Virheet, bugit, errorit ja ongelmat

Tämä: “Ensimmäinen sinkula tunturin retkipyörästä” ohjaa rungon maalaus topsuun? Elisiiskun, tahton lukea sinkulointi projektista niin päädyn vimoseen postaukseen rungon maalaus-topsussa?

Mack navat kiinnostaa-lanka näkyy etusivulla ja että vanttera ois postannu jotain 2 tuntia sitten kuitenkin kun avaan langan on viimeisin viesti hkkt:ltä kahdenviikon takaa.

jooseppi - 1:33, 24.8.2013 » Tämä: "Ensimmäinen sinkula tunturin retkipyörästä" ohjaa rungon maalaus topsuun? Elisiiskun, tahton lukea sinkulointi projektista niin päädyn vimoseen postaukseen rungon maalaus-topsussa?
Sama homma randomilla eri otsikoissa/langoissa. Otsikon klikkaaminen vie ihan eri lankaan kuin oli tarkoitus. Mikäköhän mättää?

Rikoin Mack-ketjun ja Allu uhkas kertoo Tonille

Oonxmä ainoo jolla sivusto toimii iha suuuuuperhitaasti?

e. Nyt toimii taas! Tänkjuu evribadi.

Miksi välillä käy niin, että postaan viestin, mutta se ei näy etusivulla?

Klikkaan linkkiä, joka vie säikeen viimeiseen postaukseen ja se näyttää postaustani edeltävän viestin.

Kun katson keskustelua incognito-ikkunassa, en näe omaa viestiäni ollenkaan. Tavallisessa selaimessa minä näen viestini, mutta muut ilmeisesti eivät.

Esim tämä välityskeskusteluun postaamani viesti: https://www.yksivaihde.net/old/71/324291

Tämä ei ollut eka kerta.

Salaliitto?

Ufot?

Olenko olemassa?

Tämmöstä sattui nyt toista kertaa eli sähköpostiin tuli ilmoitus PM:stä ja klikattuani linkkiä mistä pääsee lukemaan viestin, tuleekin YV -sivulla vain teksti “You can’t look at this message! It doesn’t belong to you!”.

Viestien aiheet ovat olleet “look al264” ja “kyssäri”. Voisi olettaa, että meikälle viestit olisi kuitenkin lähetetty kun mulla tommonen lookkikin on. Kumpaakaan näistä viesteistä en siis ole päässyt lukemaan.

Whuddup?

Joku on lähettänyt sulle viestin, mutta ilmeisesti tullu katumapäälle ja deletoinut sen ennenkuin sä oot lukenut sen (lukemiseen asti viesti on lähettäjän ‘omaisuutta’).

Näinköhän olisi? Toinen näistä keisseistä oli muistaakseni kesällä ja nyt sitten tämä toinen. kuulostaa kyllä ihan käypältä selitykseltä.

^sama käynyt mulle kahdesti. hirvee mielenkiinto herää heti!

muokkasin pm-hommaa nyt niin, et sähköpostista näkee, et keneltä viesti on tullut. mut edelleen lähettäjä voi sen dellata ennen kuin vastaanottaja on ehtinyt sitä ekaa kertaa avata.

Viestikello on kesäajassa yhä :frowning:

Traceur - 21:15, 31.10.2013 » Viestikello on kesäajassa yhä :(
eikös yv:n kellot ole olleet jo vuosia vähän omissa ajoissaan vai muistanko nyt ihan väärin :)

Palvelimen levytilan täyttyminen aiheutti n. tunnin käyttökatkon Yksivaihde.net:iin

yksi elämäni pisimmistä tunneista.

tnts - 17:56, 4.11.2013 » yksi elämäni pisimmistä tunneista.
Joo, sama täällä.

Foorumisofta on alkanu tuplaamaan viestejä normaalia kovemmalla tahdilla.

Aina välillä käy sillä lailla et ettusivulla näyttää että johonkin lankaan on tullut uusi postaus edellisen lukukerran jälkeen kuitenkin kun klikkaan langan auki en pääse lukemaan uusinta viestiä vaan näen vain ne jotka olen jo lukenut. Siis etusivulla näkyy että viimeinen postaaja opn eri kuin mitä langan avatessa viimeisellä sivulla näkyy.

Oon muistaakseni joskus törmänny samaan ongelmaan. Muistaakseni ketjun edellinen sivu oli juuri tullut täyteen ja uusin viesti uudelle sivulle. Uutta sivua vaan ei saa auki mistään linkistä.

Samaan vikaan törmänny. Muistaakseni pääsin uudelle sivulle vaihtamalla käsin sivun numeron urlissa.