Levyjarrut

Kyllä toki on just se mitä pitääkin, siinä lukee SH.

Toivon pojat ei handlaa mineraalia. Onhan niillä ollut kaikenlaista mölöteen kyllästämää kämmiä vuosien varrella aina paskoista laakereista todella rajusti myöhästyneisiin tilauksiin. Ostan silti, sillä toimiva tuote on ilahduttavan hyvä. Mutta ei tää nyt tähän vaivaan auta, toivottavasti bike24 hoitaa asian.

Bike24 tosiaan pyysi jo lähettämään sinne. Että kunhan tässä nyt jo käytettyjen tuntien lisäksi ruuvaan kikkareen irti ja imen jotenkin loput nesteet satulasta ulos ja lähetän sinne, niin saan joskus ehkä uuden toimivan tilalle ja pääsen taas ostamaan uusia nesteitä ja ruuvaamaan lisää.

Ihan normihomma tietysti, mutta ärsyttää. Sähköposteihin sentään on vastattu melko ripeästi.

Just tommosten riesojen pelossa oon hankkiutunu melkee kaikista talouden nestelevareista eroon. Liian hankalaa, liian sotkusta, liian monimutkasta mun yksinkertaselle mielelleni.

Konsta - 16:39, 9.11.2017 » liian monimutkasta mun yksinkertaselle mielelleni.
https://i.pinimg.com/736x/34/ed/39/34ed39011bab82acd402ab2c8d5fe916--premium-rush-joseph-gordon-levitt.jpg

mäki ilmasin eilen magurat kun sain magura yhteensopivat hommat jotka oli tavallaan yhteen sopivat.

eli satulasta saa tuupattua nestettä koneeseen mutta kahvaan ei ollut sopivaa nippaa

hope ja magura, sitä nestettä on joka paikassa.

avidin kans on nättiä ku kortongin käyttö

Huonosti toimivat anomaliat sikseen, levyjarrut mehuletkuilla on oikein toimiessaan yksinkertaisimmat ja helpoimmat pysäyttimet mitä fillariinsa voi laittaa.

Mistä olette noita Yokozuna Motokoita tilanneet?

Lumikko - 18:48, 9.11.2017 » Huonosti toimivat anomaliat sikseen, levyjarrut mehuletkuilla on oikein toimiessaan yksinkertaisimmat ja helpoimmat pysäyttimet mitä fillariinsa voi laittaa.
Käpisellyissä ja ilmatuissa Shimanoissa ja Srampoissa ei ole ollut haasteita.

Edit: oppirahatkin ovat olleet pienet vaikka syvään päähän joutui hyppäämäänkin kerralla ilman kellukkeita.

Harrihyt - 11:34, 19.11.2017 » Mistä olette noita Yokozuna Motokoita tilanneet?
Eikös hän ollut sama kaveri kuin [Juin Tech R1](https://www.velobia.fi/juin-tech-r-1-hydro-disc-levyjarru), eri brändillä ja Yokozunan kuorilla (ja tyyriimmällä) vain?

^Niinhän se on. Juin Techissä vaan ei tulisi noita kuoria mukana.

^ No mutta eikös sikäli olis helpompaa ostaa helpommin saatavilla olevat jarrut ja kuoret sitten erikseen? Tietty jos Motokot jostain löytää niin sekin on ihan laskennan paikka.
Itse siis mietin aikoinaan samaa, mutta päädyin ostamaan ärykköset ja tavanomaiset kuoret.

R1 ebaysta ja esimerkiksi Jagwiren kuoret on hyvin todennäköinen vaihtoehto, mutta haluaisin silti kuulla mistä jengi on Motokonsa tilanneet. Löysin itse vain Soman verkkokaupan (USA, tullimaksut, kallis toimitus muutenkin) ja Cycleworx Briteissä (loppu varastosta).

Tietääkö kukaan mitkä ovat Juin Tech R1 ja X1 erot?

Tuossa on jotain listattuna.

https://www.velobia.fi/juin-tech-r-1-hydro-disc-levyjarru

Myös kotimaa.

dras - 10:16, 20.11.2017 » Saako noita juintechejä / yokozunia yksittäisinä kappaleina missään? Tarvis erikseen flatmountti version ja post-mount version, mutta kaikki näyttäs olevan aina myynnissä pareittain.
olin jo tulossa jotain pätemään mutta sitten tajusin että oon aina luullu (virheellisesti) että noi velobian just myydään yksittäin. no perkele. tohon hintaanhan sitä vois melkein harkita ostavansa parin

Ainakin mainitut X1:set myydään yksittäisinä, joskin sehän on sitten aika hintava jarru tämäntyyppiseksi jarruksi…

R1 oli sen verran edullinen jarru, että ostin samoin tein kaksi paria. Toinen pari on vielä avaamattomana laatikossaan.

suosittelisitteko edellee näitä hybridi-levareita ?

Tässä vuoden R1:t kyydissä ajettuani annan vain semmosen neuvon, että vaihda palat suoraan kunnollisiin, paitsi jos et aja sateella.

Kokemukset on tähän asti semmosia, että sivuun siirretyt Spyret taitavat päätyä myyntiin. Paluuta niihin en näe. (Huom. tämä ei ole myynti-ilmoitus.)