Tankotopikki

“hitler käytti myös liian lyhyttä tankoa ratapyörässään.”

Signature-matskua.

Mutta modernille kompaktille täältäkin ääni jos dropilla huristellaan. Noi kompaktit tarjoavat kans ihan asiallisen kahvaotteen ihan ilman kahvojakin, kiitos muotonsa. Tietty tulee ongelmia stemmin kanssa, kun suurin osa on OS, joten nittomiehet unohtakoot äskeisen.

Modernit kompaktitangot ei toimi ilman kahvoja kun niissä on niin lyhyt reach. Kädelle ei ole tilaa ajaa kahvoilta-ilman-kahvoja.

Mutta kahvojen kanssa ne toimii, kuten Jarkon ja minunkin hienoista rossareista saatte todeta.

Olenkin tässä meditoinut kompaktitankoon siirtymistä, täytynee keskustella mekaanikon kanssa ennen seuraavaa jarrukahva/vaijeri/tankonauharemppaa.

Onkos kellään noista Cinellin tai 3T:n ohjaamoista kokemusta? Tarkoitus olisi vain velolla ajella.

Noissa anatomisissa on monissa vituttavaa se, ettei niissä ole alaotteella ollenkaan käden kokoista suoraa pätkää, kaartuu koko matkan. En pidä siitä.
Sen sijaan esim. Pro Xlt:n perinteisenpyöreä versio toimii kahvojen kanssa.

SuicideHub - 8:01, 7.10.2010 » Noissa anatomisissa on monissa vituttavaa se, ettei niissä ole alaotteella ollenkaan käden kokoista suoraa pätkää, kaartuu koko matkan.
Missä anatomisissa? Me puhuttiin kompakteista. Kollektiivi on tuominnut anatomiset jo aikoja sitten sekä estetiikaltaan että toiminnaltaan...
janppa - 8:08, 7.10.2010 » Onkos kellään noista Cinellin tai 3T:n ohjaamoista kokemusta? Tarkoitus olisi vain velolla ajella.
Noilla valmistajilla on yhdessä varmasti satoja stonga+stemmi comboja...
konkeli - 8:32, 7.10.2010 » Noi kompaktit tarjoavat kans ihan asiallisen kahvaotteen ihan ilman kahvojakin, kiitos muotonsa. Tietty tulee ongelmia stemmin kanssa, kun suurin osa on OS, joten nittomiehet unohtakoot äskeisen.
Tätä on tullut mietittyä.

http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/29254-2.jpg

Planet-x:llä ja Nittolla tosin taitaa nykyään olla 26 milliset kompaktitangot valikoimissa, jos sellasen haluaa quill-stemmiin pujotella.

Kare_Eskola - 8:37, 7.10.2010 »
SuicideHub - 8:01, 7.10.2010 » Noissa anatomisissa on monissa vituttavaa se, ettei niissä ole alaotteella ollenkaan käden kokoista suoraa pätkää, kaartuu koko matkan.
Missä anatomisissa? Me puhuttiin kompakteista. Kollektiivi on tuominnut anatomiset jo aikoja sitten sekä estetiikaltaan että toiminnaltaan...
Niin no, no niin, taitaa olla aika venyvä käsite toi anatomisuus. Pro Plt on mainittu ja siitä on [wigglen](http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/-_-/5360035993/) mielestä tarjolla seuraavat muodot: -Traditional round shape -Compact anatomic shape

Ja samat mallit kuvassa:
http://s.wiggle.co.uk/images/pro-prs320377-med.jpg
Eikös siinä siis ole juurikin sellanen kokonaan käyrä droppi? Toiset tykkää siitä, ite pidän tossa kuvassa alimpana olevasta, josta mulla siis on toisesta materiaalista tehty versio nimellä Xlt.

janppa - 8:54, 7.10.2010 » Onkos kellään noista Cinellin tai 3T:n ohjaamoista kokemusta? Tarkoitus olisi vain velolla ajella.
Mulla on Vigorellissa käytössä Cinelli Pista -tanko sekä Cinelli Vai -stemmi. Velokäytössä erinomainen kombo.

Mulla on Nitton lastentanko (Neat 153, 81 mm reach, 131 mm drop). Siinä on juuri ja juuri tilaa mun pikku kätösille bulhorny otteella ilman kahvoja. Alaotettakin tulee käytettyä. Mutta pääasiassa suhailen kaupungilla yläotteella pää pystyssä…
http://www.on-one.co.uk/imgs/products/440x380_constWH/HBNINM153_P1.jpg

Take that hipsters! :slight_smile:

http://www.bikerumor.com/wp-content/uploads/2010/09/f4234840-a739-46ad-bfa1-a312e2c47326img-0219.jpg

http://www.bikerumor.com/wp-content/uploads/2010/09/fba22d5f-5e0d-4d98-814e-1e522f7c58d8img-0226.jpg

“Display only” vähän laimentaa juttua. Musta jonkun tosin korston (tyyliin 210cm) pitäs tehä 29er DH pyörä, missä toi ois asennettuna, ehkä pätkästynä johonkin 85-90cm mittoihin! :slight_smile:

^eipäs ku 36er jäykkis :smiley:

jussi - 11:06, 7.10.2010 »
janppa - 8:08, 7.10.2010 » Onkos kellään noista Cinellin tai 3T:n ohjaamoista kokemusta? Tarkoitus olisi vain velolla ajella.
Noilla valmistajilla on yhdessä varmasti satoja stonga+stemmi comboja...
Aivan. Siksi varmaan joistain malleista luulisi täältä löytyvän kokemusta myös tältä foorumilta?

Vaihtoehtoja Bilteman riserille? eli tuumaista ja kirkasta ja mielellään vähän enemmän back sweepiä, mut ei enempää nousua.

^On-one Fleegle? Ei kun höpöhöpö, eihän tuosta saa keskeltä otetta. :confused:

joo ehkä ominaisuuksiin saisi kuulua myös mahdollsuus pätkiä n. 50-senttiseksi ja tällöinkin vielä pitäisi olla mahdolisuus pultata jarrukahva kiinni. Tuota fleegleä en riseriksi nimittäiks.

Jeh. Tänään leikkaa vähän hitaasti. Olo nimittäin on vähänku lottovoittajalla dagen efter…
Yhdensorttisen Salsa Moto Acen vois koittaa tälle illalle hommata tuohon hypisteltäväksi.

Kirkas riseri OS clampilla, miel. pk-seudulta t. ostin krapulassa velosolon OS-stemmin.

Kenenkäs se san sebastian oli pelagon pihassa aiemmin viikolla? Siinä oli kirkas OS riseri. Taisi olla On One. Ja joku AMA tuli kans taannoin ja siinä pyörässä oli kans kirkas, mut rumemmat logot. Se oli ehkä Kore.

Vuosi sitten kyselin vastaavaa paikallisista ja kyllä nuo kirkkaat on kaikin puolin harvinaisuuksia kivijaloissa nykyisin.