Pooloa Turussa

Jaahas, poijaat.
Pitäiskö tätä Turun toimintaa alkaa elävöittämään heti näin alkukeväästä? Tuntuu ainakin, että tälläkin palstalla aika monta turkulaista pyörii, joten fiksipopulaatio lienee kasvamaan päin. Meikäläinen ainakin kaipaisi jonkinlaista yhteistoimintaa.
Pooloa vois pelata, kylillä kruisailla (onhan meillä noita mäkiä), velolla kellottaa ja jopa vähän lenkkiä ajaa. Jotakuta voi kikkailukin kiinnostaa, mutta sitä touhua voin tulla sitten kattomaan.

Pitäis varmaan sopia jotain kiinteitä päiviä, kellon aikoja ja kohtaamispaikkoja, niin helpottais hommaa, eikä aina tarttis sopia erikseen. Tyyliin tiistaina pooloa (missä), torstaina kruisailua/veloa ja viikonlopun jompana kumpana päivänä vaikka lenkkiä.

Häh?

Mie kyllä ajan aina, kun vaan olen töistä vapaalla. Vielä kuukausi on aikaa ennen kuin pääkaupunkiseutu imaisee miehen taas omakseen.
Varmaan ensi viikolla saattaisi olla mun uusi fiksi ajokunnossa. Silloin sitten.

Teemu - 20:36, 1.4.2009 » Jaahas, poijaat. Häh?
Samaan suuntaan oon itekin ajatellu. Toi yks golfmailan varsi suorastaan vaatii rakentamaan itsestään poolomailaa, vaikka lääkäri kielsikin sählyt (en oo kyllä pelannutkaan) ja vastaavat äkkiliikkeet välilevyriesan takia. Mut jos ihan vaan smuutisti. Ehdotin pooloa joona_llekin, mutku ei. Mulla on duunit näin kaudella seiskaan, mutta vapaapäiviä vois aina tähdätä niihin vakiopäiviin.

Hei, mäkin voisin liittyä jengiin sosialisoitumaan, sikäli mikäli ajat natsaavat. Ensi viikko erityisen hyvä iltojen kannalta.

Jos uusia otetaan mukaan niin voisin mielelläni tulla, ainakin ajelemaan…Alkaa kadut olla jo mukavan puhtaita, velolla näytti olevan vielä lunta.

Mää kans jos ookoo. Pallopelit ei oo koskaan ollu mun vahva alue, mut ei kai se haittaa.

Hienoa, jos saataisiin uutta porukkaa! Meidän Turun maajoukkue ei viime vuonna kamalan vakavasti pelaillut muutenkaan, joten rohkeasti mukaan.

kyttyra - 7:51, 2.4.2009 » Mää kans jos ookoo. Pallopelit ei oo koskaan ollu mun vahva alue, mut ei kai se haittaa.
Joo, minäkään en varmaan tajua siitä poolosta a) hevon b) v****a. Ja fiksilläkin olen ajellut vasta neljä kuukautta. Mutta kerrankos sitä.

Enempi meikäläistäkin tuo ajeleminen kiinnostaa ja taitaa pooloareenat olla vielä märkiä, että senkin puoleen joudutaan vielä oottelemaan. Mutta oisko ens viikolla sitten vaikka jonkun näköiset kokoontumisajot. Esim. Varvin torilla (siinä alatasanteella) torstaina klo 18.

Mä tuun kanssa. Ens torstaina ehtisi. Ja jatkossa tiistai-poolot Parkilla ja torstai-keirinit Kupittaan hornankattilassa sopii myös.

Kuinkas tuo velodrome Turussa toimii? Ilmeisesti se siellä kupittaalla on.
Minkälaisin ajoin se on auki, jotain pääsymaksuja yms.?
Varmaan joskus vois siellä turussakin tulla pyöräileen. Eihän täsä piilaaksosta kauaa sinne polje, saa pienen lämmön päälle. :wink:

Jos ei siellä ole seurojen treenejä menossa, niin ei muuta kuin pyörä reunan yli ja polkemaan.

Juu, poolo kiinnostaa, kunhan nuo loputkin lumet sulaa. Parkin kenttä toimi mun mielestä viime vuonna mainiosti pelipaikkana. Mitäs muut on mieltä Parkin kentästä? Pitääkö sieltä varata vuoro jos haluaa päästä varmasti pelaamaan? Tietääkö joku? Tiistai sopii mulle poolopäiväksi ja 18.00 olis hyvä aika. Just tänään tulikin väsäiltyä uutta mailaa… Rieskalähteentien Ekotorilla oli vielä ainakin kaks paria alumiinisia laskettelusauvoja, jotka on hyviä aihioita poolomailaan. Kustansivat 5€/pari. Hakekaa pois!

Aku pärähtäkää Pyryn kanssa mestoille joku päivä…vai onko Pyryllä jo joku polkuri alla?

Ruippa - 7:27, 3.4.2009 » Aku pärähtäkää Pyryn kanssa mestoille joku päivä..vai onko Pyryllä jo joku polkuri alla?
Osat on tilattu ja niitä alkaa tippumaan postiluukusta pikkuhiljaa, rungot on kanssa tilattu mutta niillä oli pitkä odotus aika eli taitaa mennä toukokuun alkuun.

Kinnostaisiko ajelu nyt viikonloppuna? Esim. sunnuntaina vaikuttaisi olevan ihan kohtuu kiva ilma tulossa…

Tulee nyt vähän hätäisellä aikataululla, mutta huomiseksi luvataan sen verran rajua vesisadetta, että pitäiskö kokoontumisajoja aikaistaa? Eli siis tänään sama aika ja sama paikka. Onnistuuko, vai olenko yksin Varvintorilla pyörimässä?

Et täysin yksin. Mie pääsen kyllä.

Scheiss! Ehdin buukata täksikin illaksi jo menoa. Toinen kerta sitten.

Ilta menee töissä…Kuka ajeli eilen valikoisella fixillä vähä hämeenkadun päässä olevien keltaisten kerrostalojen sisäpihalle (Tyksin vieressä) ja jätit pyöräsi parkkiin…kattelin vaan ikkunasta komeata menopeliä, jota en mallilta tunnistanut.