Virheet, bugit, errorit ja ongelmat

yksi elämäni pisimmistä tunneista.

tnts - 17:56, 4.11.2013 » yksi elämäni pisimmistä tunneista.
Joo, sama täällä.

Foorumisofta on alkanu tuplaamaan viestejä normaalia kovemmalla tahdilla.

Aina välillä käy sillä lailla et ettusivulla näyttää että johonkin lankaan on tullut uusi postaus edellisen lukukerran jälkeen kuitenkin kun klikkaan langan auki en pääse lukemaan uusinta viestiä vaan näen vain ne jotka olen jo lukenut. Siis etusivulla näkyy että viimeinen postaaja opn eri kuin mitä langan avatessa viimeisellä sivulla näkyy.

Oon muistaakseni joskus törmänny samaan ongelmaan. Muistaakseni ketjun edellinen sivu oli juuri tullut täyteen ja uusin viesti uudelle sivulle. Uutta sivua vaan ei saa auki mistään linkistä.

Samaan vikaan törmänny. Muistaakseni pääsin uudelle sivulle vaihtamalla käsin sivun numeron urlissa.

Huomasin saman 2 h sitten, n. vartin kesti ennen kuin pääsin korjailemaan ajatusvirheitäni jotka tajusin vasta lähetettyäni viestin. Edes selaimen vaihtaminen ei tuonut omaa viestiä langassa näkyviin vaikka etusivulla näkyi tieto viestistäni.

joo tuo on outo ongelma, joka aika ajoin ilmenee. syy ei ole tiedossa. taas yksi hyvä syy laittaa koko foorumi uusiksi.

RTZ - 21:33, 15.11.2013 » Samaan vikaan törmänny. Muistaakseni pääsin uudelle sivulle vaihtamalla käsin sivun numeron urlissa.
Olisko sama vika? Laita linkki siihen viestiin.

https://www.yksivaihde.net/old/37/324317

En muista enää mikä viesti tai edes mikä ketju. Valitan.

Foorumin sivutuslaskuri menee sekaisin twitter-topicin seitsemännelläsadallaseitsemännelläkymmenennellä sivulla. Uusi sivu aukeaa vasta kolmannella postauksella.

Ehdotan, että laitetaan twitteritopicci lukkoon, mutta ei aloiteta heti uutta, niin pellet voi kurkku suorana itkeä siitä että paskamodet laitto topicin kiinni seksismikeskustelun takia.

asb - 15:11, 19.11.2013 » Foorumin sivutuslaskuri menee sekaisin twitter-topicin seitsemännelläsadallaseitsemännelläkymmenennellä sivulla. Uusi sivu aukeaa vasta kolmannella postauksella. Ehdotan, että laitetaan twitteritopicci lukkoon, mutta ei aloiteta heti uutta, niin pellet voi kurkku suorana itkeä siitä että paskamodet laitto topicin kiinni seksismikeskustelun takia.
Tää ongelma tuntuu vaivaavan muutamia muitakin topicceja ja hämmentää foorumille kirjoittavia käyttäjiä.

Onko ylläpidolla mitään hajua vian aiheuttajasta?

asb - 14:21, 20.11.2013 »
asb - 15:11, 19.11.2013 » Foorumin sivutuslaskuri menee sekaisin twitter-topicin seitsemännelläsadallaseitsemännelläkymmenennellä sivulla. Uusi sivu aukeaa vasta kolmannella postauksella. Ehdotan, että laitetaan twitteritopicci lukkoon, mutta ei aloiteta heti uutta, niin pellet voi kurkku suorana itkeä siitä että paskamodet laitto topicin kiinni seksismikeskustelun takia.
Tää ongelma tuntuu vaivaavan muutamia muitakin topicceja ja hämmentää foorumille kirjoittavia käyttäjiä. Onko ylläpidolla mitään hajua vian aiheuttajasta?
ei.

Todella hassuu että vaikka mun atk-taidot on aika olemattomat niin päädyin oman järkeilyn kautta kiertämään tän bugin just tolleen ku RTZ, vaihtamalla sivunumeron käsin osoitekenttään. Henkselien paukuttelumatskuu.

Anteeks tietämättömyyteni mut onks tää bugi olemassa aina vai vaan joskus?

Näyttää siltä, että kun sivu tulee täyteen kirjoitettaessa kommenttia, kommentti jää piiloon. Se tulee näkyviin vasta kun lankaan tulee seuraava kommentti.

[paska läppä]Hei, onks kukaan antan palautetta et topsut bugaa kun sivu tulee täyteen, ei vaihda automaattisesti seuraavalle sivulle kuin vasta seuraavan viestin jälkeen.[/paska läppä]

Ei pahalla Biciolli, mut nauratti kun samasta aiheesta palautetta varmaan puolen sivun verran…

^ No enhän minä tietenkään älynnyt katsoa.

negaatio - 13:57, 22.1.2014 » jos aiot luoda uraa asb:n negaationa ei kannata omaksua samanlaista tyyliä. Vai onko asb unohtanut salasanasa ja luonut uuden tilin?
Ei ole. Mun viestit ei vaan näy muille tuossa välitystopicissa:
asb - 13:33, 17.9.2013 » Miksi välillä käy niin, että postaan viestin, mutta se ei näy etusivulla? Klikkaan linkkiä, joka vie säikeen viimeiseen postaukseen ja se näyttää postaustani edeltävän viestin. Kun katson keskustelua incognito-ikkunassa, en näe omaa viestiäni ollenkaan. Tavallisessa selaimessa minä näen viestini, mutta muut ilmeisesti eivät. Esim tämä välityskeskusteluun postaamani viesti: https://www.yksivaihde.net/old/71/324291 Tämä ei ollut eka kerta. Salaliitto? Ufot? Olenko olemassa?

Jostain syystä Twitterlangun nimi ei värjäydy huomiovärillä uusien viestien jälkeen. Höh.