Katuratapyörät: arvostus, speksaus ja puinti

Noi yhdistettynä nimeen vois kelaa, että joku trollaa. ilmeisesti kuitenkin tulossa taiwanilaista palpaa ihan kohtuuhintaan. vittu fuck

Tanko näyttää shopatulta

tuolla viereisessä ketjussa on aiheesta puhuttu jo kolme tuntia sitten ja nyt prollykin on myöntänyt trollauksensa, joten voi vaihtaa kalsarit kuiviin.

Haters gonna hate.

Edit: Prolly sulki just kommentit. Taitaa serveri vähän notkua…

olenko se vain minä, mutta kaikki nämä rungot on vaan ihan saman näköisiä. Ihan sama onko tehty Taiwanissa vai pienessä lokaalipajassa. Toisaalta sitten esim. jollain Cervelolla kadulla ajelu on vain yksinkertaisesti typerää.

Enemmän vaihtelua noissa mun mielestä on kuin njs/colnago/jne teräsrungoissa. Tai siis, mielummin kattelen uusia tarkkeja kuin aina niitä klassisen “tavallisia” samanpaksuisesta teräsputkesta kirkkailla kilkkeillä kasattuja klassikkovehkeitä.

En ihan täysin hiffaa mitä meinaat samannäkösyydellä. Se et niissä kaikissa tuntuu olevan mustia thomsonin osia ja zoncolan vai sitä et putkien profiili ja geo tuntuu olevan samanlainen?

Crusty - 1:00, 2.12.2011 » http://www.punkinfinland.net/forum/images/smilies/icon_facepalm2.gif
dägädägä-komp!

ai joo, sori, eihän modernia katuratapyörätopiccia tai katuratapyöriä pidä ottaa liian tosissaan. Eihän näistä oikeasti kukaan diggaile.

steel is real jne

http://weitheblur.files.wordpress.com/2011/11/jackie-chan-meme.png?w=320&h=160

Mitä täällä tapahtuu?

mietin ihan samaa noiden facepalmailuiden jälkeen, jotka tuntui hivenen oudoilta tässä langassa (jonka tarkoitus vissiin on fiilistellä just niitä modernejakaturatapyöriä), kun käsitin ne siten, että on ihan vitun typerää digata moderneja ratapyöriä ja pitää teräsrunkoisia klassisia ratavehkeitä tylsinä.

loppukaneetiksi vielä hieno moderni katuratapyörä:
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lma0zzTQij1qevsdho1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1322869851&Signature=Po6%2F8s8XxG5Bf8fZY7p5dLVrptM%3D

^Ihan yleislaatuista infantiilia välihuomautusta koko ketjulle, ei henkilökohtaisiin mielipiteisiin tarttumista.

Sori.

Jatkakaa.

Mitä mieltä Langsterista tota.

Lanccu on ihan jepa, mutta se ei ole AGRESSIIVINEN KATUKILPAPYÖRÄ.
Se on vähän niinku ratapyörien John Candy.

Langsterilla oli kyllä kiva ajaa, se on pakko myöntää. Joskus tässä olen jopa haikaillut sen perään kun olen viettänyt toivottomia hetkiä MyCycoolen kanssa, mutta tuskin mitään mitä Uncle Dolan ei korjaisi :wink:

pointtini olo että kuten täälläkin on keskusteltu. Putken muodot, geot yms. On monessa liki identtiset jonkaöjälkeen on vain läntätty eri firman dekaalit ja suurempi summa hintalappuun. Ken tietää vaikka olisi väännetty samalla vispilä tehtaalla.

kukin tallaa tavallaan ja kyllä minäkin voisin jonkun gt tai low rungon ottaa, mutta aika kinkkistä siitä olis oman näköistään tehdä kun se visuaalinen palpaihanne tuntuu olevan jo vakiintuneesti hyväksi havaittu.

dpstyles - 8:36, 2.12.2011 » Ken tietää vaikka olisi väännetty samalla vispilä tehtaalla.
Kaikkihan sen tietää, että Giantin tehtaalta ne kaikki tulee. Sieltähän ne H+S:n vanteetkin ovat peräisin.
dpstyles - 8:36, 2.12.2011 » kukin tallaa tavallaan ja kyllä minäkin voisin jonkun gt tai low rungon ottaa, mutta aika kinkkistä siitä olis oman näköistään tehdä kun se visuaalinen palpaihanne tuntuu olevan jo vakiintuneesti hyväksi havaittu.
Voiko riviesi välistä lukea, että hiilikuituiset ratatykit (esim. Dolan Forza, Koga Kimera, UKSI, FES, jne) ovat enemmän mieleesi? Vai wänkkäätkö muhveihin viilattuja [i]koriste[/i]kuvioita katsellen? :)

Tiivistän nyt tämän viimeisimmän keskustelun:

Polkupyörät on kaikki polkupyöriä.

Pahahan sitä on tehdä pyörästä oman näköinen, kun kaikki muut tekee toisella tavalla.

negaatio - 0:59, 2.12.2011 » Enemmän vaihtelua noissa mun mielestä on kuin njs/colnago/jne teräsrungoissa. Tai siis, mielummin kattelen uusia tarkkeja kuin aina niitä klassisen "tavallisia" samanpaksuisesta teräsputkesta kirkkailla kilkkeillä kasattuja klassikkovehkeitä.
Mä alan tätä nykyä olla samaa mieltä, vaikken tuosta lo-pro-tyylistä ole juuri innostunut. Tavallaan aikaa karmeaa, mutta näin on päässyt käymään. Olen hukannut teräksen salaisuuden.

asb: juu, kyllä omaan erittäin pahan muhvi-fetissin siinä missä muut pojat katselee tissejä ja irccaa;)

Mulle on sama mistä se pyörä on tehty, jos siitä itse tykkää. Langassa mainituista mä ottaisin Bridgestonen. Juu,ylläriylläri sekin.Muussaisin sillä kadulla trispokella ja levykiekolla. Kuinkas muuten :wink:

2012 TOMCAT FRESCO TRACK FIXED GEAR FRAME SET
http://www.red2fixedgear.com/image/fresco/F-SILVER.jpg

Väittäisin että esim. nimimerkki tnts on ihan sulaa vahaa kun näkee tekstin TOMCAT, eli tutummin Grumman F-14 Tomcat