Talvi tulee. jee

Mä vaihdoin mukavuus- ja turvallisuussyistä krossariin muoviset bemaksipolkimet ilman sträppejä, kun sillä nyt varmaan tulee aika paljon poljettua kaupungissa talvella.

Vähän alaston olo eittämättä on, mutta saapahan nopeasti jalan maahan jos meinaa lähteä pyörä alta ajoradan sohjossa, ja yllättävän hyvin tarraa noi muovipiikit kumiseen kengänpohjaan.

juh, voi tulla ihan rauhassa. vadevs.

Ei oo sulla noin jalka!

mulla on aina noin jalka. kuulkaas.

^^Hyvän näkönen lattia muuten 5/5

nuunuu on lattiamiehiä
https://www.yksivaihde.net/old/11132/193162

nysimum - 14:32, 23.12.2014 » Mitenkäs yyveeläisten talvipyörien säilytys? Mitkä on optimaaliset olosuhteet näinä vuodenaikoina? GALLUB Konkelin kanssa juttelin juuri aiheesta, ja vakuutuin, että (lasitetulla) partsilla säilytys olisi paras, niin välttyy sulamisen ja jäätymisen venkslaamiselta vrt. olkkarissa seisottaminen. Mutta kun mulla on (tai tulee olemaan) kaksi pyörää ajossa, lelumiininen vaihdekrossari ja teräksinen sinkula. Molemmat pyörät ei mahdu pardelle, joten kumman kannalta suojattu ulkosäilytys olisi kriittisempää ja miksi?
Vaihdepalpa sisällä: mahdollinen runkoon kondensoituva kosteus ei haittaa, vaihteet + jarrut ehtii sulaa ja kuivua. Paras tietty, jos on mahdollista pistää ulos jäähtymään ennen ajoon lähtöä niin ei tapahdu sulamis-kastumis-jäätymis -komboa lähtiessä.

Terässinkula partsilla: ei kondensoidu kosteutta runkoon, ei oo suuremmin jäätyviä osia.

TET

kyllä muuten mahtava fiilis kun ulos mennessä kuulee laajavuoren lumitykit. vielä sitä odotan että saa nukahtaa rinnekissan maukumiseen niin talvi on täydellinen.

Paremmat harrastepyörät kuivana sisällä (jäätymis-lämpenemis-kondenssikostumis -kierroksia tulee vähemmän ja ovat paremmassa turvassa)

Karut lyhyitten matkojen jokapäiväiset arkipyörät talon seinää vasten aina ulkona. Yllättävän vähällä hoidolla pärjää.

Kaikki kolme pyörää sisällä. Rolleri noista päivittäisessä ajossa ja yritän olla liikoja ajattelematta mahdollisia vaurioita, vaan luotan siihen, että noi on tehty kestämään.

Pyöräkellari olisi, mutta on täynnä pyöriä, joilla naapurit eivät aja, eikä mitään mahdollisuuksia saada pyörää kiinteään kiinni, eli ei jatkoon. #tilanpuute #vainoharha

Mitäköhän mun talvipyörä (teräs) tulee sanomaan talven jälkeen suolakylpyjen jälkeen? Taloyhtiön pyörähuoneessa patteri huutaa hoosiannaa ja lämpötila vaikuttaa lähemmin pannuhuonetta kun pyöräkellaria. Pyörää tulee vielä lähes joka päivä käytettyä eli sulamis-kastumis-jäätymis kombo jatkuvana taattu. Kuivaltahan se pyörä vaikuttaa aina kun sen sieltä ottaa mutta…

Huh tuli taas ajeltua pari tuntia. 100% Bliss. Kuinka paha toi lämmminsäilytys jäätymis sulamis ongelma on oikeesti? Kiinnostais tietää, koska tulee säilytettyä pyörää sisällä sillontällöin, kun pitää huoltaa tai pumpata kumit Onko paha?

En olisi huolissani, kyllä runko ja osatkin koko ikänsä kestävät, pyörä sopeutukoon elämäntilanteisiin, tiloihin ja olosuhteisiin eikä päin vastoin :slight_smile: Ketjut, jarruvaijerit ym. liikkuvat osaset tuntuvat kaipaavan useammin voitelua jos sulattelee useammin.

Jossain vaiheessa pohdiskelin ruostesuoja-aineilla teräsputkien litkuttelua sisäpuolelta mutta pelkään hajuhaittoja oleskelutiloissa enemmän kuin varmastikin pitkään kestävien runkojen iän lyhenemistä vuodella parilla.

Mun vanhasta Jaguarista ratkes putki parinkytä sentin matkalta kun se oli jotenkin täyttynyt vedellä pihanpuuhun nojaillessaan. Onneks toi hitsautu osaavissa käsissä kuntoon.

Viemäri-reiän poraamista keskiöön, jos sellaista ei ole, kannattanee harkita. Fujista joutu ainakin valutteleen joskus ihan huolella vettä ulos ja keskiökin oli ottanut aika kivasti väriä. Kondenssijutut ei paljon huoleta.

-20c raphan alleki alkais kaipaamaan pitkää kalsarii. Forty ohjautuu kankeasti mutta saint se vaan pärisee luotettavan kuuloisesti.

eivieläking

Normi Converset ja folio aivam hyvä. Talvimallin Converse ja normi sukka paljom parempi.

jerppa - 2:43, 25.12.2014 » Normi folio aivam hyvä.

Mitee pystytte ajelee vielhäkeil ja litteil tohveleilel, mult irtoo varvas ku ajattelenki, ei ees folio pelastais saleetti on se.

talviki on yks paska ku o liaa holotna ja d3kis liaa levvee däksstäönnssi eikä oo ruuv aarii ni mätäntyköö ssit varastoo mokom a raideri.

Terve :slight_smile:

Ajan spd kengillä ja lisään tarpeen mukaan foliota.

Voihan spede oon.mä laittaasi lookkia tai time taibrotereista en tiiä sitte.Laitan myössidi gladiatorgt x kengän ja kaks sukkaa ja muumipapan sidin pääle.