Rööki

Matu - 9:19, 21.3.2011 »

Veloajoista röökittömänä kiinnostuneille voisin heittää kysymyksen, että miksi vaan yksi myrkky pois? Miksei samantien alkoholi, kaffe, ym. paska pois ja tilalle lähdevettä sekä raakavegaanin ruokavalio? Siinä jäis joka jannu tulemaan ihan vitun varmasti.

Siksi, että rööki heikentää suorituskykyä ja tappaa? Siksi, että kofeiini on piriste->parantaa suorituskykyä? ei se turhaan ole dopinglistalla överipitoisuuksina. Ehkä myös siksi, että vegaanisen, saati raakaravinnon suorituskykyeduista ei ole yhtään esimerkkiä huippu-urheilijoiden parissa?

Oliko muuta kysyttävää?

insert veganismi&kehonrakennus here

ei kandee sanoo tollasta kun ei tiedä tarpeeksi :wink: “ei ole yhtään esimerkkiä” on aika lopullista ja ahdasmielistä )= !

Kysymys taisi olla “suorituskykyeduista”.

OT, vois alkaa läpällä vetää steroideja ja olla suomen nopein UCI illegal

eikös nikotiinikin ole piriste? suurin osa ihmisistä vaan käyttää sitä savun muodossa joka aiheuttaa suorituskyvyn heikentymistä mut tupakka nautittuna jollain muulla tavalla saattais piristää ja parantaa keskittymiskykyä ym ym

OT:
itellä on ainaki aika WITUN paljon kovempikuntonen olo eläväravinto aterian jälkeen kun esim kanan (jota syön kerran vuodessa jos löydän roskiksesta ja sattuu olemaan oikea mielentila) tai kalan tai kuumennetun proteeinipitoisen kasvis- esim papuruoan jälkeen…

^voi tietty funtsia kans sitä, että jos kroppa on tottunut hiilareihin ja saa sit aimo läjän proteiinia kitusiinsa, niin kyllähän siinä tovi menee, että energiatasot palautuu normaaleiksi.

Sit voi tietty kans miettiä, että tuleeko sitä sit ahdettua itsensä lihanhimoissa tukkoon ja saattaahan se dyykattu kana kans olla ihan roskiskuntoista… Ja ettei nyt kuulosta jotenkin jeesustelulta, niin esim. kanatuotteiden kanssa saa olla pirun tarkkana, en dyykkais, vaikka muuta hyvää saattais löytyäkin.

jotkut käärii paremmin ku toiset!

Halvahkot briar-piiput, kilta ja amphora.

rupesin taas tänä keväänä röökaamaan kun luen pääsykokeisiin ja ajattelen sen helpottavan esim. tauottamalla lukemista hyvin. no se touhu loppuu taas ja tarkalleen 15.6 on ensimmäinen röökivapaa päivä.

^
Mulla ollu yhtä ja samaa ketjulopettamista syksystä lähtien, niinku 5 päivää polttaen / 5 päivää ilman. Niitä korvikkeita on kulunu ihan käsittämättömiä määriä. Nyt viikon ollu pelkkä laastari kehissä ja boogie on toiveikas, tällä metodilla oon joskus saanu itteni keploteltua kokonaan eroon koko …tun scheissesta.

Tsemit pääsykokeisiin ja röökittömyyteen!

Offtopic kun jengiä täällä kerran malluttaminen kiinnostelee?
Mutta kuitenkin.
Helpoin tapa lopettaa on oman näkemykseni mukaan vetää kohtuulliset nikotiini överit. Ei tee enää sen jälkee mieli sitä röökiä.
Varoitan kuitenkin että kokemus on erittäin epämiellyttävä. Laatta ja ribable lentää.

Mieluiten kaverin kanssa testailemaan, koska jos tulee oikeesti hätä ni voi kutsua apua paikalle. Järki messissä.
Omalla vastuulla!

Mulla on tuolla aikaisemmin ollu langassa mite se polttaminen on loppunu ja samal taval loppuu tälläkin kertaa… Seinään se kannattaa lopettaa eikä korvikkeilla. Vaatii tahdonvoimaa mut viikossa on irti nikotiinista ja sen jälkeen se on itestään kiinni; jos oikeasti haluaa lopettaa niin ei sitten polta sitä röökiä, vaan pysyy tiukkana. Kyl sen on täs huomannu et sellanen pikkasen tunkkanen olo siitä tulee ja kyl on kuntoon vaikuttanu myös. Oikeen venaan sitä aikaa kokeen jälkeen jolloin kunto lähtee taas tsygäilyn ja lenkkeilyn voimalla nousuun ja sit mua ei hidasta enää mikään.

Kiitokset tsempistä, sitä kyl tarvitaan. Koko perkeleen kevät menny kirjastossa…

Lopettaminen on helppoa. Itse olen lopettanut jo viisi kertaa…

Se pitäytiminen siinä on sitten ihan eri juttu.
Jospa polttaisi piippua mutta kun sitä ei sitte työssä voi ottaa 20 minuutin taukoja vetää sitä piippua. seli seli

Ite oon nyt 1½ vuotta ollut polttamatta n. 10 vuoden tupakoinnin jälkeen. Lopetin aikalailla seinään, ilman mitään apuja ja hyvin meni. Oluen kanssa aluks teki välillä mieli röökiä, mutta nykyään ei enää edes kaatokännissä. Huomasin kyllä jo muutaman kuukauden jälkeen kunnon parantuneen ihan heittämällä, varsinkin sählyä pelatessa. Painokin tippu muutamia kiloja kun pysty liikkuun paremmin. Nyt voi mennä täysii!1!! Kantsii varmaan aluks olla kaljottelematta ku yrittää lopettaa, itellä ne oli oikestaan pahimmat paikat.

@ FF: Kylmä kalkkuna toki on oivallinen metodi jos homma vaan skulaa niin. Kaikilla ei koska polttamisen historiaa on monenlaista, eli määrät ja kauanko on polttanut, vaihtelee. Toinen määräävä tekijä on se, että ihmisten herkkyys addiktioihin vaihtelee.

EDIT: Ja pyörä tosiaankin kulkee ihan eri tavalla näillä asetuksilla!

se pitää risto paikkansa, että mikä toimii mulla, ei välttämät toimi muilla. silti rohkaisen ihmisiä aina katkaisemaan kuin seinään ja kituuttamaan sen pari päivää, kuin että käyttävät korvikkeita. sitä tuskaa kuitenkin kestää vain hetken aikaa ja sekin hetki helpottuu jos pitää itsensä aktiivisena.

Ehkä tää oli jo jossain löydetty interwebistä…

Poltin joskus. Lopetin aika lailla seinään eikä vierotusoireita juuri ollut. Kahvin puuttestakin on tullut kovempi päänsärky kuin röökin. Sitten kasvatin huvikseni itse röökit. Kasvaa nätisti sisällä huonekasvina kunhan saa valoa ja vettä. Eipähän ainakaan ole additiiveja jos haluaa röökiä joskus poltella. Makukin vähän eri luokkaa kun kaupan paskeessa.

kyttyra - 7:53, 21.10.2010 » Tällä hetkellä mulla ja röökillä on toinen kuherruskuukausi menossa, pari pikkusikaria päivässä ku maistuu saatanan hyvältä. Ja kännissä tai urheilusuorituksen jälkeen polttaminenhan on aivan hekumallista, varsinkin kun keuhkot ehti palautua vuodessa aika hyvään kuosiin. Vaara vaanii.
http://i575.photobucket.com/albums/ss193/kyttyra/loveisover.jpg totesin tuossa reilu viikko sitten kun satunnainen polttelu oli muuttunut päivittäiseksi, vaikka hengityselimien tilanne ei ollut läheskään niin paha kuin edellisen "lopettamispäätöksen" aikoihin.

Ei muuta kuin Champix-kuuri #2 käyntiin. Neljä ensimmäistä päivää oli ihan julmetun huono olo, syötyä tuli lähinnä puoliväkisin. Outoja unia ei sen sijaan ollut juurikaan paitsi parina ensimmäisenä päivänä, eivätkä nekään olleet pyöräilyaiheisia, joten ei niistä sen enempää. Nyt on kuurin seitsemäs päivä menossa, ja rööki maistuu jo aika paskalta, mutta eipä sitä tee mielikään enää samalla lailla kuin aiemmin. Ylihuomenna kotona olevat syöpäkääryleet saa päätyä roskiin - tuskinpa saan puolta askia huomisen aikana poltetuksi muuten kuin väkipakolla.

^oikee meininki ! tsemppiä. röffet roskiin,teuvo rakastaa kaikkia ja sillee.