Talvi tulee. jee

Mitäköhän mun talvipyörä (teräs) tulee sanomaan talven jälkeen suolakylpyjen jälkeen? Taloyhtiön pyörähuoneessa patteri huutaa hoosiannaa ja lämpötila vaikuttaa lähemmin pannuhuonetta kun pyöräkellaria. Pyörää tulee vielä lähes joka päivä käytettyä eli sulamis-kastumis-jäätymis kombo jatkuvana taattu. Kuivaltahan se pyörä vaikuttaa aina kun sen sieltä ottaa mutta…

Huh tuli taas ajeltua pari tuntia. 100% Bliss. Kuinka paha toi lämmminsäilytys jäätymis sulamis ongelma on oikeesti? Kiinnostais tietää, koska tulee säilytettyä pyörää sisällä sillontällöin, kun pitää huoltaa tai pumpata kumit Onko paha?

En olisi huolissani, kyllä runko ja osatkin koko ikänsä kestävät, pyörä sopeutukoon elämäntilanteisiin, tiloihin ja olosuhteisiin eikä päin vastoin :slight_smile: Ketjut, jarruvaijerit ym. liikkuvat osaset tuntuvat kaipaavan useammin voitelua jos sulattelee useammin.

Jossain vaiheessa pohdiskelin ruostesuoja-aineilla teräsputkien litkuttelua sisäpuolelta mutta pelkään hajuhaittoja oleskelutiloissa enemmän kuin varmastikin pitkään kestävien runkojen iän lyhenemistä vuodella parilla.

Mun vanhasta Jaguarista ratkes putki parinkytä sentin matkalta kun se oli jotenkin täyttynyt vedellä pihanpuuhun nojaillessaan. Onneks toi hitsautu osaavissa käsissä kuntoon.

Viemäri-reiän poraamista keskiöön, jos sellaista ei ole, kannattanee harkita. Fujista joutu ainakin valutteleen joskus ihan huolella vettä ulos ja keskiökin oli ottanut aika kivasti väriä. Kondenssijutut ei paljon huoleta.

-20c raphan alleki alkais kaipaamaan pitkää kalsarii. Forty ohjautuu kankeasti mutta saint se vaan pärisee luotettavan kuuloisesti.

eivieläking

Normi Converset ja folio aivam hyvä. Talvimallin Converse ja normi sukka paljom parempi.

jerppa - 2:43, 25.12.2014 » Normi folio aivam hyvä.

Mitee pystytte ajelee vielhäkeil ja litteil tohveleilel, mult irtoo varvas ku ajattelenki, ei ees folio pelastais saleetti on se.

talviki on yks paska ku o liaa holotna ja d3kis liaa levvee däksstäönnssi eikä oo ruuv aarii ni mätäntyköö ssit varastoo mokom a raideri.

Terve :slight_smile:

Ajan spd kengillä ja lisään tarpeen mukaan foliota.

Voihan spede oon.mä laittaasi lookkia tai time taibrotereista en tiiä sitte.Laitan myössidi gladiatorgt x kengän ja kaks sukkaa ja muumipapan sidin pääle.

Ehkä tohon lautan vielä iglun ja neljä merin0 bibsìä heneskeliillä baahss jaahass

ja honkongissamyydää halpaa sähkispohkallista mut seo palanut sitte.on tääl kyl jossai hong kong

muumipappa kiinnosta

Mullon bonda rager pappasetja sit on myös garneee t.

ja reikää täytee…javuotaa ku seula

Mullon ny heränny täs yön pikkistunteina pelkoset et noi japani putket ka sei? Eli se kala 85430 hiFi putkett mättääntyy ja ruastuu tonne varastoo ja lommontuj ja dentantuu ja sit joutuu vaa kävelee diy kuusivaneri lumikenggillä

^ naulan kantaan.

IhanaTaina - 3:53, 25.12.2014 »
jerppa - 2:43, 25.12.2014 » Normi folio aivam hyvä.
[http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2a/TinFoilHat002.jpg/250px-TinFoilHat002.jpg](http://hs13.snstatic.fi/webkuva/sarjis/940/1305780157279?ts=305)
peltsip - 19:50, 23.12.2014 » kyllä muuten mahtava fiilis kun ulos mennessä kuulee laajavuoren lumitykit. vielä sitä odotan että saa nukahtaa rinnekissan maukumiseen niin talvi on täydellinen.
Huomenna mäkeen. Hain snowscootin just varastosta.

Nimim. Laajiksen kausari ennakkoon ostettu

Pelottaa ajaa…
http://imagizer.imageshack.com/img910/8219/pz1mQE.jpg
Vai kowistunko vaan ja annan mennä?

Itseä kiinnostaa myös, että miten teräsrunko tuhoutuu kun on päivittäisessä ajossa ja säilytys sisällä.

grep - 15:28, 24.12.2014 » Jossain vaiheessa pohdiskelin ruostesuoja-aineilla teräsputkien litkuttelua sisäpuolelta mutta pelkään hajuhaittoja oleskelutiloissa enemmän kuin varmastikin pitkään kestävien runkojen iän lyhenemistä vuodella parilla.
Tätä pohdin itsekin ja kävin ostamassa autoon tarkoitettua kotelosuoja-ainetta. Juuri kun olin sitä tuuttaamassa runkoon sisään, käveli _Niko koirineen ohi ja totesi, että haju on sitten melkoinen, jos sisällä meinaat säilyttää.

Testasin ja totesin, että kieltämättä, haju on sitä luokkaa, että kaltaiseni aistirajoittenenkin ei voi hyvin. Ainakin noi pellavaljypohjaiset ovat rankkaa tavaraa hajunsa puolesta. Kuulemma haju hälvenee siinä puolen vuoden jälkeen, mutta ennen sitä on ulkosäilytystavaraa.

Ite oon tuutannut tota Tectylin greenlinee. Ei haise miltään…

edit:oli muuten stadin ytimeen ajettu viime yönä sellaiset suolamäärät tielle että kiittää lokareita ettei ole yltäpäältä suolassa kun tuolla ajaa, nythän siinä on jo lunta päällä