'Hupsista' topikki

koulumatkalla, liikaa myöhässä, 2km ajettu, takanakki flättäs, hermojen menetys, pyörä harkitsemattomasti, hallitsemattomasti ojaan, etukiekko tacocsi, stemi kieroon, spedut jalassa, kävellen kämpille. hyvää maanantaihuomenta!

Eri hieno Cateyen kolmen ledin takavalo ensimmäistä kertaa pimeän varalta kiinni fillarissa. Kaskisaaren sillan “saumassa” tärähtää. “Klips, klops – plumps!”

^ tää sopis verkkokaupan tuotearvosteluun hienosti, jos tuota sais sieltä ostettua :slight_smile:

Kaupunkipyörä joka on koekäytössä Pariisista on kadonnut. Otettu luvatta käytöön Narinkkatorin pyöräkeskukselta. Nähty viimeksi lähijunassa.

http://hs13.snstatic.fi/webkuva/oletus/560/1305639437521?ts=1076

Hups ja tirsk.

vasaraasialainen - 14:47, 10.9.2013 » Eri hieno Cateyen kolmen ledin takavalo ensimmäistä kertaa pimeän varalta kiinni fillarissa. Kaskisaaren sillan "saumassa" tärähtää. "Klips, klops -- plumps!"
Tais viime syksynä käydä vähän samaan malliin muistaakseni saman valmistajan tuikulle. Ei vaan pudonnut mereen asti, joten prismaan ja rahat takas.

vois esim. tappaa ittensä hiljalleen.


M: glitterisenkut 250€ käytön jälkeä.

^ Mikäs sitä noin on lämmittäny? Vai liuottimellako sulatit?

Sankakuulokkeet on kyllä perseestä. Portaprot ihme ja kyllä on pysyny ehjinä mut taannoin omistin skullcandyt ni eka murtu toinen kuuloke irti. Sain korjattua(oma moka kun hajos), mutta talvella pakkasella taittuva sarana sanoi poks kesken duunimatkan. Ei tehny mieli alkaa yrittää korjaa.

koopee aka nuunuu on hyvä jäbä

No voihan vittu… etupyörän pultti katosi matkalla

ununu - 21:51, 11.9.2013 » vois esim. tappaa ittensä hiljalleen.
Älä suotta, ite tyrin juuri saman kohdan omista luureistani ja sain tilattua soitinlaineen kautta uuden muovihärpäkkeen tilalle. Kustansi muistaakseni noin 5 e.

Oppi-vitun-rahoja taas perkele.
Cinelli Pinocchioon menin sijoittamaan rahani. Paketista käteen ja kädestä pyörään. Katsoin et päällä oli kuusiokololle sopiva reikä, ei muuta kuin “kiristämään”. Kävikin nopeasti ilmi, että tuo Pinocchion nenä olikin vain dust cap ja kestävyydeltään about samaa kuin margariini. Menihän siinä kuusiokolo täysin pyöreäksi. Elikkäs se kiristettävä pultti sijaitsi tuon punaisen kuvun alla. Rautasahaa, pihtejä, vasaraa ja ruuvimeisseliä näytettyäni antoi punainen paholainen periksi ja sain sen irti.
Untitled

Lopputulos kuitenkin palkitsi. Jytkyn oloinen ja näköinen paskiainen. Mustille reunoille näytin vähän krinkin tussia niin sai peitettyä suurimmat taistelujäljet.
Untitled

Huonot ja nopeat kännykkäkuvat toivottavasti selvittää asian paremmin.

Ei jumalauta. Mälläsin taas ES laukkuuni. Huoh.

Ei laukun vika, vaan käyttäjän: Olin viikonloppureissussa tuallanoin mukana toi Herttoniämel lähettilaukku. Kotiin palatessani se tippui kotipihassa “naamalleen” eli se läppä alaspäin puolesta metristä asfaltille. Tässä protossahan ei edes ole mitään läpän päällisiä taskuja, vaan nokialainen muovisimpukka oli läpän alla kotelossa. Särki meni näyttö siitä kuitenkin, näkyy vain pelkkää valkoista käynnistettäessä.

Tarinan opetus: ei kandee pitää mitään tommosta herkkää läpän alla muka “helposti saatavissa”. Jatkossa pidän puhelinta siellä laukun sisällä camoverkkarikapalossa. Mulle mitään niin tärkeitä puheluita koskaan kumminkaan tule.

http://farm6.staticflickr.com/5492/10034326735_da87e4e757.jpg
Ravintolan tanssilattialle unohtui viikonloppuna sydämen lisäksi jotain muutakin.

Kännifiksi rämisi oudosti kun kannoin sitä pihalle. Joo, KAIKKI rattaanpultit olivat löystyneet TAAS. Ja totta kai ne oli T15-torxeilla, jota ei ole multitoolissa.

Viimeksi tilanne johti eturattaan räjähtämiseen.

^^ http://media.couplescostumes.com/media/catalog/product/cache/1/image/1500x1500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/e/sexy_captain_hook_adult_costume.jpg kenties?

vähän kyllä ihmeissäni miten: Tanssilattia ja ajohanskat?!?! :smiley: Y U NO Narikka?

Ei jaksa nardejonoa kun tanssiliekki palaa.

Olihan michael jacksonillakin hanska tanssiessaan