Taakkateline Topic, siis tarakka ja pakkari.

Hakusessa mahdollsimmat minimalistiset tarakka ja lowriderit laukuille.
Ehdotuksia?

Vai juotanko itse?
Olisiko materiaalista suosituksia, jos tähän ryhdyn?

Juota itse. Rosteri olisi käytön kannalta hyvä, mutta tavallinen teräsputki käy myös. Saahan sen maalattua säänkestäväksi.

Odie - 15:59, 22.2.2015 » Hakusessa mahdollsimmat minimalistiset tarakka ja lowriderit laukuille. Ehdotuksia?
nää varmaan oli jo tiedossa

taakse tubus fly
eteen tubus tara tai salsa down under

juota ite jos osaat. tuntuu aika pöllötä maksaa noist vitu häkkyröistä monta kymppiä


tällänen tuli väännettyä vanhasta mummiskan takapakkarista. kohta lähtee käsistä kun osottautu niin kivaksi hommaksi

Millainen takatarakka muotipyörään, jossa ei ole rungon puolesta muita kiinnityspaikkoja kuin takajarrun reikä? Uskaltaako tuollaista Tubus Fly -tyyppistä tarakkaa laittaa kiinni runkoon esim. niillä Bilteman johtokiinnityshässäköillä?

EDIT: Vai onko kaivettava kuvetta ja hankittava tällainen Bear Bones Bikepacking: Freeload Rack Review.

EDIT2: Motonetin telinekin voisi olla avain ratkaisuun First Gear Tavarateline istuinputkikiinnitys | Motonet Oy

Hommaa tämmöset.… Toimii

“Suitable for Fork blade diameter: 20-32mm” elikkäs taitavat olla liian lihavalle putkelle tarkoitettuja verrattuna seatstayn putkien paksuuteen? Voisi kyllä tönärin kanssa varmistaa tämän. Muutenhan nuo olisivat erinomaiset.

http://www.wiggle.co.uk/tubus-clamp-set-for-seat-stay-mounting/ Tällaiset voisivat kyllä hoitaa homman, vaikka valmistaja näyttää kaikissa esimerkkikuvissa käyttävän näitä tarakan yläosan kiinnitykseen. Tuleekohan liian kiikkerä…

Uskaltaa.
Ja isommalla samanlaisella satulaputkeen yläkiinnikkeet. Ja ostat sieltä bileteemasta sen tarakankin samalla.
Ad hoc-käyttöön aivan hyvät.

Noi kilkuttimet tuossa linkissä on haarukkaan, ja siksi kooltaan tuollaiset.

Kiitos! Retkipyörähommat lähtee nousuun v.2015

Oli meinaan tällaisia laukkuja Prismassa hintaan 35€

kiiski - 18:38, 10.4.2015 » Millainen takatarakka muotipyörään, jossa ei ole rungon puolesta muita kiinnityspaikkoja kuin takajarrun reikä?
Etutarakka.

^ Hieno!

Yritin löytää lisäkuvia Riku S:n nelsonin hienosta tarakasta ja sit tuli vastaan tämmönen…
https://farm9.staticflickr.com/8712/16345124194_7dce4af184_c.jpg
…kerrassaan elegantti_tarakkapyörä! Onko noikin ihan ite tehdyt?

Omaan retkipyörään haluaisin jotain tällasta, mutta ei taitas mun hitsaustaidoilla onnistua.

b-veli - 0:15, 24.4.2015 » ^ Hieno! Yritin löytää lisäkuvia Riku S:n [nelsonin](https://www.yksivaihde.net/old/24309) hienosta tarakasta ja sit tuli vastaan tämmönen.. [scott](https://www.flickr.com/photos/95043837@N08/16345124194/) ..kerrassaan elegantti_tarakkapyörä! Onko noikin ihan ite tehdyt? Omaan retkipyörään haluaisin jotain [tällasta](http://i.ebayimg.com/00/s/MTE1M1g5MDM=/z/qGcAAOSw8d9Uycr2/$_57.JPG), mutta ei taitas mun hitsaustaidoilla onnistua.
Joo noi oon myös tehny. En tiiä tuleeko ikinä niin paljon tavaraa tohon kyytiin, että oikeesti ois tarpeelliset, mut teki mieli rakennella ni hitsailin tommoset.

Onko noista puikulamallisista rando-etutartseista iloa arkiajossa sekalaisten lootien kuskaamiseen, vai ovatko ne strictly tankolaukun kannatteluun? Mietin, onko mitään muita kuin esteettisiä syitä valita sojotushommiin sellainen kuormalavettimallisen etutarakan sijaan. (Olisi toki bonusta, että teline toimii arkisessa käytössäkin.)

niissä on nyt ainakin alhaisempi kantokyky ennen hajoamista, jonka määrä riippuu myös onko p-klämpeillä kiinni vai ruuvattavissa keulaan.

itellä ne on tossa w-u:n kuitukeulan jalkojen ympärillä ja tuskin kuskainen 3-4kg enempää… kantokykyä oli varmaan jonnekin 8-10kg asti.

eli siis
http://store.velo-orange.com/media/catalog/product/cache/1/image/530x530/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/a/ra-0025_1.jpg

tartsi käytön mukaan tietenkin, jossei ole käyttöä kuin randolaukulle niin miksi ampua yli jollain Cetmalla? ylimääräistä painoa. mut toisaalta jos arvelee kuskaavansa enemmänkin kuin takkia ja välipalaa niin sitten on varmaankin syytä harkita suuremman kantavuuden ratkaisuja.

Kantavuudesta riippumatta randotarakka on muodoltaan aika onneton minkään muun kuin sen itsensä kantamiseen. Arkikäyttöratkaisuksi pulttasin pyörääni parin vuoden jahkailun jälkeen lisäkantolaitteeksi Tubuksen etulowriderin, joka vei ehkä tarpeen isommalta yläetutartsilta. Seuraavaan pyörääni ottanen kuitenkin ison etutarakan sopivilla kiinnityksillä.

Kiitos kokemuksista! Mietitään.

tnts - 11:04, 8.5.2014 » http://origincache-prn.fbcdn.net/10254158_771928029498826_683071036_n.jpg rack emoji for fork without brake hole . Handmade by @pilisiecki emoji Poland . Stainless US$160 emoji pilisiecki@gmail.com .
mä oon sekaisin tai sit vaan yhden fiksin talous saanut halut etutarakalle. njs terään tällainen, uhka vai mahdollisuus?

Ehdottomasti mahdollisuus. Kokkolassa yksi kyseisen valmistajan tarakka ja on nätti.

joutui laittamaan viestiä, kiinnostus kova.