"Keirin" etujarrut

fillarji - 16:59, 4.4.2011 » ^^Pysytään keirinissä, kiitos Takaperin: Tsekkaa hinta jos pystyt!
Pystynhän mää. Meen käymään taas Masudan luona kylässä loppuviikosta, tsekkaan hinnan ja koodaan sitten. Sama valmistaja teki takajarru adapteria yms. Hienoa koneistettua kamaa.
Vaara-Ali - 15:33, 4.4.2011 » Aihetta varovasti sivuten: kannattaako ruveta poraamaan hiilarihaarukkaan reikää jarrulle? Dodicilta tuli umpinainen etuhaarukka vaikka erikseen moneen kertaan pyysin reiällistä. Hämmennyksekseni huomasin, että reikä on takapuolelta auki, eli vain edestä tukittu jollain. Tässä nyt pohdituttaa että jaksaako alkaa leikkimään sen kanssa... Haluan jarrun eteen, mutten Keirin jarrua, enkä halua vaihtaa keulaa, sillä väri ei sitten taas natsaisi... Dodicille miinukset.
jäbän nimee mätsäis paremmin jarruton pyörä ;=) oha se ny coolii hei
dpstyles - 17:00, 4.4.2011 » eniten näissä kiinnostaisi tietää kuinka helppo/vaikea ne on asentaa ja irroittaa ja asentaa uudestaan. Kuten myös jättäneekö ne tällä ramppaamisella miten pahat jäljet runkoon. Meinaan sitä että kadulla voisi olla ihan kiva välillä jarrua turvana pitää, mutta ei sitä velolla jaksa mukana kannatella.
Luulen että noissa on kumit suojaamassa haarukkaa naarmuuntumasta.

toi kimori jarruadapteri näyttää kyllä nerokkaalta. yksi siipimutteri ja saat jarrun irti.

bullhorn - 17:24, 4.4.2011 » toi kimori jarruadapteri näyttää kyllä nerokkaalta. yksi siipimutteri ja saat jarrun irti.
Joo fiksu se olikin, ei ollu pöllömpi se takapään viritelmä, laatua nipponista, uskon sen näkyvän hinnassakin. No, pian se selviää.

J

Jos näitä Masudan viritelmiä nyt joku käy tilaamaan/järjestämään suomeen, niin sivullekirjoittaneelle sitten yksi eteen nyt ainakin pienellä hintavarauksella myös…

Tuossa Dia-compessa on se klamppi kumipäällysteinen, joten suojaahan se jotain ainakin.

^Joo eiköhän se ole selvää että monia tuollainen voisi kiinnostaa jos tilaus tulee ja hinta ei ole paha.

HraMoss - 17:53, 4.4.2011 » Jos näitä Masudan viritelmiä nyt joku käy tilaamaan/järjestämään suomeen, niin sivullekirjoittaneelle sitten yksi eteen nyt ainakin pienellä hintavarauksella myös.. Tuossa Dia-compessa on se klamppi kumipäällysteinen, joten suojaahan se jotain ainakin.
Masuda on siis vaan toi kauppias jolla noita Kimorin viritelmii myynnis. Oon ite tääl huudeilla vile 2kk, jos jotku japski osat kiinnostaa niin koodailkaa. Kiertelen pyöräkaupoissa jokatapauksessa.

tuo Kimorin adapteri kiinnostaa myös minua.

No mää kysäsen löytyykö niitä useempii ja mitä maksaa nippu niitä.

jos tollanen kimori on järki hintainen, olisi tääläkin kiinnostusta.

Okei, yks tollanen jarru adapteri by Kimori maksaa 14,800 jeniä, eli about 125€. Kiinnostaako vielä ?

Mielummin itse ainakin ostan Dia compen ebaystä 60+ punnalla. Onhan tuo kimori laadukkaampi mutta jätän niille joilla on enemmän rahaa

hieno palikka, mut hinta on kyllä kova.

hmmm…ainoa mikä mietityttää on, käykö tuo muille kuin pyöreille putkille. Kuvaa ei ainakaan ole aero-haarukalle käyvästä mallista. On kyllä sinänsä suht tyyris vehje, että taidan minäkin skipata tällä kertaa.

DIa Compen ongelma on hirvee säätö irroittaa ja laittaa takaisin.

On sen verran suolainen Kimori (varsinkin kun omassani jarru jo on), että taidan jättää hautumaan. Sama ajatus putkista ja sen muodoista muuten putkahti mieleeni aamuhämärissä.

Joo ei se halpa oo, huh, mut siistii jälkee. Näin täällä yhen toisenlaisen täysin erilaisen viritelmän myös, hyvin simppelin. En nyt väsysneenä jaksa alkaa kuvaileen sitä, enkä haulla löytäny googlesta, käyn fotaan sen tuossa loppuviikost.

^Meitsiä vois varovasti kiinnostella mikäli maksun aika koittaisi vasta toukuussa tai myöhemmin

^^Jos jotain halvempaa viritelmää löytyy niin saattaisi kiinnostaa

Joo siis kyl onnistuu myöhemmin, toukokuun lopussa lennän helsinkiin täältä, voin just ennen lähtöö kaapata Kimorin setin messiin jos joku haluaa. Käyn fotaan ja keräämäs tiedot siitä toisesta setistä (kiinnostaa itellä myös) se oli tarjolla Punch cycle kaupassa. Kiitos Jussin aikaisemman Tokio ketjun, oon käyny hyvis kaupoissa ja löytäny sattumalta uusiakin.