Pooloa Turussa

Pooloa pitäs päästä pelaamaan! Nyt olis 4 mailaa valmiina ja kaks pitäis väsätä valmiiks huomenna. Sitten tarvitaan enää pallo ja muutama pelaaja. Parkin kenttäkin todettiin jo Mayhemissä hyväks paikaks. Heti kun jollain on sopiva pallo, niin eiku pelaamaan…ilmotelkaahan jos jollain sellanen on.

Mä sain kaksi mailaani viimein kuntoon eilen. Kaapista löytyisi kaukalopallo. Kävisiköhän se?

Viikonloppu sopisi mulle aikataulun puolesta.

tuhto - 13 hours ago » Mä sain kaksi mailaani viimein kuntoon eilen. Kaapista löytyisi kaukalopallo. Kävisiköhän se? Viikonloppu sopisi mulle aikataulun puolesta.
Joo, mä laskin ne sun mailat mukaan tuohon mainitsemaani määrään. Kai sitä kaukalopalloa vois paremman puutteessa kokeilla viikonloppuna. Jos ei sada, niin lauantaina vois iltapäivällä mennä Parkin kentälle. Kolmelta?

Aaa, ok. Näyttää viikonloppu vaan aika sateiselta. Pitäisköhän siirtää alkuviikkoon?

Joo, siirretään alkuviikkoon. Mun fillarikin meni remonttiin, et ei sillä edes pystyis mitään pooloo pelaa, tai ilman takakiekkoo vois olla “hankalaa”. Alkuviikosta saatais myös varmasti useampi pelaaja, koska muutama kaveri ei pääse tänä viikonloppuna. Maanantai ja tiistai näyttää lähes aurinkoisilta, ainakin tämän hetkisillä ennustuksilla…
Mulle käy vaikka kumpikin päivä! Joskus neljän jälkeen?

Tänään vai huomenna? Mulle sopii molemmat. Vaikka viideltä.

Päädyttiin siihen, että pelataan huomenna tiistaina. Parkin kenttä, kello viisi. Tervetuloa!

Olisko huomenna poolopäivä? Vaikka puoli viideltä? Näyttäisi ainakin ihan kuivalta tuo keli.

Mä en ainakaan pääse huomenna, mut menkää vaan jos saatte jengin kasaan. Ne kaks huonointa mailaa on Aurinkotehtaalla, jos niitä kaipaatte…

Minäkään en ehdi tänään, enkä kyllä koko viikolla. Ensi viikolla oon mukana. Kahden mailan onnellisena omistajana.

Ensi viikolla sitten.

Mulla on kaksi hopeista Karhu-merkkistä alumiinimailaa, mutta oon kaikki illat tällä viikolla menossa. Viikonloppuna voisin itse ehtiä… Mailat saa kyllä lainaan, jos niille on tarvetta. Onko intoa ja aikaa pelailla esim. sunnuntaina kirkonmenojen jälkeen?

Lauantai näyttäisi alustavasti kuivemmalta säätiedotuksen mukaan. Mutta mulle sopii kummatkin päivät viikonloppuna. Sunnuntaina tosin ennen neljää.

Sunnuntai näyttää sateiselta. Löytyykö lauantaille porukkaa?

Mä ehtisin iltapäivästä pelailemaan. sanotaanko kolmen jälkeen.

Puoli neljältä käy mulle. Löytyyköhän muita pelaajia kuin me kaksi?

Hetken jopa suunnittelin tulevani, mutta ei kuitenkaan. On märkää ja tuohon aikaan on jo muuta menoa. Toivottavasti ette nyt ihan kahestaan joudu pallottelemaan.

Mä ehdin vasta neljäksi. Tuun mailojen kanssa kattomaan tilanteen kun siinä lähellä asun.

Jätänpä väliiin. Sori. Tuli väistämättömiä esteitä.

oisko lauantaina pooloo? kolmelta? ois hirvee hinku päästä pelaa…