäyttöön? Katellu vähä halvempia kompliitteja tässä, mutta ton ulkonäön puolesta maksan aivan mieluusti 100-150e enemmän. I Felt like I'd fell in love.

Hyvältä näyttä. Paino kiinostaa?

OT
Jarruasia on tietenkin aina mukava tappaa keskustelu, mutta bikesnob pohti asiaa mielestäni onnistuneesti: Miksi käyttää kypärää, jos ei käytä jarrua? Kummalla estetään onnettomuus?
/OT

Pyörähän on nätti ja profeetallisen hyväksynnän saanut.

vanha mattamusta TK2 on hienoin talla vuosituhannella tehty alumiininen sarjatuotantopoka, eika naa kolmosetkaan pahoja ole.
edit: rungot siis…

No, kun kyseessä nyt kuitenkin on ajopelin arvostelu, niin mun mielestä tässä pyörässä on ihan tyylikäs takakiekko. Toi Feltin vaakaputkeen muotoiltu spoileri on tikku silmässä. Väriyhdistelmä heittää lumilapiolla hiekkaa vaginaan. Stemmi taivasta kohti ja tangossa syvä droppi (miten olis stemmi toisinpäin ja matalampi stonga, kun teipeistä päätellen tällä kuitenkin ajetaan vain alaotteelta). Tosta katuvälityksestä ja jarruista en sano tämän enempää. Ja kuvakin on otettu väärältä puolelta pyörää.

konkeli - 9:29, 23.6.2011 » profeetallisen hyväksynnän saanut.
OT Internetin tavoitelluin hyväksyntä. /OT

Ihan hienohan se on!

Asb sen hyvin muotoili:

asb - 9:55, 23.6.2011 » ...Stemmi taivasta kohti ja tangossa syvä droppi (miten olis stemmi toisinpäin ja matalampi stonga, kun teipeistä päätellen tällä kuitenkin ajetaan vain alaotteelta... ...kuvakin on otettu väärältä puolelta pyörää.
runko on hieno ;)

noita vihreitä “tuunauksia” lukuunottamatta ihan hyvännäköinen, mutta komponentit taitaa laadultaan olla alempaa keskikastia? Mitä nyt itse ajanut 49/16 välityksellä velolle ja takaisin, niin ei voi kuin ihmetellä, et miten jotkut tykkää ajaa kaupunkiajonsa jarruttomana, ratadropilla ja n. 3:n välityssuhteella omasta tahdostaan…


en ymmärrä tota teidän stemmi juttua, mä ainaki oon huomannu tollasen syvän dropin kans että se on aika käyttökelpoinen stemmi plussalle käännettynä. antaa aika laajalle skaalalle otetta. on tarpeeksi alhaalla ja sit jos eksyy kaupunkiin niin on sitte vähä ylempänäki otetta.

lopuks vielä että kuskistahan se on kiinni, toiset ei veny kissan lailla

tnts - Mitä nyt itse ajanut 49/16 välityksellä velolle ja takaisin, niin ei voi kuin ihmetellä, et miten jotkut tykkää ajaa kaupunkiajonsa jarruttomana, ratadropilla ja n. 3:n välityssuhteella omasta tahdostaan...
..meillä on enemmän jerkkua reisissä öhöhö

En pidä etukiekosta, värilliset kehät näyttää helposti halvalta. Varsinkin nuo (ilmeisesti) kultaisella sprayllä maalatut pinnat tekevät pahaa.

Mutta muuten hienon ja nopean näköinen ja toivottavati näkee veloa!

Niin, ASB taas trollaa ominaiseen tapaansa. Tai sitten lähes kaikki rata-prot ajaa stemmi "väärin"päin.

Mutta ellen ihan väärin ymmärtänyt niin Heenon Felt on vihreitä “tuunauksia” ja kultaiseksi kannutettuja(?) etukiekon pinnoja ja tolpan kiristyspantaa lukuunottamatta täysin kaupasta tulleessa valmiissa kokoonpanossaan?

^Kyllä.