Kammet

Nuo Campan kammet, niinkuin muutkin (Campan) osat tuossa Laser-“konseptissa”, ovat siis fanipojan vääntämää tietokonegrafiikkaa, eikä niillä (harmi kyllä) ole mitään tekemistä Campan tai Cinellin kanssa. :cry:

paitsi siis hämmentävä yhtäaikaisuus

Oiskin mahtavaa kun Campa tekis ratakammistaan paskemmat.

Joo, mä oon oikeesti sitä mieltä, että muutaman tonnin kestävät keskiölaakerit on huono vitsi.

pikkasen pidemmille ratavedoille :likesthis:

Sä voit huvikses miettiä, minkälaisia kilsoja ammattitason jätkille radalla tulee. Ne kun kuulemma treenaakin. Ja joo, mä ajan ratakamoilla kadulla.

Mun mielestä muutaman tonnin kestävät kammet on ihan ok.

mun ei onneks tartte spennaa noista keskiölaakereista kun ne vaihtuu mulla jotenkin kuin itsestään nopeemmin ku ehtivät hajota. Paskonu niitä olen ainoastaan omilla taidoilla.

SanttuT - 20:58, 26.3.2012 » Mun mielestä muutaman tonnin kestävät kammet on ihan ok.
ja sit jos ne kestääkin vaikka 50 000 ne on ihan fidun hyvät. Miche primato 135bcd neva fåget!!

50k radalla on kyllä jo melkoinen saavutus. hats off.

dislike spideri rattaan edessä roycessä

tulee semmone fiilis et joku sählää ketjulinjansa kanssa

ihme kun ratakisaihmisten kanssa keskustellessa esim. omniumeita pidetään useimmiten ihan hyvinä kampina velokäyttöön ja campoilla en tiedä ajavan kovinkaan monen (otos ei toki mitenkään kattava). flexaavat. ja saako noita edes mitenkään äijjäpituuksina? + se “suojattu ratakeskiö” = oksymoroni.

t. kyseisillä kammilla päivittäin kadulla ajava

Niillä flexaa mieli. Psykosomaattista.

kolhuinen chainstayni on mieletön.

Runko flexaa…

juu, pitää varmasti paikkansa - kehnolaatuinen teräsrunko kyseessä. näyttäisi flexaavan campoilla joka tapauksessa hieman enemmän kuin suginon seiskavitosilla: molemmat jäävät (silmämääräisesti) pari milliä ketjuputkesta ja toiset kopisevat, toiset eivät.

nämä siis ihan katuajojuttuja, eikä maalichipit ajomiestä haittaa :wink: mutta pointtina siis: minusta campat ulkoisilla kupeilla voisivat olla nelikantteja paremmat vakavamielisempään rata-ajoon.

Campan recordin kammet rankaisevat bootlegin chainstayn maalipintaa pikkaisen, tosin tuskin mitenkään vakavammin. Rollerissa primatot toimii kun junan vessa. Kliiränssi ei ole mitenkään päätä huimaava mutta eihän näillä vehkeillä ammuta, eiks jeh?

EDIT: siis rolleri 107mm ISO-viisteisellä keskiöllä.

Nyt kun aihe on ylhäällä:

Suntour Superbe Prot näyttävät olevan melko aliedustettuja (aliarvostettujakin?) fiksiskenessä kun 75, DA ja Campa-sektori tuntuu jyräävän. Superbe Prot kuitenkin vaikuttavat laadukkailta kammilta, eivätkä yhtään hullumman näköiset. Leimakin löytyy keirinpäille. Miksi nämä eivät ole suositumpia? Kokemuksia?

Ulkoiset laakerit voivat olla puhtaaseen rata-ajoon hyvät, mutta katurataisaa ajoa ne eivät ilmeisesti oikein kestä. Minulla ei ole omakohtaista kokemusta, mutta lähteeni mukaan laakereita saa vaihtaa muutaman tonnin välein.

Zigura - 0:32, 27.3.2012 » Suntour Superbe Prot näyttävät olevan melko aliedustettuja (aliarvostettujakin?) fiksiskenessä kun 75, DA ja Campa-sektori tuntuu jyräävän. Superbe Prot kuitenkin vaikuttavat laadukkailta kammilta, eivätkä yhtään hullumman näköiset. Leimakin löytyy keirinpäille. Miksi nämä eivät ole suositumpia? Kokemuksia?
Eikö niiden valmistus ole lopetettu jo ammoin?

Ehkä tuo katurata-ajo sitten vaan on pyöräilyn alalajeista vaativin (kalustolle). Maantie- ja maastopyörässä nuo ulkoiset keskiöt tuntuu kestävän vallan mainiosti. Ei ainakaan maantieporukkalenkeillä kuulu valitteluja siitä, että kesässä kaudessa menee 5 kappaletta keskiöitä. Maastopuolella taas kaikki kamat hajoaa joskus. 4-kantti- ja ISIS-keskiöt olen rikkonut, ulkoista en.