Polkupyöräpoliisit

On ne söpöjä, kun eivät oikeen tiedä että mitenpäin olisivat.

Näytin varmasti melko kypsältä kohdatessani/väistäessäni 1. partiota ja takimmainen naispoliisi hymyilikin vähän lammasmaisesti ja anteeksipyytävästi.

Enemmän söpöjä ovat uudet ratsupoliisit, jotka eivät tiedä miten päin olisivat ja useimmiten eivät osaa ratsastaa.

siis mitä ne harjoittelee? pyörällä ajamista?

Kaikki sympatia fillaripoliiseile. Kannustan mielummin kuin alan mollaamaan yrittämisestä.

^mä en ole ihan varma onko gäisillä mahdollisuutta yrittämisen etuoikeuteen…

ts. niitten sois klaaraavan homman ennen kaapista ulostuloa…

Minkäs teet jos oppilasmateriaali on mitä on. Yrittäminen on jokamiehenoikeus, ei etuoikeus.

tossa etusivun kuvassa näyttäs kuin ois from america. god bless amerika

Seuraavaksi tulossa: polkupyörästevarit.

Mm. viiksimuodista ja kiekoista päätellen amerikkalaiset…

^ ovat juu ameriikasta, kuvankin linkkasin suoraan täältä:
http://www.aerospoke.com/1/258/index.asp

Mutta oliko se vaan city-lehden lanseeraama urbaanilegenda vai oliko stadissakin joskus 1990-luvulla bleidaava kyybeli?


segwaypollareita odotellessa

Mun mielestä tää fillaripoliisi-ilmiö on ihan letkee. Virkaintosia spedejä nyt on kaikissa näissä kansalaistenkaitsenta-ammateissa.

Luulis puistoissa ym. partioimisenkin olevan lepposampaa fillarilla. Sit ne voi aina välil istuu alas ja syödä JÄDEE! Imo aika jees.

konkeli - 19:09, 6.5.2010 » Seuraavaksi tulossa: polkupyörästevarit.
Tampereella Securitaksen jampat sotkee omilla fillareillaan kaupasta toiseen, ainakin Kalevan alueella.

^Saisivat öljytä ketjunsa.

edit. ei täällä bongailtukkaan.

Voisivat keskittyä päin vittua ajaviin autoilijoihin. Jotenkin pelkään, että tuo pyöräilijöiden joutava kyttääminen lisääntyy. Toivottavasti kuitenkaan ei.

bleidaava kyybeli

tizumo - 21:33, 6.5.2010 » Minkäs teet jos oppilasmateriaali on mitä on. Yrittäminen on jokamiehenoikeus, ei etuoikeus.
ei virkapukua = jokamies, (poliisin)virkapuku = poliisimies
tizumo - 22:05, 6.5.2010 » Kaikki sympatia fillaripoliiseile. Kannustan mielummin kuin alan mollaamaan yrittämisestä.
Olen samaa mieltä. Duuniaan ne vaan tekevät. "Poliisit on sikoja" - ajattelutapa on ehkä väsyneintä ikinä. Ja kyllä, minäkin rikon lakia aina silloin tällöin mutta jos siitä jään kiinni niin koen sen ihan omaksi mokakseni eikä lainvalvojien. Peace out.

Kommentoidakseni vielä tätä possuasiaa yleisesti, niin muistuttaisin, että jos lain “sokeassa noudattamisessa” on mielestään jokin ongelma, kannattanee kysyä itseltään:

Voinko olla varma, ettei poliisi, joka katsoo läpi sormien rangaistavia tekojani, katso läpi sormien myös sellaisia tekoja, joita en halua katsottavan läpi sormien?

On totta ettei kevyen liikenteen juridisesta puolesta keskustellessa voida vetää yhtymäkohtia esimerkiksi huumausaineen käyttörikokseen, vaikka keskustelu kulkisi muuten hyvin pitkälti samoja raiteita.

Silti edellytän poliisilta toiminnassaan yhdenmukaisuutta, olkoon sitten vaikka jäyhää pykälänviilausta. Jos poliisin toiminnan halutaan olevan “rennompaa”, tulisi johdon laatia siitä selkeä ohjeistus - niin typerältä kuin se kuulostaakin.

Jotenkin tuntuisi epäreilulta olla tilanteessa, jossa toinen mussuttaa naama punaisena kypärästä tai pyörän valosta, kun pari viikkoa taaksepäin tilanteesta selvisi raikuvilla yläfemmoilla, sí, no?

Onhan noissa pykälissä aika paljon tulkinnanvaraisuuksia, mutta tähän varsinaiseen possuasiaan kommentoin sen verran, että IMHO pollareilla pitäis olla aika vahvasti hallussa ns. esimerkin näyttäminen. Siksi mä en voi mitenkään ymmärtää, että virka-ajon nojalla kruisitaan jalkakäytävillä aiheuttamassa täsmälleen niitä ongelmia joita ei pitäis syntyä alkuunkaan. + “jos poliisi-setä tekee noin, niin ehkäpä se on sitten ok muidenkin tehdä” ja jalkakäytävillä ajelu on edelleen sen verran väheksytty rike, että näin vaan tehdään vaikka se onkin varsin selvästi kiellettyä yli 12-vuotiailta.

Saatana, moottoripyöräpoliiseilta odotetaan melkoista osaamistasoa ja niillä onkin näkyvät vermeet sekä herättävät kunnioitusta. Fillaripoliisit taas trekkeineen ovat lähinnä läppä. Virkavalta on jees, mutta mä arvostaisin sitä oikeaa poliisitoimintaa enemmän, eli oikeaa näkyvyyttä ja se vitun lässytys pois. Koppalakit takaisin ja haalarit helvettiin!