V & K: Meille tarpeetonta @ TURKU

Kirppikselle kannatusta, doodleen merkattu alustavasti sopivat pvm:t.

Tästä ketjusta - vaikka idea periaatteessa hyvä onkin - voi tulla hyvin sekava, varsinkin jos omia viestejä ei päivitetä ja ketju kasvaa dibseistä ja pm-ilmoituksista :slight_smile:

Osa MYYDÄÄN, osa ANNETAAN POIS: M:yyty - Myydään - Yksivaihde.net

Kona Fire Mountainin runko+haarukka meni uuteen kotiin, ystävälliselle ja DIY-henkiselle crwyht:lle. Kaupan tekijäiseks runttasin mun korkeimman omakätisesti kiillottamat CPI:n 175mm alukammet, Shimanon STX:n takavaihtajan (josta saa askarreltua vaik ketjunkiristimen) Konan seatpost-clampin ja seatpostiin tulevan saman sävyisen alumiinisen kiihoke-renkulan, jonka läpi voi ohjata nätisti takajarruvaijerin. Punaviini-rahastoni kiittää. :slight_smile:

Ja vaik tästä tuliskin sekava, niin tulkoot. Nopeastihan noi selvittää pm:llä et onks tavara viel tarjolla, vai onko jo menny. Se, et ilmotuksis on:

-Kuvat
-Mitä tarjotaan
-Mitä halutaan vaihdossa, on jo hyvää informaatiota ja pistää rattaat pyörimään.

^No, mun kilkkeitähän löytyy täältä.

Kävin sitten hakemassa sen Rossinin ja nyt tarttis uusi stemmi saada. Oisko jollain ylimääräisenä siis 10-10,5cm quill-stemmiä? Mieluiten tietty Cinelli tai 3TTT, mutta Nittokin kelpaa. Mikollahan noita oli läjä, mutta ovat vissiin menneet jo jakoon. Help.
Vaihdossa annan mieluiten rahaa :slight_smile:

Nostoh! Lisäilin tuonne ekan postauksen kuviin itselleni kulkeutunutta tavaraa. Koska kiire eurolagerin juontiin ja olen vajakki, en kiinnosta lajitella ja hifistellä.

Kysymyksiin vastaan vklp:n aikana ulkomuistista, kun olen eri paikkakunnalla kuin osat. Joka tapauksessa tuolla on siis läjä kaikkea mahdollista mummotyyppisten baaripyörien rakenteluun kenties jopa hyödyllistä osaa.

Fauber-kampia rasvaa huutavine laakereineen ja pölykuppeineen, pari stemmiä, satulatolppaa, tarakoita, lokareita, soittokelloja, seat-clamppeja, stongaa, jumalaton määrä pultteja, navan osia, akseleita napoihin, jne.

Olisko 15.5 komponenttikirppis? Mulla on hirvee läjä tavaraa mistä olis kiva päästä eroon.

^ Vois olla. Mulla on kans verstaan nurkat piukassa tarpeetonta esineistöä, jonka kannan metallinkeräykseen, jos ei kukaan huoli.

mankkis - 22:49, 2.5.2011 » Olisko 15.5 komponenttikirppis? Mulla on hirvee läjä tavaraa mistä olis kiva päästä eroon.
Vois olla! Doodlen puolesta kyllä näytti aika vähäiseltä osallistujamäärä.

Oisko jollain oikein jotain osiakin tarjolla, eikä vaan jostain retkipyöristä tai mummiksista irroteltuja ketjunsuojia? Emmää nyt just mitään tarvi (paitsi sen Freden bullhornin), mutta mielenkiintoa kunnon palikoita kohtaan on aina.

15.5. on ok. Saattaa jopa löytyä jotain myyntiinkin.

^NIB San Marco Regal, Thomson Elite Setback 27.2, Campagnolo Chorus 27.2 ja muuta palikkaa.

Teemu - 23:20, 2.5.2011 » Oisko jollain oikein jotain [b]osiakin[/b] tarjolla, eikä vaan jostain retkipyöristä tai mummiksista irroteltuja ketjunsuojia? Emmää nyt just mitään tarvi (paitsi sen Freden bullhornin)...
Ei ole. Paitsi vääntynyt teräsdroppi, jonka saat kaverialennuksella, ja saat rautasahankin lainaan niin voit askarrella siitä muodikkaan ja käytännöllisen flip & chop -bullhornin.

Täältä löytyisi kuvassa näkyvä suicide fiksikiekko+kumi.
Fiksikiekko

Vaihturia mielellään johonkin. Esim. stemmit, polkimet+häkit, satulatolpat ja oikeastaan kaikki muutkin kelpaa oikein hyvin.

No niin. Oliks tää jossain muussa langassa tällä foorumilla? Eli komponenttikirppis tänään.

Kopy-pastea fesestä:

1.Kerää nurkista kaikki ylimääräiseksi jäänyt fillariaiheinen romu ja rääsy.

2.Kerää viikonlopulta jääkaappiin ylimääräiseksi jäänyt juoma ja ruoka.

3.Pakkaa edellä mainitut mukaan.

4.Polkaise aurinkoiselle Samppalinnanmäelle.

5.Käy kauppaa kohdassa 1 (miksei myös kohdassa 2) mainituilla objekteilla.

6.Jos olet ollut kaukaa viisas, olet pakannut myös poolovälineet mukaan. Voitkin siirtyä ilomielisen groupriden mukana Hirvensalon maissikaukalolle pelaamaan. Jos et omista poolovälineitä, ei hätää. Niitä on varmasti tarjolla lainaksi asti.


Sinne siis Inne vaan! Koetin kerätä mukaan edes jossain määrin kuranttia tavaraa:

-kuvassa näkyvä Veloflex ei tosin oo myynnissä. Eikä myöskään laukun takaa pilkottava taskari, se kun on Made in DDR. Siellä ei tunnettu termiä planned obsolescence :slight_smile:

Kelailin tos et voisin tulla komponenttikirppikselle, mut koska a.) parempi puolisko on krapulassa ja ei kykene polkemaan b.) se haluaa silti mukaan, niin tulen sit hiilijalanjälkeä kasvattaen paikalle. Kompensoidaan sit sillä, et koitan tuoda mahd. paljon tavaraa. :slight_smile:

Tarkkoja koordinaatteja tapaamispaikalle pls?

Emmää tiiä mut mä meen tälle vihreelle läntille ihmettelemään et misä kaikki on.

Tuossa mun kantamukset, lokasuojat ja tarakat jätän kotiin kun ei varmaan oo kellään kysyntää? : ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs

edit: Mä tartten tän näköisen 14 hampaisen, jos jollain on ylimäärästä <3: http://www.biking.com/files/cache/sturmey-archer-18-14tcoaster-brake-cog_3fcb4eac50ded99779052bfa7e61a19f.jpg

Tämähän nousi mukavasti esiin tuolla Päivän löytö -keskustelussa. Nyt olis hakusessa 26" maasturin etukiekko jarrupinnalla. Saa olla rottaisakin. Vaihdossa tarjolla fillariaiheisia osia, kaljaa, nuuskaa.

Mulla löytyy parikin kappaletta. Voin diilailla.

Kyl. Vois tänään illemmalla palailla asiaan?