Mistä näitä osia saa?

^^ Eeppiset on pohdinnat juuh! Mutta uskoisinpa, että kierteet korkkaa aika paljonkin ennen kuin se ruuvi penetroituis sieltä läpi. Ja kaippa sen sitteki sais esim pihdeillä kierrettyä auki.

^ En tarkoita pultteja.

Katos hemmetti. Erikoista tavaraa ovat kieltämättä, mulla oli kerran dual hex rattaanpultit (eli “mutterissa” kans kuusiokolo) mutta hölmönä möin pois. Tuntu kyllä olevan melko vähän kierrettä niissä.

Muissa applikaatioissa varmaan niin huono käytettävyys et ratkasisin ongelman kantamalla mukana 8mm hylsyä ja jotain millä sen saa sopivan kuusiokolon päähän, mutta onhan sekin vähän daiju ratkasu.

Laittaa lukkomutterit ja kiristää kunnolla, niin kyllä ne siinä pysyy.

just hyvä ratkaisu tilanteeseen jossa tavoiteltiin mahdollisimman kätevää avaamista tod näk 5mm kuusiokoloavaimella

Totta. Jäi jotenkin tuo osiin purkaminen lukematta. Tämmöstä tää on.

ite veikkaan että 4mm

Juu, ei kyse olekaan siitä, etteivät pysyis kiinni, mutta jos joutuu purkuhommiin tien päällä.

Jaa mutta onhan siipimutterit keksitty, duh! Kai nekin riittävän kireelle saa. Voroista tuskin on kauheeta pelkoa tommosen osan kanssa, varsinkin kun se on vielä muualtakin kiinni.

Kalastaja-Kaarlo - 18:42, 19.10.2015 » Onko kuusiokolomuttereita mistään ostettavissa? Laitoin pitkän lokarin, ja se on kiinni muttereilla, ja nyt sitte pitäis pitää 8mm kiintoavainta mukana, jos haluaa purkaa pyöränsä osiin. Kriisi.
Vastaukseksi ei varmaan käy upotettavaa mallia oleva [maantiejarrun kiinnitysmutteri](http://www.singlespeedshop.com/Single-Speed---Fixed-Gear/Brakes---Accessories/Brake-Cables---Accessories/Brake-Nut.html) lyhimmässä mahdollisessa mitassa? Näitähän saisi mistä vaan pyörähuollosta. Tuo kun on M6, tarttis varmaan olla M5?

Etran ja jonkin satunnaisen kitarakaupan tarjonta kannattaa tutkia myös tuollaisissa jutuissa.

nalle wheelroos - 19:24, 19.10.2015 » ite veikkaan että 4mm
veikkaan 6
tyhja - 20:42, 16.10.2015 » Onko kuvaa tuosta Rovalin vaparista? Mulla on joitakin tunnistamattomia vapareita nurkissa, ja tuurilla vois mätsääkin.
http://http://i62.tinypic.com/29foxzt.jpg

Korjaajan räpsäisemä epäskarppi otos, mahtaako olla lainkaan avuksi…

Mull Dundane - 2:01, 20.10.2015 »
Kalastaja-Kaarlo - 18:42, 19.10.2015 » Onko kuusiokolomuttereita mistään ostettavissa? Laitoin pitkän lokarin, ja se on kiinni muttereilla, ja nyt sitte pitäis pitää 8mm kiintoavainta mukana, jos haluaa purkaa pyöränsä osiin. Kriisi.
Vastaukseksi ei varmaan käy upotettavaa mallia oleva [maantiejarrun kiinnitysmutteri](http://www.singlespeedshop.com/Single-Speed---Fixed-Gear/Brakes---Accessories/Brake-Cables---Accessories/Brake-Nut.html) lyhimmässä mahdollisessa mitassa? Näitähän saisi mistä vaan pyörähuollosta. Tuo kun on M6, tarttis varmaan olla M5? Etran ja jonkin satunnaisen kitarakaupan tarjonta kannattaa tutkia myös tuollaisissa jutuissa.
Vanhoista v-jarrupaloista nappaa?

^ Kierre on sama M6, mutta ilman muuta helpompia nuo jarrupalan mutterit on hankkia. Olisihan tuo pitänyt muistaa, kun niitä itsekin olen vaihtoehtoiseen tarpeeseen keräillyt. :slight_smile:
(Jokohan vaihtuisi sivu?)

Jarrupalojen muttereista en tiiä mitään, mutta toi jarrun mutterihan vois varmaan toimiakin. Taitaa olla joo M6, Janoinen.

Kävin kuitenkin ne siipimutterit jo. Katellaan, täriseekö irti tai tarttuuko ihmisten hameenhelmoihin kaupungilla.

Mistä paksumpia spacereitä/prikkoja M5 koossa? En nyt ihan miettinut loppuun asti kun ostin Tubuksen Vegan 29er versiona ja leveähän se tuohon retkijollaan on. Yksi vaihtoehto tiesti olisi laittaa mutterit prikoiksi mutta eihän ne nätit ole.

Rautakaupoissa kaikenlaisia pitkiä holkkeja jne tarjolla.

K-raudassa ei ole tullut ainakaan vastaan.

eikö sitä voi puristaa?

http://www.ilmailukauppa.fi/shopnew/images/products/yy1KS1008.jpg
Tollasta alumiiniputkea sopivassa koossa ja lyhennys sopivaan mittaan.

Mistä? Hobbypeople (Espoo), Ilmailukauppa (Vantaa) sekä Bauhaus (Vantaa&Espoo) ainakin.

motonetis ainaki vaikka mitä kokoja

mut veikkaatte et parempi ratkasu on, et jonkun m5 pultin vetää pitkänä vaakatasoon jonku prikan läpi ja sit lastaa monta kiloa sen koko systeemin päälle, ku että taivuttaa räkin jalkoja pikkasen sisäänpäin?