'Hupsista' topikki

Tompax - 9:03, 18.2.2014 »
Smurf - 8:22, 18.2.2014 » Vähänkö riepoo, kun edessä sisurina on joku Michelin jossa irti ruuvattava sielu. Kerran otin kuminkin pois vanteelta kun epäilin slowflättiä, vaikka sielu oli päässyt pikkaisen löysälle. Mistä 20" -sisuri pertsaventtiilillä Hesalanmäeltä leveydellä 18-23mm.. max 25mm
Schwalbe sv6a löytyy (kai) niitä myyvistä kaupoista? E:Itse ostin eilen sv6:sen mut se on jo 28mm
Joop, on siinä joku falski, koska äsken oli eilisen 7 ilmankehän paineista pudonnut 3:een illan-yön aikana.
Smurf - 8:57, 18.2.2014 »
asb - 8:50, 18.2.2014 »
Smurf - 8:22, 18.2.2014 » Vähänkö riepoo, kun edessä sisurina on joku Michelin jossa irti ruuvattava sielu. Kerran otin kuminkin pois vanteelta kun epäilin slowflättiä, vaikka sielu oli päässyt pikkaisen löysälle.
Tiiäkkö mikä on kans siistiä? Se, kun presta-venttiili hapettuu kiinni ja auki vääntäessä irti lähtee koko sielu.
oon joskus pahimpina suola/ryönätalvina, niinkuin nyt laittanut tipan ketjuöljyä sinne venttiiliin yrittääkseni estää kaikkea tuota.
Venttiilinhattu - uhka estetiikalle vai mahdollisuus? En kyllä itsekään käytä niitä.

Minä oon vetänyt kompromissin uhan ja mahdollisuuden välille käyttämällä Schwalben läpinäkyvästä muovista valmistettuja hattuja:)

Prestan kanssa ei oo mielestäni niin justiinsa, mutta Schraderien kanssa kyllä täysin perusteltu.

toinen polvi vähän kipuillut ja oon eliminoinut toistakymmentä muuttujaa pois. sit kun pääsi siihen että vasemmalla jalalla pyörittää vaan jostain syystä vähän eri lailla ja miettinyt että ffuu väärä tekniikka ja kestää sikakauan korjata ja sit syttyi lamppu. vasemman jalan sträppi sen verran löysemmällä että vasen jalka sentin kaksi pitemmällä polkimella.

Ei nyt varsinainen kämmi, ostos ehkä oli, onneksi ajoin siihen pienempään avantoon johon tipahti vaan takarengas, puol metriä oikealle ja ois mahtunu koko yhdistelmä uimasilleen. Meren jäällä noin muuten on oivallista ajella nyt ku ei lunta oo.
http://aijaa.com/img/b/00343/13092911.jpg

Siis ajoit avantoon ja meni satula poikki? Kaikenlaista.

itekki etin rasahduksen syytä muualta mutta kaveri tokas että sullahan on satula paskana. ihan hyvi tuolla vielä pääs kuiten takas kotio, satulan kärki on siis täysin turha

^^^Vertun palaset perseestä noukkimaan :D. Onneks aito hämähäkkisatula on kai kestävämpi.

jerppa - 21:09, 2.3.2014 » ^^^Vertun palaset perseestä noukkimaan :D. Onneks aito hämähäkkisatula on kai kestävämpi.
saanen epäillä - noi on kuitenki rei'itettyä muovia, et se syö varmaan aika paljon kestävyyttä. mr munishan on tollasen iha normiajossa saanu kait rikki.

e. nii siis sen tiogan on saanu rikki.

kyllä se normiajoa on kestäny mutta tuossa istuin varmaan vähä keskellä ku yllättäen jää petti alta, eli ihampaska, lisäksi jäätävä setbäk tuossa satulassa, elkää ikinä ostako

manuelkala - 21:12, 2.3.2014 »
jerppa - 21:09, 2.3.2014 » ^^^Vertun palaset perseestä noukkimaan :D. Onneks aito hämähäkkisatula on kai kestävämpi.
saanen epäillä - noi on kuitenki rei'itettyä muovia, et se syö varmaan aika paljon kestävyyttä. mr munishan on tollasen iha normiajossa saanu kait rikki.
munakorva - 23:45, 9.9.2012 »

Penkistä voi vielä sanoa tärkeän maininnan ja kiitokset. Vissii alunperin mikenaassi osti tän itelleen halvalla jotakin uutta fetissiä ja sadistiharrastusta silmälläpitäen. Sitte sami osti tän mikenäässiltä visptirkiditarkpäissään. Kumpikaa ei digaillu.
Sitte juu sattu sillai, että reenailtiin keospinei mestoilla ja potkasin ton vanhan fujitan baskaksi. Noei hätää. Sami sano vitsillä, että sillä ois yks spideri. Meikä oli onnesta ihan vittu soikeana ja poistin kyseisen satulan het ja suoraa. Daily newsin häppärikaljan hinnalla elikkäs 3e. Hyvä penkki. Kesän kilsat tolla on menty. Nyt tuokin tosin hieman halkes ku baby nelsonin ja velo_loven kanssa kruisin ja sitte sossun edessä oli pakko vähä keulia. Ympäri men heti ku mimmien kaa ajamassa!

ai noin se meni :smiley:

Eli täysi paska. Pysykää kaukana.

Oikee tiogan ritilä on paras penkki millä oon ajanut toistaiseksi

tioga spider oli huikee penkki kunnes ajaessa satulan reilit petti :frowning:

Mulla Vertu odottaa jo palpan tolpassa kiinni. Ei pidä vissiin ajella liikaa kanttareilta.

Mulla on kolmessa pyörässä Tioga, yhdessä Vertu. Ovat ainakin tähän asti kestäneet kaupunkiajoa. Joskin toki on myönnettävä, etten odota niiden jaksavan loputtomiin.


Purin mimmin maasturista ysit pois, ultegra 6700 about 500km tytön jäljiltä ja tuon tyyppistä löyty parista lenkistä.

^ Jösses.

Yst. terv. nim. Mun Ketjuihin Verrattuna Ultegra On Kuin Venäläisen Tankin Telaketju