Tunturi VIP omg

on jo niin pysty satulaputken kulma et vois olla hauska kokeilla ajaa :smiley: iso peukku!

Vielä joku räikeä maali päälle ja ajamaan täysiä. Ekasta postista ei olisi arvannut heti lopputulosta. Kunnon käsitöitä!

JUMAlauta :smiley:

Kallistettu satulatolppa? Oisko kuvaa esittää?

näin.

Huh, huh - nyt ollaan aikalailla asiameiningin ytimessä.

Vähän meinasin kanssa, että hankalahko modattava tuo fauperituntsa, mutta kun ennakkoluulottomasti asettautuu ns. sorvin ääreen, niin käyhän se. Arvostusta.

Tuohon olisi voinut vaihtaa putketkin rälläköidessä, ja keskiömuhvin?

jarkko - 13:09, 21.11.2010 » Tuohon olisi voinut vaihtaa putketkin rälläköidessä, ja keskiömuhvin?
No se fauberi oli ihan hyvässä kunnossa ja asettu jonnekin 43mm linjalle, joka sopii useimmille fiksinavoillekin joten jätin sen tuonne paikoilleen. Sopii hyvin pyörän luonteeseen. En voi kieltää eilisen Mad Maxin vaikutusta muotokieleen.

Otan pari uutta kuvaa kunhan saan kaljanroudaustelineen kiinni.

Hienoa normaali/Eetu, että oot ottanu käsittelyyn vanhan kunnon Tunturin. Ite oon ajanut, ei ehkä ihan VIP´illä, mutta aika palio samanlaisella jo kolome vuotta. Nyt n. puolivuotta se on ollu FIXINÄ. Ihan vaan purettu kaikki ylimääränen osa pois, niinku tiiät. Hyvin toimii, soppii ainakin mun perseelle ja kourille, sekä jalakoille. Vauperit on, ja saa ollakki. Niillä mennään ja kovvaa mennäänki.

Samanaikaisesti peukkua tälle projektille ja ehdotus ajoasuvalinnaksi. Gyrojäbän hatusta tulee muuten välitön mielleyhtymä setä Sheldonin kypärään.

Tein nyt tuohon vielä etutarakan kun oli vehkeet ja tarpeet käsillä. 10mm huonekaluputkea taivuttelin putkentaivutusvehkeillä, sellasilla samanmoisilla, joilla kaverit vääntelee kupariputkea vesiä varten. Hyvin vääntyy.

http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2010/11/DSC_0210-600x398.jpg

http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2010/11/DSC_0201-600x398.jpg

runko huutaa mustaa maalia ja tarakalle puinen kori ja jo on herraskauppapyörä alla…

Missäpäin maailmaa sun paja sijaitsee? Meininki on viileetä ja hyvin yhdistyy rottamateriaali ja kunnon työkalut :slight_smile: Tommosen pakkarin haluisin itekin puuhastella ja siinä ohessa oppia hitsauksen alkeet.

^^ Mullekin tää näyttäytyy enempi tuollaisena jälkiapokalyptisena meininkinä. Überhienoa kumminkin.

Vedän kommenttini takaisin, kun en tajunnut, että tässä lähdetään Vippiä muokkaamaan ihan kunnolla.

Peukkua vaan, tämähän on aivan mahtava projekti. Jos olisi moiset kyvyt & resurssit, vääntäisin ilomielin isoisäni Popin uuteen uskoon.

Hyvä meininki! Ja nasta pyörä. Etutarakat ovat rautaa! (Vai huonekalu- tai rakenneterästä?)

Vanhempien autotallissa kävin Pattijoella hitsaamassa. Vain maski on oma, kaikki muu on lainassa. Vähän oli hutera tollasta 50kg tyttöä kyytsätä lumihangessa tolla etutarakalla, meinaa eturengas painua liian helposti lumeen.

Huh, Nina parka siis joutunut koekaniiniksi…

Mika K - 9:37, 22.11.2010 » Huh, Nina parka siis joutunut koekaniiniksi..
Hieman oli vastentahtoinen, kyllä. Mutta eipä se pitänyt fikseistäkään aluksi!

Kävin puhaltaan rungon puhtaaksi vanhoista maaleista ja vetelin päälle telalla vasaralakkaa. Ei ole ihan sama kuin vanha sävy, nyyh.

On kyllä radikaali modaus

No kunnon tee-se-itse-menoa! Vähän sellainen kutina olikin, että eka viesti oli hupailua. :slight_smile: Aina on mukava nähdä, että joku osaa ja pystyy.

Tuo sininen vasaralakka näyttää kuvassa yllättävän hienolta. Kerrothan sitten tuonnempana, kuinka se on pysynyt pinnassa? Stemmi on muuten aika nätti, mutta kaipaa jotain korkinpyörylää tuohon avoimen putken päähän. Eipä olisi kiva pökätä siihen itseään vahingossa.