Lastenpyörät

tubuku - 12:58, 13.4.2018 » Joo tuntuu kyllä raskaalta ja näemmä netin mukaan painoa 3,5kg (incredibly light weight sanovat samassa yhteydessä). Esim. Bike Discountissa on jotakin "Cruzee"-merkkistä potkupyörää, jolle luvataan painoksi 2 kg. Sinänsä kuulostaa melko epäilyttävältä kun Early Riderillakin ilmoitetaan painoksi "industry leading 3,25kg.
FF - 13:08, 16.9.2016 » https://c4.staticflickr.com/6/5827/20389694259_6e0d19e5a1_c.jpg
Paljos Kongan potkuri painoi ja mistä putkesta?

Meillä on käynyt niin, että Islabikes on oman esimerkin voimalla yleistynyt taloyhtiössä ja naapurit kyselevät etukäteen, koska pieneksi jäävä vapautuu myyntiin. Osa on ostanut omansa käytettynä, osa uusina. Nyt taitaa olla menossa viides Isla.

Pienimmälle ostettiin just Islabikes. Beinn 20" Large. Ei voi kuin kehua.

^ Ne on olleet hyviä kaikki. Ja jälleenmyyntiarvo on kohdallaan.

11-vuotislahja valmistui yli kuukauden etuajassa. Kiitos, stenu!


Budjettibuildi mutta ihan laaturoinaa kiinni kumminki. BB-UN72, 160mm kammet, RaceFace NW, BB7, Shimano XTR ja XT, Maxxis Ikon, PRO, Charge Knife Ti.

Oijoi, komee! Mitkäs kammet? En näe pikseleistä.

tubuku - 13:38, 16.4.2018 » Oijoi, komee! Mitkäs kammet? En näe pikseleistä.
Oliskoha noi ollu Suntourit. Muistaakseni tämän näköset: http://www.bikeman.com/store/graphics/00000001/Alt-imageB/CK/CK9838B.jpg

e. Tuossa lisää pikseliä:

Laitoin tuohon sen semmoisen Truvativin kampien mukana tulevan bashringin uloimmalle paikalle, mustaksi maalattuna tietty.

Mistä ostit?

Siltä yheltä mainiolta britti-ebaykauppiaalta, ei maksanu paljoo mitään. Onkoha dereks cycles tms.

e. jaa siltä onki loppunu ne jo näköjään sorry.

Tuommoinen tuli hankittua 6 v. poitsulle. Aiemmin oli Islabike, joka hyvä sekin, mutta kyl tää tuntuu vielä pykälää paremmalta. Kelpo osat ja kevytkin.

https://cdn.bike24.net/i/p/0/9/254490_00_d.jpg

Early rider on kyllä lastenpyörien aateliskampetta hattu

XL kokoinen tasapaino maasturi kestänyt jo 2 lasta ilman mitään ongelmaa, vrt puinen meni rikki kesässä.

Pikkupolkijan pyörän varustelua ja toisaalta myös tiellä/jalkakäytävällä liikkumista pohdin; mikä on lain mukaan polkupyörä?

Oliko jossain lakipykälissä määritelty polkupyörää satulan korkeuden mukaan vai muistanko väärin? Jonkin lähteen perusteella myös potkupyörä olisi polkupyörä, mutta koskeeko tämä vain aikuisten kokoisia laitteita?

Ehkä toi liikennesääntötopi olis parempi tällaiselle teoreettiselle keskustelulle. Aihe toki kiinnosta.

Pähkäilen täs just ite ku pitäs pojalle (9v 140cm) hankkii isompaa runkokokoa oleva pyörä. Pari vuotta se on ihan tyytyväisenä ajellut 24-tuumasella markettimaasturilla, joka tuli laiskuuksissa ostettua mut nyt haluis upgradata johonkin parempaan/keveämpään/simppelimpään.

Kovin näyttäs vaan kompliittien tarjonta noissa runkokoissa olevan heikonlaista ja toisaalta ei viittis maksaakaan itseään kipeeksi plus ei just nyt ois itelläkään aikaa haalia osia/kasata palapelejä. Tytöille kyllä myydään toimivia peruspyöriä vaik kui, mut poikien mallit on yleensä kaikki rupusia tonnin painavia teräsmaastureita paskoilla osilla ja hyödyttömillä etujousilla. Toista se oli kasarilla ku kaikilla oli nopsat ja helkamat.

Tori auki ja kyttäämään.

Mikset kuitenki kasais itte? Kakskutoskamaa saa iha tosi halvalla.

26er-langasta poimittua:

Konsta - 15:54, 27.4.2020 » Lapsen pyörä josta se ei suostu vielkää luopumaan. https://u.cubeupload.com/Konsta/raRJdt.jpg
Toi oli 9-vuotislahja eikä tyyppi (nyt 13) edelleenkään suostu ottamaan kuuleviin korviinsa ehdotuksiani uudesta fillarista. Okei toki kampien ja stemmin pituus on kasvanu vuosien varrella samoin kuin tolpan setback. Mut silti tosi hyvä vähä alle 500 euron sijoitus mun mielestä.

Ristus notta on nätti pyörä siinä. Pitääpä katsella tarjontaa.

Onko kukaan hankkinut lapsilleen 42cm pikkusurlyjä?

Tulevaisuuden itseni puolesta kyselen.

Ei ole surlyt ajankohtaisia vielä koon puolesta. Sitä odotellessa, että pojat kasvaa ja valikoima lajenee. Voi oll vaikeetakin speksata kyllä sitten.

Joku maastopeli pitäis kouluunlähtijälle nyt hommata. Koko askarruttaa.
Nykyinen Commencalin 20" plussapyörä menis varmaan tän syksyn, mutta perässä tulee vuoden nuorempi kaveri, jolle 16" Vitus alkaa olla auttamatta pieni ja maastointo olisi kova, mutta kalusto vähän rajoittaa. Vaikka vitusta on kyllä tuunattu polkimien, ohjaamon ja rengastuksen osalta maastokelpoisemmaksi, mutta 16" ero 20+ aan on merkittävä.
Käytiin kokeilemass XXLssä whiten 24" ja scottin 24+. Vähän ehkä isoja molemmat, vaikkakaan ei mitän säkityksen riskiä tms.
Momemmissa olisi ehkä.vielä stemmin lyhennysvaraa pari senttiä.
Ei jotenkin huvittais kahta samankokosta vielä ostaa, vaikka sekin on väistämättä pian edessä.

Kokemuksia 24" pyöristä? Koulumatka ja lähimetsäkäyttöön.

Minkäpitusena on siihen siirrytty, mitkä on olleet hyviä ym.

https://salsacycles.com/culture/introducing_journeyman_24