Polkimet - poljinkeskustelu ja poljinvinkit

Hop. Päätin sitten kasata erikseen lenkkifiksin ja kaupunkibeaterin, kun on sen verran romua nurkissa. Samalla voisi päivittää polkimet speduista maantielukkiksiin, kun tuo float ja pieni polkimen pinta-ala ei oikein tunnu kivalta laajemmissa ympyröissä.

Kellään suositella edullisia maantiepolkimia, joissa ei pääsisi nilkka turhia vatkaamaan? Myyntitarjouksiakin otetaan vastaan.

Mulla on Cinellissa nyt Lookin Keo Easyt (Carboneita odotellaan tosin saapuviksi), mitkä on ollut ihan jees. Polkimissa ei ole lainkaan säätöjä, mutta “perusasetukset” on toimineet, vaikkakin floatia voisi olla vähän vähempi. Ovat halvat, kevyet ja ei-shimanot. Hintaansa nähden erittäin toimivat. Noita uskallan suositella halpismaantiepolkimista ja muista ei olekaan kokemusta.

Onko kellään tiatoutta löytyykö tänään tai huomenna minkää kotimaisen tai ulkomaisen putiikin valikoimista noita paljon kehuttuja MG-28:ja?

paras vastaus palkitaan :slight_smile:

Ootko kysynyt Kumiluodista ja/tai Foxcompista? Noissa molemmissa niitä on ainakin joskus ollut hyllyssä parin kybän hintaan.

Joillain BMX-merkeillä on muuten myös valkoimissaan vastaavia mini-platformeja, ainakin Sinz:illä mutta noita pitää sitten kai jo tilailla maailmalta. Ja miten noihin saa häkin kiinni, siitä en kyllä tiedä.

Nostetaan lisää vanhoja poljin-säikeitä pinnalle… Lukoilla olen ajellu, mutta aina tekis mieli siirtyä häkkeihin niin vois valita kengät vapaammin. Monet flätit vaan painaa jalkoihin ja tekis siksi mieli kokeilla noita kehuttuja Wellgon MG-28 polkmia, mutta en oikein Tampereelta löytäny. Esim. Sportaxissa oli vaan kiinni bmx-pyörissä, ei myynnissä erillään (tai ainakin jotain Wellgon mini platformaja niissä oli).

Edelleenkö kannattaa kysellä Kumiluodista ja Foxcompista? Voisin soitella muutaman paikan läpi, mutta hyvä jos jollain on tuoretta vinkkiä niin ei tartte ihan tuurilla alkaa soitteleen.

Kattelin, että joku tommonen Exustar voi kans toimia http://www.exustar.com/product_detail.php?psn=472&level=2&t1s=23 mutta siihen voi olla hankalampi kiinnittää häkkejä.

Heijastimet irti Exustareista ja vapautuneisiin reikiin häkit kii.

askopee - 21:59, 10.9.2010 » Heijastimet irti Exustareista ja vapautuneisiin reikiin häkit kii.
No tota mää mietin, mutta ilmeisesti noihin MG-28 porukka on vetäny ne häkit kiinni sisäpuolelle tollain niinkun Jussi blogissaan selittää http://fixedgearbikes.blogspot.com/2008/10/pedals-for-fixed-freestyle-tricks.html

Noista Exustareista joutuu dremelöimään piikkejä tms. Enkä kyllä tiedä kuinka helppo just noitakaan polkimia olis saada, mutta Active Bikessä edes jotain Exustareja on ollu.

… tai sitten kehutut Ns Bikes Aerialit ja KRNKYn strapit, jotenkin vaan tuntuu että strapit olis vielä oudommat totutella kun häkit.

Tosiaan, kun tarkemmin kattoo niin aika haastavalta näyttää. Sisäpuolella vois toimia, jahka eka hioo/dremelöi piikit pois.

Mää oon pilteman flättipolkimiin laittanut häkit. Vaihdoin vaan akselit päikseen, niin pystyy laittaan häkit normaalisti polkimen ulkoreunaan eikä tartte mitään poistaa.

Onko kellää tietoa saako mistään enää/onko minnekkään tulossa Wellgon noita MG-28 minipolkimia?

Oon niitä koittanu metsästää aika kauan, mutta näin talvisaikaan on vähän heikosti valikoimaa.

Tai sitten, jotkut samanmoiset, mutta ei mitään jätti BMXpolkimia mun pikkujaloille. Eli siis mahd. pienet.

Kumiluoti, oli vielä ainakin viime viikolla, siis jos kyseessä on WELGO MINI FLÄTIT. Tais maksaa joku 10€-15€.

+1 NS Bikes Aerialeille. Kohtuuhintaset ja -painoiset (neuvolalankaa varten punnitsin: 440 g), ja laakerit pyörii ainakin vielä herkästi. Mitkään miniflätit ne ei oo, mutta sen verran sirot että kolisevat maahan* huomattavasti vähemmän kuin niiden edeltäjät, B-kaupan möhkömäiset Wellgot. Tosin mulla ne on nyt varapolkimina jos joskus on ihan pakko laittaa jalkaan jotkut muut kuin pyöräilykengät jalkaan kun lähtee liikenteseen.

*Sillon aina tietää et on ajanu täysii, kun kuuluu mutkassa kraapaus ja filon takapää nuljahtaa. Yhtäältä pelottavaa mut toisaalta jotenkin henkisesti tyydyttävää :smiley:

kyttyra - 9:44, 15.3.2011 » +1 NS Bikes Aerialeille. Kohtuuhintaset ja -painoiset (neuvolalankaa varten punnitsin: 440 g), ja laakerit pyörii ainakin vielä herkästi. Mitkään miniflätit ne ei oo, mutta sen verran sirot että kolisevat maahan* huomattavasti vähemmän kuin niiden edeltäjät, B-kaupan möhkömäiset Wellgot. Tosin mulla ne on nyt varapolkimina jos joskus on ihan pakko laittaa jalkaan jotkut muut kuin pyöräilykengät jalkaan kun lähtee liikenteseen. *Sillon aina tietää et on ajanu täysii, kun kuuluu mutkassa kraapaus ja filon takapää nuljahtaa. Yhtäältä pelottavaa mut toisaalta jotenkin henkisesti tyydyttävää :D
+1! Seuraavat polkimet tulee olemaan itselläkin tämmöiset:

http://www.hi5bikes.fi//images/aerialdc_group.jpg

Hi5Bikesista saa

paljonko noilla pedaale…

(edit) 95mmx95mm → avataan ne linkit.

+1! Itsekin erittäin tyytyväinen ollut noihin aerialeihin. Jämäkänoloiset ja nätisti meni KRNKY:n sträpitkin paikalleen :slight_smile:

NKOTB - 15:53, 15.3.2011 » Modatusta maastopolkimesta ei oo kokemusta. Se voi tosiaan olla vähän hankala pyöräyttää oikein päin.
Äääh, se roikkuu perä alhaalla, kuten lukkopolkimen kuuluukin.
Monarc - 3:22, 15.3.2011 » Kumiluoti, oli vielä ainakin viime viikolla, siis jos kyseessä on WELGO MINI FLÄTIT. Tais maksaa joku 10€-15€.
Kävin itseasiassa pari päivää sitten niin ei enää sillon ollut..

Listaillaas hiukan noita bemaksiflättejä, joihin saa häkit kiinni. Onnistuuko esmes Odysseyn Twistediin? Wellgon V8 copyihin nyt ainakin saa, mut mieluusti sais olla tossun alla viel hiukan enemmän matskua kuin noissa.

Twistedien kanssa joutuu muistaakseni askartelemaan akselinsuuntaisia reikiä isommiksi…

Täällä on ajeltu jos jonkinmoisilla muovi- ja magnesium-fläteillä sträppien kanssa. Tällä hetkellä ajossa NC-17 Sud pin pro ti ja Nukeproof Neutron (eivät tosin ole varsinaisia bemaxiflättejä). Kummatkin futaavat loistavasti - ei kaipaa enää noita paksuja muovisia…

Miten noihin NS Aerialeihin istuu Feetbeltit? FB:t löytys valmiiks ja niihin ollut tyytyväinen, mutta flättipolkimia oon miettinyt. Jotenkin noi NS:t vaan näyttää siltä, että ei saa välttämättä kovin järkevästi belttejä niihin kiinni?