Turku Slicks'n Slide 13.11.

vallengrach - 15:20, 4.11.2010 » ^ hahah ettei vaan olis samanlainen renaut-paita ku mulla. siitä hajosi vetoketju ensimmäisellä käyttökerralla, sen verran oli ajan patinaa kertynyt vaikka olikin NOS ja NIB
Joo sama on.

Manifesti, check.
Pinnakortit, check.
Saunatilan tarkastus ja avain, check.
Ulkona liukasta, check.

Asianmukaiset kumit,

check!

Jaahas. Katotaan ehtiikö meikäläisen pyörä valmistua lauantaihin mennessä. Tuskin…

kapexi - 2010-11-08 19:24:58 » Manifesti, check. Pinnakortit, check. Saunatilan tarkastus ja avain, check. Ulkona liukasta, check.
Hyvä Kaitsu! Mä sain oman mailankin kasaan. Teemu tulee sit vaikka vaihteilla, jos Vivalo ei ehdi valmistua.

Jaa-a, tuli sitten lauantaina vedettyä lipat taattuun slicks n slide -tyyliin, joten saa nähdä jääkö tämä pyhiinvaellusretki nyt tekemättä. Sääli sinänsä kun kaikki ajelut jääneet syystä tai toisesta väliin. Kuva- ja videomateriaali varsinkin pooloista on toivottavaa :smiley:

Ei ole Vivaloa meikäläisen tallissa, eikä ole tulossakaan. Uusi pyörä on tosin kiekkoja vaille kasassa, joten toivoa on, kun postilakkokin loppui sopivasti.

Nicke - 2010-11-09 00:37:34 » Jaa-a, tuli sitten lauantaina vedettyä lipat taattuun slicks n slide -tyyliin, joten saa nähdä jääkö tämä pyhiinvaellusretki nyt tekemättä. Sääli sinänsä kun kaikki ajelut jääneet syystä tai toisesta väliin. Kuva- ja videomateriaali varsinkin pooloista on toivottavaa :D
Voi sen suoraan sanoa, että vauhti ei riitä ja pelko on perseen alla :D Rauhassa ja ennen kaikkea järkevästi pitää lauantaina ajaa.
Teemu - 2010-11-09 08:59:22 » Ei ole Vivaloa meikäläisen tallissa, eikä ole tulossakaan. Uusi pyörä on tosin kiekkoja vaille kasassa, joten toivoa on, kun postilakkokin loppui sopivasti.
Eikö sulla nyt kiekkoja pitäisi olla yli tarpeidenkin?!

No, ei niitä ylimääräisinä ole kuin yksi takakiekko ja se ei sovellu nykyisin käyttötarpeisiin.

http://farm2.static.flickr.com/1413/5160798631_b642b7fc4d.jpg

Houkuttelis kyllä tarkastaa Turun meiningit, kun kerran Kaarinaan oon tupareihin menossa (Helsingistä tulossa siis). Pitää vielä kattoa millä kyydillä menee ja miten pyörä mahtuu kyytiin… pitäis vissiin sliksiäkin sitte hakea eteen. Voipi jäädä haaveeks.

Sääntöihin tarkennusta:

  • Lähtö Kauppatorilta.
  • Ällärit ajetaan ns. piste-ajoina joissa jokainen rasti on tietyn pistemäärän
    arvoinen.
  • Aikaa pisteiden keräämiseen on 1h 30min, jossa kuitenkin varaa molempiin
    suuntiin 15min eli maalissa tulee olla 1h 15min – 1h 45min lähdöstä. Kerää niin paljon pisteitä kun ehdit, myöhästymisestä (1h 45min) seuraa hylkäys.
  • 5 min on arvoltaan 1 piste eli voit saada +/- 3 pistettä maaliintuloajasta
    riippuen.
  • Ällärit tulee ajaa yksin, ei parina tai joukkueena.
  • Kuviollisista renkaista vähennetään 3p, nastoista 6p. Kuskit huolehtivat itse protestoinnin.
  • Maaliintulojärjestys ratkaisee tasapisteissä.
  • 2e osallistuminen.
  • Kynä ja kartta hoitakaa itse.
  • Ilman valoja ei asiaa mukaan.
  • Maali Cup & Pintissa, Humalistonkatu 17.

Ja pitäkää pojat sitten mielessä, että megarengas, eli Contin GP 4season, luokitellaan ihan varmasti kuviolliseksi.

Gatorskinia ei.

^Eli mulle rapsahtaa tod.näk. 1½pistettä miinusta. Pakko… ajaa… täysimpääää…

Aika jäätävät säännöt :smiley:
Pitääkö sitä perkele vaihtaa vielä Vittoria Rubino Pro Slick eteen…

En rupee renkaita vaihtelemaan, tulkoon miinuksia. Sitä paitsi mun 4season on sen verran skidailtu, että kuviollisuus on vähintäänkin tulkinnanvarainen juttu. Eteen jää Hutchinson Excel, se on kuviollinen, sen myönnän.

Parempi nuo rengasspekulaatiot/-säännöt on hoitaa etukäteen :slight_smile:
Mun mielestä rengas on sliksi, eli siis ei kuvioitu, silloin kun kontaktipinta on kokonaan sileä. Tuossa 4seasonissahan kuviointi ylettyy renkaan harjalle asti. Ja onhan se muutenkin lähes kiistattomasti pitävin märän kelin rengas. Koita nyt siinä sitten kitkutella niiden kulahtaneiden 23mm Gatoreiden kanssa. Jos, kerran Slide on teemana, niin mennään kesäkumeilla sitten. Jos räntää/lunta sataa ja maahan kertyy muutakin kuin lätäköitä, niin sitten pitänee arvioida tilanne uudelleen.

No perkele pitääkö sitä nyt ottaa toi 4Season edestä pois?! Se siitä tiimiajelusta, pakko kai opetella Turun katuja huominen päivä.

Edit: Mitenkäs se turistikartta on rajattu, vai löytyykö se peräti netistä?

Varsinaista empiriaa 4seasonin märkäpito-ominaisuuksista mulla ei kovin mainittavasti ole. Lähinnä kai usko megarenkaan pitävyyteen perustuu tornihuhuihin sen üüberiydestä. Hypisteltäessä se tuntuu tahmeammalta kuin Gator. Voin ottaa kolme miinuspistettä, no prob. Kun kerran keskustellaan säännöistä ja pisteistä niin saako jarruttomuudesta plussaa? Olen siinä käsityksessä, että joskus on saanut.