AMA: Stavanger

kyllä. kestostalkkauskohteitani.

missä se teidän tandemi oli, hukkasin. puhdasta squirttimatskua. nöyrimmät dibsini.

Khyllai! Paksuilla kumeilla ja koko etukolmion täyttävällä bägillä näyttää ihan kokoa, jopa kahta pienemmältä.
nim. 53-stava

Ihana pyörän kasvutarina ja aivan helvetin siisti tämä viimeisin tulos.

Vain paranee! Mielestäni pyörän sielu lepää tarinoissa ja yhdessä koetuissa muistoissa, ei niinkään komponenteissa tai rungossa.
Nimimerkki stava2015<3

Krimppailu/uus perä kyllä inspiroi gk50-622 og perä setillä

ununu - 16:58, 7.8.2020 » missä se teidän tandemi oli, hukkasin. nöyrimmät dibsini.
Tandoori on kerholla. Juhannusreissu heitettiin mimmin kanssa sillä ja oli kyllä hyvää menoa. Vähän elimiä luovuttanut ja satulabisneet pitäis kattoo kondikseen mutta kyllä se vielä tielle pääsee.
inforest - 17:12, 7.8.2020 » Khyllai! Paksuilla kumeilla ja koko etukolmion täyttävällä bägillä näyttää ihan kokoa, jopa kahta pienemmältä.
Alkoi jotenkin näyttämään vielä pienemmältä kun akseliväli kasvoi pari senttiä ja isot kumit saa aikaiseksi uudet mittasuhteet. Ilman runkolaukkua tuo vasta pieneltä näyttää! Joskus oli ajatuksissa että 61 vai onkse 62 menis yhtä hyvin. Reachi pitenee jollai sentillä mutta stäckiä sais reilusti lisää. Nyt oon tosin madaltanu hyttiä aika paljon ja tuntuu että alaselkäkivut vähän hellitti, katotaan miltä tuntuu randon aikana. En nyt ihan heti oo silti nostamassa hyttiä takaisin eli voi ollakkin vähän matalampi. Tietty isommasta rungosta voi siipasta emäputkesta senttejä pois. Alkaa olemaan sen verran panoksia kiinni tässä rungossa että mennään nyt tällä.
Hokkane - 19:25, 7.8.2020 » Krimppailu/uus perä kyllä inspiroi gk50-622 og perä setillä
Ne og-ratadropoutit itse asiassa kiinnostais! Tai jotkut rockerit tai ebb. Ehkä kaikki samalla :D Auttoi kyllä suunnattomasti jo pelkästään perän pidentäminen 15mm. Mahtuu lokarit piiikkasen paremmin jopa 622x55 rengastuksella vaikka tuskin olenkaan palaamassa 29" elämään. 622x44 tuntuu tosi hyvältä pienenä takapakkina vuosia kestäneen renkaitten paisumisen jälkeen. Ja 584x65 on efektiivisesti saman kokoinen muutaman millin erolla. Loppuelokuusta pitäis sit lähtee tyyppamaan suoriutuuko Mezcalit yhtä hyvin pidemmillä matkoilla kuin esim. 3.0" Rangerit.

Aina välillä tulee fiilis, et haluisin olla edes yhden päivän frede. Upee stava!

tudetski - 19:14, 8.8.2020 » Aina välillä tulee fiilis, et haluisin olla edes yhden päivän frede. Upee stava!
No täähä se ois ja hattua nostaa

respect

ein0.0 - 19:20, 8.8.2020 » respect

Dibsaus kiinnostaa, mutta lienee turhaa. Vaikuttaa meinaan keepperiltä.

No mä sit dibsaan koska you never know. Hemmetinmoinen jyrä ai että!

Muutaman kerran tänä kesänä miettinyt, että Stava olisi kova vaikka sellaisen joskus hetken aikaa omistinkin. Onneksi meni asialliseen kotiin ja tuli kova kasaus!

Tässä on kyllä tehty hyvin. Toistuvasti.

Heh toiset näköjään tekee mitä tahtoo! Osaispa.

Vaikuttava kulkine tää!

Konsta - 12:30, 9.8.2020 » Heh toiset näköjään tekee mitä tahtoo! Osaispa. Vaikuttava kulkine tää!

On kyl hyvä.

Ohjaamo aika mindfuck… Pitikö droppi sahata itse kahtia? :]

Hyvin kesti Stavan uusi perä tonnin randon. Aikamoista rytyytystä oli mutta eipä tuossa sen kummempaa sitten, luottoa on entistä enemmän.
Oikea kumivalinta olisi tosin ollut 65 milliset eikä 44 milliset. Bywayt kyllä ihan hyvät Suomisoralla mutta etelän naapureissa sen verran hurjempaa menoa että Mezcalit olis ollu kivemmat.
Ja hyvä nyt kun on kunnon ratti niin mahtuu tuo Carradicen iso kirstu eteen. Ja high trail pitää menon vakaana. Ehdottomasti paras pakkaus tähänastisista, kamojen pelaaminen tosi helppoa.

Konsta - 12:30, 9.8.2020 » Heh toiset näköjään tekee mitä tahtoo! Osaispa.
Alkaa tekemään vaan. Ei sitä muuten opi.
Okw - 20:43, 9.8.2020 » Ohjaamo aika mindfuck... Pitikö droppi sahata itse kahtia? :]

happo-orgiat - 19:18, 8.8.2020 »
tudetski - 19:14, 8.8.2020 » Aina välillä tulee fiilis, et haluisin olla edes yhden päivän frede. Upee stava!
No täähä se ois ja hattua nostaa
Aikamoinen kehu huhhu. Kiitokset!

aika kepoiseksi oot saanu tonnin randon pakkauksen. Hyvä Stava!

1 Like

Etukonttorissa nukkuminen (Gossamer teltta, Fjällun pieni pussi ja Synmat UL M) ja toimii myös kauppakassina kaikille ostoksille, kuvassa siellä esim. paluulaivalta ostettu litran leka rommia ja viinipullo. Sivulaukut toimii kolmantena ja neljäntenä bönthöpussina tavallaan.
Runkolaukussa telttakepit, pumppu, sisuri, keittiö (pikkutrangia ja Wildstove risukeitin) ja vaatteet.
Takakonttorissa retkituoli (best Helinox), kevytuntsikka, saha, puukko ja työkalut. Sivulaukuissa jotain krääsää aurinkorasvat, viinipullon avaaja, otsalamppu jne. Sandaalit remmitetty päälle.
Retkimukin ja pyyhkeen unohdin mutta pärjäsin hyvin ilman. Ei kai sitä muuta tonnille tarvii :slight_smile:

Samilla vielä kevyempi setuppi mielestäni mutta nukkuukin riippumatossa. Jos lähtis bivyllä niin takalaukkua tuskin tarttisin.

no totta. eipä sitä suotta liikoja kannata kantaa. ei oiken tajuakaan miten sitä itsellä on aina kuitenkin pansut täynnä. Ehhkä enemmän ja isompia vaatteita nyt ainakin.