Mistä näitä osia saa?

Jätkä on aivan campoissaan.

Kyllä omassa puolen tuuman karalla olevassa 15mm hylsyssä oli seinämävahvuus sellanen, ettei mahtunut. Hain biltsusta uuden.

Umm,

vaihdepyörästä kyse joten sinänsä menee jo ohi aiheen, Rovalin 10-pakkaiseen takarenkaaseen tarvittaisiin uusi vapaaratas. Pyörän ensihuollossa oli jäänyt kiristämättä (liekö työllä enää takuuta kun huollosta on jo useampi vuosi aikaa) ja nyt uutta rataspakkaa ei pystytäkään vaihtamaan tilalle.

Vinkit tarpeen, ite ihan peukalo joten pyörä on tällä hetkellä huoltoliikkeessä. Sieltä sanottiin että nihkeästi löytyy uutta vapaaratasta ja että seuraava vaihtoehto olisi kokonaan uuden takarenkaan hankkiminen.

Asentamassa olen ja piipahdin jo sorvillakin. Nyt minulla on ohutseinämäinen 15mm hylsy :slight_smile:

^^Rengas on kumia. Tarttis tietää malli tarkemmin. Hakusanat Roval + freehub tai cassette body voivat tuottaa tuloksia.

Mull Dundane - 10:33, 9.10.2015 » Mistähän kannattaisi hankkia liukudropit GF Rigiin?

Onko kuvaa tuosta Rovalin vaparista? Mulla on joitakin tunnistamattomia vapareita nurkissa, ja tuurilla vois mätsääkin.

Mistä open pro kehät edullisimmin? Kikkaat hakusessa. Pssst saa myös tarjota privana jos löytyy ylimääräisiä:)

Mene CNC-kimppaan.

^^ tuolta saa vanhoja, hyviä, sitruunaisia halvalla.

Aeropinnan kiertymisen estin elikkäs työkalu. Mieluiten vaik tommonen DT tai vastaava jonka saa pujotettua pinna-avaimen sisälle mahd. lähelle nippaa.

Saako Helsingistä? Vai pitääkö tilata ulkomailta plääh.

tyhja - 20:42, 16.10.2015 » Onko kuvaa tuosta Rovalin vaparista? Mulla on joitakin tunnistamattomia vapareita nurkissa, ja tuurilla vois mätsääkin.
Mä yritän hommata kuvan/mallin tänään!
Konsta - 18:20, 18.10.2015 » Aeropinnan kiertymisen estin elikkäs työkalu. Mieluiten vaik tommonen DT tai vastaava jonka saa pujotettua pinna-avaimen sisälle mahd. lähelle nippaa. Saako Helsingistä? Vai pitääkö tilata ulkomailta plääh.
Parkilta löytyy tommonen BSH-4. Harvalla varmaan hyllyssä, mutta veikkaisin, että saa kivijalkaan tilattua. http://www.worldcycle.co.jp/cabinet/syousai25/pak-bsh4-1.jpg

Eihän ton askartelu nyt ole kummoinenkaan temppu.
Ite leikkasin sopivan siivun vanhasta leikkuulaudasta, kuumensin vanhan airopinnan kaasuhellalla ja painoin sopivan loven siihen leikkuulautaan, siistimisen hoidin kynsiviilalla.

Pihdit ajaa mummielest kutakuinkin saman asian kuin toi Parkki.

Haluisin otteen tuolta iha juuresta, siks DT haussa. Täytyy tilata.

Onko kuusiokolomuttereita mistään ostettavissa? Laitoin pitkän lokarin, ja se on kiinni muttereilla, ja nyt sitte pitäis pitää 8mm kiintoavainta mukana, jos haluaa purkaa pyöränsä osiin. Kriisi.

no nyt on eeppisin pohdinta pitkään aikaan

mitenhän siinä kävis jos mutterin erehtyis vääntämään niin syvälle että pultti/ruuvi tulee läpi

sen jälkeen ei enää sitä mutteria avattais

e: on niitä toki olemassa mutta saatavuus heikko ja käytettävyys samoin

^^ K-Raudasta oon omani ostanu, viimeks perjantaina joten ainakin Espoon myymälässä luulis vielä riittävän. Oletan että tarkotit pultteja.

^^ Eeppiset on pohdinnat juuh! Mutta uskoisinpa, että kierteet korkkaa aika paljonkin ennen kuin se ruuvi penetroituis sieltä läpi. Ja kaippa sen sitteki sais esim pihdeillä kierrettyä auki.

^ En tarkoita pultteja.

Katos hemmetti. Erikoista tavaraa ovat kieltämättä, mulla oli kerran dual hex rattaanpultit (eli “mutterissa” kans kuusiokolo) mutta hölmönä möin pois. Tuntu kyllä olevan melko vähän kierrettä niissä.

Muissa applikaatioissa varmaan niin huono käytettävyys et ratkasisin ongelman kantamalla mukana 8mm hylsyä ja jotain millä sen saa sopivan kuusiokolon päähän, mutta onhan sekin vähän daiju ratkasu.

Laittaa lukkomutterit ja kiristää kunnolla, niin kyllä ne siinä pysyy.