MACK navat kiinnostaa?

Mä tein aika keposen parin.
NoTubes Alpha 340, DT revo, DT brass, Mack LF (titaanipulteilla), veloplugs. 32 pinnaa, 3-ristiin.
1338g/pari ilman lukkorenkaita.


Eilen saapui, tänään noudin, ylihuomenna kasaan.

doublefixed ftw

kuinka kauan kesti tilauksesta? onhan toi äärimmäisen kaunis napa. ens kesäks?

Joo, pirun nättiä jälkeä. Ei mitään röpelöitä tai sinnepäin-porauksia. Laakerit jo valmiiksi herkkinä toisin kuin esim. Phil Woodeissa, jotka vaativat sisäänajoa. Kierteet erittäin kliinit, ainakin lukkorenkaat pyörivät kierteillä ilman minkäänlaista rohinaa. Kevyt tietty kans.

Tilaus sisään 13. tammikuuta. Toimitusaika luvattiin maaliskuulle, mutta venähti sitten huhtikuun loppuun ja lopulta paketti liikahti Puolan päässä 15. toukokuuta. Nopeasti kyllä vastailivat, kun kysyi whatsdadiliyoo ja pahoittelivat kovasti myöhästymistä. Kai tuohon olisi voinut jotkut maailmanmestaruusraidat tingata kaupapäällisiksi, kun myöhässä toimittivat.

Zigura - 22:39, 10.4.2012 » Etukiekko: Mack LF 28h + DT Revo + TB14 = 790g
Takakiekko: Mack LF fix/fix 32h + DT Revo + TB14 = 900g (sis. 2kpl lukkorenkaita)

Ei pöllömpi lukema kiekkoparille, kun en tuota H+Sonia minään kevennyskehänä pidä.

oletin että toi tb14 olis ollu kevyempi kuin mitä google just kerto… --siisti vanne kyllä.

Zigura - 19:18, 25.5.2012 »
Zigura - 22:39, 10.4.2012 » Etukiekko: Mack LF 28h + DT Revo + TB14 = 790g
Takakiekko: Mack LF fix/fix 32h + DT Revo + TB14 = 900g (sis. 2kpl lukkorenkaita) Ei pöllömpi lukema kiekkoparille, kun en tuota H+Sonia minään kevennyskehänä pidä.
Ei paha noilla kehillä. Toisaalta kiinnostais laittaa mäksyt tilaukseen, mutta raha. Onko noi alu vai messinki nipoilla?

Ihan normisetti, messinki DT Swiss 12mm.

Onko kellään haisua minkä tasoiset nuo mackit ovat maantiepyörämarkkinoilla? Työkaveri mietti hiilariunelmansa kiekoiksi ffwd f5, dt aerolite ja mack road ultralight. Hinta/paino suhde olisi ainakin kohdallaan. Hintaa tulisi about saman verran kuin painoakin muistaakseni…

Eilen kyselin matalan hopeisen ratanapaparin toimitusaikaa. Tänään lupasi laittaa postiin. Nyt pitäisi enää keksiä jokin laite johon nuo ripustaa ja vähän hiluja navan ympärille pyörimään.

Eipä ollut sitten toimitusaika kohdallani kuukausia. Maanantaina tilasin navat ja perjantaina hain postista. Ilmeisesti lisääkin napoja tällä hetkellä varastossa.

Oho, pitääkin laittaa koodia

Rebesin. Tästähän oli tossa yks ilta puhettakin Turussa. Taitaa Veijo Mack teetättää napojen rungot jollain CNC-sorvarilla jättitehtaassa. Tulee kerralla aina rungot tuhanteen napaan.

vanttera - 15:17, 1.6.2012 » Rebesin. Tästähän oli tossa yks ilta puhettakin Turussa. Taitaa Veijo Mack teetättää napojen rungot jollain CNC-sorvarilla jättitehtaassa. Tulee kerralla aina rungot tuhanteen napaan.
Ongelmahan tossa lienee se, että Mackilla on sen verran laaja tuotevalikoima ja todennäköisesti melko pienet myyntimäärät, ettei taida suurtilaukset alihankkijalta onnistua. Tyyliin 100kpl lf rataetunaparunkoja, 100kpl hf rataetunaparunkoja, 100kpl lf single-fixed takanaparunkoja, 100kpl hf single-fixed ratatakanaparunkoja etc. etc. Siinä on jo aika kova määrä tavaraa.

Kai jotain suosituimpia malleja voisi olla järkevää alihankkia (esim. lf etunapoja), joihin mies itse poraa pinnareiät ja eloksoi värin. Ja vaikka noi olisikin tilattu tehtaalta, niin alihankkija tuntuu kyllä tekevän priimajälkeä.

Arvelisin, että tuossa Sikurin tilanteessa on käynyt niin, että joku ostaja on feidannut pitkän odotusajan vuoksi ja navat ovat tulleet valmiiksi. Mackkimies oli ainakin mulle hanakasti tarjoamassa rahat takaisin -vaihtoehtoa, kun purnasin takanavan venyneestä venausajasta, ja vuosi sitten sain yhden peruutuspaikan etunapatilaukselleni (joka myös tuli luvatussa ajassa).

Kyselin toimitusaikaa naabeleille ja vastaus oli Heinäkuu. Taidan altistua ja köyhtyä vähän valuuttaa.

Tarkennuksena vielä loppukuu, mutta eipä noilla mikään hätä ole.

Kaverilta löyty ainakin vielä muutamapäivä sitten yks korkealaippanen napapari jossa takanavassa toisenpuolen reijät on porattu hieman sivuun toistapuolta nähden. Kannattavaa maksaa näistä 200 posteineen?
Toisaalta LF:ät kiinnostaa ja ei noilla kiirekkään olisi, mutta…

http://img705.imageshack.us/img705/9932/asymmetricalhole.jpg

^ kuvassa näyttää olevan kaikki kunnossa. reikien ei pidäkään kohdata

mitä mä en taaskaan tajuu?

e. hidas

janoinen - 23:54, 3.6.2012 » ^ kuvassa näyttää olevan kaikki kunnossa. reikien ei pidäkään kohdata
Näin on hillasuo