Pelago Bicycles

Rutiger - 2:45, 15.9.2018 »
Rolle - 23:43, 14.9.2018 » Pelkään hieman, että korvake antaa hitsien alueelta periksi ja sitten mulla on low trail katuratahaarukka ilman levyjarruoptiota.
Et kyllä saa levyjarrukorvaketta väännettyä millään irti, väkisin se hitsi sen verran pitää. Sen sijaan voit vääntää haarukan jalan päin helvettiä. Eli ei mulla mitään ratkaisua tähän ole tarjota mutta väkivaltaa en suosittele. Tietty jos haarukka on kaupasta ostettu ja siinä on valmistusvirhe niin sittenhän tää on takuuhomma.
iteki suosittelisin liikkeessä asiointia. muussa tapauksessa murhakontin vuokra-avustuksia otetaan vastaan.

Jos levy ottaa niin monta milliä kiinni, ettei korvakkeen feissaaminen auta, niin luulisi saavan uuden keulan.
Edit: vähän unisena kirjotin, piti siis ongelman rajaamiseksi kysyä onko korvake feissattu? Samoin tuo Odien kysymys, onko fillari ollu linkku löysällä maassa niin että kiekko menee varmasti suoraan

Ymmärtääkseni olit tarkistanut että kiekko istuu haarukassa suorassa?

Odie - 11:35, 15.9.2018 » Ymmärtääkseni olit tarkistanut että kiekko istuu haarukassa suorassa?
Kiekkoa siirsin hahloissa ees taas suoraan ja vinoon korvakkeen suuntaiseksi, ei auttanut.

Viikonloppuna haluan päästä ajamaan joten otan nyt viilalla spyreistä turhan metallin pois vinoon pyörivän jarrulevyn tieltä. Viimeinen vaihtoehto on sitten se vaihtokeula.

edit: pelagolla jos luetaan tätä niin mulle saa kyllä lähettää feissatun 63 rakeisen keulan suoralla korvakkeella. 8)
Toimitusosoitteen saa privaviestillä.

Myös bb7 jarruista tutut kupuprikat saattais riittää jarrun suoristamiseen, aiheesta varmaan enempi levyjarru topsussa

jos se keulan korvake on kiero niin älä nyt ala jarruja viilaamaan vaan pelagolle mars vaihtamaan keula

FF - 14:06, 15.9.2018 » jos se keulan korvake on kiero niin älä nyt ala jarruja viilaamaan vaan pelagolle mars vaihtamaan keula
165 kilometriä matkaa pelago storeen josta rungon kävin hakemassa eli ei ole ensimmäisenä listalla tuo vaihtoehto.

no täs ois pelagolla mahdollisuus ottaa tilanne haltuu ja laittaa kuriirilla suora keula tulemaan asap

soittoo sinne, kerro tilanne alusta saakka hukattuine hetkineen (3pv jne sekä että pitää lähteä ajamaan)ja raportoi täällä miten homma ratkes

ne toki maksaa sulle viallisen tuotteen palautuksen kuten kuuluukin

tai ehk niitä on jälleenmyyjilläki…?

Ennen kuin käytän FF:n pöytään tarjoamaa korttia päätin antaa haarukalle vielä mahdollisuuden ja palaan tutkiskelemaan asiaa tulevina päivinä kun on uudet jarrut+levyt noudettuna ja asennettuna niin saadaan ainakin varmuudella komponenteista johtuvat häiriöt eliminioitua tästä casesta.

Ei huvittanut spyrejä sääliä joten annoin viilan viuhua. Pyörii äänettömästi nyt koko setti mutta jarrutusteho ei tietenkään ole mintissä kun palat eivät edelleenkään kohtaa levyä kohtisuorassa. EDIT: EI PYÖRI ENÄÄ!!

¯_(ツ)_/¯

Hio palat offsettiin seuraavaksi

lol joku raja

Se ylitettiin jo jarrusatuloita hioessa kun haarukka vaikuttaa rekkulakamalta

Rolle: kun kiekko on pohjassa, ottaako levyyn kiinni sisempi vai ulompi pala? Ja mistä kohtaa? Kuvat vois hyödyttää. Adapteria voi speissaa sisäänpäin jos ei levyn speissaus ulospäin vielä riittänyt.

Lumikko - 20:16, 15.9.2018 » Rolle: kun kiekko on pohjassa, ottaako levyyn kiinni sisempi vai ulompi pala? Ja mistä kohtaa? Kuvat vois hyödyttää. Adapteria voi speissaa sisäänpäin jos ei levyn speissaus ulospäin vielä riittänyt.
Lähtötilanne oli se, että navan puoleinen pala otti kiinni levyyn (en nyt muista missä asennossa pala oli levyyn nähden). Kokeilin millin prikoilla liikutella milloin satulaa sisäänpäin, milloin jarrulevyä ulospäin myös yksittäistä prikkaa adapterin takana kompensoimaan korvakkeen vinoutta. Kaikki palikat mitkä vaan prikoilla on liikuteltavissa on kokeiltu. Mikään kombinaatio ei vielä ole tuottanut tyydyttävää lopputulosta. Parhaimmillaankin levy pyörii palojen välissä vapaasti mutta palat olivat levyyn nähden vinossa aika helvetisti eikä jarru pure kunnolla. [i]Tässä on hyvä tietää että mun laatikoista löytyy pienemmillään millin paksuisia prikkoja joilla en kykene riittävän tarkkaan hienosäätöön.[/i]

Vinouden huomaa ehkä parhaiten kun lähtee jarruadapteria kiristämään momenttiin jolloin se silmin nähden karkaa jarrulevyn muodostamasta linjasta z-akselin?? suunnassa. En nyt ottanut kuvaa miltä tilanne näytti laatikosta otettuna ja asennettuna, mutta levy oli tiukasti kiinni sisemmässä palassa. Nyt mulla on jarruadapteri speissattuna millin verran sisäänpäin ja levy ei tällä kuun ja taivaan asennolla osu mihinkään mutta ei tuo laitos myöskään pysähdy etujarrulla. Huomenna ajattelin tästäkin huolimatta ajaa Stavanger pyörällä.

Lanka on ylhäällä, joten:
Hanko kiinnostaa. Erityisesti Commuter, toki tossa sinkulaversiossakin olisi jotain houkuttavaa.
Mut se tärkein: Pituutta 172cm. Kooksi S vai M? Tai sit vaan käyn koeajamassa

Jos isompi ei oo liian iso niin ota isompi.

Tai sit hyppäät suoraan syvään päätyyn, speksaat Stavan ja myyt Keplerin? 8–)

Stava ilman droppi u/m

Kepler aivan hyvä pyörä siihen pestiin mihin sitä tarvitsen. Sellainen helppo flättipoljin elämäntapa lokareilla ja dynamonavalla kiinnostelee. Mut miks ei stavakin vaihtoehtona.

Ei kai stavassakaan ole mitään vikaa suoratankopyöränä? T. tein tälleen tyhämsti että stava ja suoratanko
suoratanko=sweeppitanko

DanielBraun - 22:24, 15.9.2018 » Lanka on ylhäällä, joten: Hanko kiinnostaa. Erityisesti Commuter, toki tossa sinkulaversiossakin olisi jotain houkuttavaa. Mut se tärkein: Pituutta 172cm. Kooksi S vai M? Tai sit vaan käyn koeajamassa
Kävin joskus koeajamassa ja M oli hyvä.

Nimimerkillä 173 cm ”pitkä”.

E: tässähän olikin vain kolme kokoa. En kyllä muista oliko se kokeilemani s vai m.