Miten sinä harrastat polkupyöräilyä COVID-19-eristyksen aikana? Vain asia topi.

https://i.imgur.com/CySURYl.jpg

Tää pyörähotelli oli vielä auki

Raikkaa(mma)ssa ulkoilmassa.

Ilmanlaatu parantunut 40 prosenttia poikkeustilan aikana

Laitoin viikonloppuna pikkuoperaatioita pitkään odottaneen maantiepyörän ja maastopyörän ajokuntoon, enkä ajanut kummallakaan. Niiden sijaan ajoin kaupunkipyörällä pienen lenkin vanhemman lapsen kanssa. Tuin myös paikallista pyöräliikettä ostamalla sieltä uudet ajokengät vanhojen käytyä pieneksi.

iltalehti

Juha Mieto vetää läskil

Mielenkiintoinen myös tuo tilasto, mitenhän samuli sijottuisi? :slight_smile:

Pitää kyllä olla vuosia takana että noille kilsoille pääsee. Varsinkin jos pyöräilykilsat lasketaan 1/3, Löytyyköhän tuo tilasto mahdollisesti jostain onlinestä vai vaan Simon kirjoista.

Siirryin seisomatoimistoon iltapäivän puhelinpalaverin ajaksi

Muutaman kerran oon lyhyitä matkoja ajanu. Ilokseni marraskuisen rannemurtuman jäljiltä vielä hyvin jäykkä käsi taipuu ainakin Midgelle ja Marylle kohtuu kivuttomasti. Eiköhän tää tästä vielä.

Huomenna Kampiapina Jaakon lanseerama “karanteenilenkki” eli vähintään 40km mahdollismman lähellä kotia, mutta niin, että samaa katua/pätkää ei saa ajaa kahdesti. Risteäminen oman jäljen kanssa on sallittu.

Siis hä miksi se pitäisi ajaa mahdollisimman lähellä kotia jossa tartuntariski on vaan suurempi kun ajaa pikkukatuja?

tnts - 21:00, 6.4.2020 » https://i.imgur.com/Ma0COAC.png Siirryin seisomatoimistoon iltapäivän puhelinpalaverin ajaksi
[postaa tänne](https://www.yksivaihde.net/old/35584/948132)
Tahmatassu - 0:14, 7.4.2020 » Siis hä miksi se pitäisi ajaa mahdollisimman lähellä kotia jossa tartuntariski on vaan suurempi kun ajaa pikkukatuja?
Oletko koskaa kuullut sellaisesta kuin iha vaan hauska kokeilu? Tämä olisi sellainen.Täällä ei myöskään väkeä tunnokseksi asti ole.

Uusi pörä pitäis tulla tänään illalla ja sit pääsen polkee pois täältä huudeilta kun koronavapailu on ruuhkauttanu lähitienoon

Ajelen pyörää siellä missä ei oikein ole ihmisiä eli keskustassa <333

Oli hirvee tarve päästä rassaa jotai fillaria ja kaikki omat oli kunnossa, niin katoin torista kersalle halvan, mutta kehityskelpoisen bemaksin. Kaupankäynti oli hieman absurdi tilanne. Sitä ei noin muuten välttämättä hiffaa miten olennainen osa sosiaalista kanssakäymistä esim. kättely on. Pitkään kesti outo fiilis, että meniköhän tää kauppa nyt kaikkien sääntöjen mukaan. Mutta rahat meni yhteen suuntaan ja pyörä toiseen.

Mut siis, eilen pestiin ja purettiin kevätauringon paisteessa ipanan kanssa pyörää, putsattiin kaikki kuivat laakerit ja ruutattiin rasvaa ihan huolella ja sitte ajettiin kans. Sitte kun lapset meni nukkumaan, niin mä ajoin tsygällä Matarin parkkiin skeittaamaan.

Ja jos tuolla twitterin puolella joku sai käsityksen, että itelleni ostin, niin kyllä mä ihan pikkasen vedätysmielessä jätin yksityiskohtia kertomatta.

Senkin ketku.

Satasta lähdettiin tänään tavoittelemaan, mutta jätin sateen takia yheksäänkymppiin. Noin muuten olen lähinnä rassannut pyöriä.

Itseni “harrastaminen” on pysyny melkolailla entisellään. Tuntuu ehkä aikaisempaakin houkuttavammalta pyöräillä töihin julkisten sijaan.

Ajoin melkein kolme tuntia treineriä. En olis ikinä uskonut itestäni, mut oli kiva vaan saada verttitonni kasaan.

Loviisassa voi pelto- ja metsäteitä ajella ihan rauhassa vailla huolta muista ihmisistä 24/7. Itseasiassa aika kaikkia teitä. Paska haisee, linnut laulaa ja sielu lepää.

Maaliskuun alusta asti kestäneen flunssailusta johtuvan ajotauon jälkeen kävin mönkimässä Paloheinän mäkeä ylös ja tulemassa marginaalisesti reippaampaa vauhtia alas. Oispa itsesuojeluvaistossa säädettävä herkkyys…