Mustalaisrouva - Gitane Track?

Jos muu ohennettu kelpaa

Toi saattaa olla noiden kehien kanssa fiksu pinna.

Tervetuloa tänne liuotinhuuruiselle puolelle. Pistat on kyl kaikin puolin kuumottavat. Harmi, ettei oo itellä tarvetta kasata enempää tuubikiekkoja. Itse asiassa yks Suzue-Mavic Reflex -kombokin kaipailis jo sopivaa teräsrunkoa kaverikseen.

Vanhoja kevennysalukehiä on kahta lajia, niitä jotka murtuu ja niitä jotka taipuu. Veikkaisin, et noiden aluseos on jokseenkin pehmeää, et kanttareissa sit varovasti.

Tracksupermarketista njs-Hoshit pinnoiksi.

Luotan että 3x kestää ja tilasin revot. Tällä ei tosiaan ole tarkoitus ajella, ainakaan näillä kiekoilla juuri muualla kuin velolla. Kiitos kuitenkin vinkeistä.

edit.
Laitan sitten kuvia kun kiekot näyttää tältä:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0SPEGFsV0CEkW818WN8Whg6N1K8Dtu0Pi8dImxYLphvlg7jmB7g&t=1

Jos on tarkoitus tehdä mahdollisimman nopeat ja hienot ratakiekot, eikö CX-ray tmv. aero olisi fiksu? Jos siis unohdetaan että Suomesta ei saa ja ne ovat kalliita…

Hienoilta kiekoilta kuulostavat, joka tapauksessa. Vaikka Olympiavelo onkin vähän kuoppainen, eivätköhän nuo kestä Revoillakin :slight_smile:

^Revot on kuitenkin vaan 53 senttiä kappale, eikä nuo navatkaan mitkään hipot ole ja kuten yllä mainittu, niin budjetti määrittää osaa lopputuloksesta.

Sit isona kun on paljon hynkkyy ja J. Tukiaisen paksuinen osakesalkku niin voin ostaa levykiekkoja ja trispoukkeja ja revejä ja höyhenkevyitä avaruusmateriaaleja.

Mistäs löytyi tuohon hintaan revot?

Sirkus - 14:18, 26.1.2011 » Mistäs löytyi tuohon hintaan revot?
http://www.rosebikes.co.uk/article/dt-swiss-revolution---die-ultraleichte-speiche

^ veikeä kauppa kun rahayksikön vaihto ei vaikuta summaan.

Tuo on myös ainoa paikka mihin oon törmänny jooka myy pelkkiä pinnoja, eikä aina tunge väkisin nippeleitä mukaan. Se varmaan laskee hintaa, kun tuossa ei tosiaan oo nippeliä mukana.

starbike.comissa 0.75€ alunippelin kera.

Hölnöläiset, sieltä saa sitten myös 20 kpl:n settejä hintaan 9,90. Älkääkä käyttäkö alunippeleitä, vaikka käskevätkin niin tekemään.

Mä oon kyl yksissä kiekoissa, itseasiassa juuri noissa mitkä tässä Gitanessa oli, käyttänyt alunippeleitä. Kun kasas maltilla ja piti huolen että, jos vähänkin nippeli pyörähtää, niin vaihtaa ehjän tilalle. Olivat ihan luotettavan ja kestävät tuntuiset kiekot. Purkaessakin tuntui vielä ihan jämäköiltä nuo niipelit.Toisaalta ei niistä messinkisistä juuri painon lisäystä tule, niin voisi kyllä pelata varman päälle, varsinkin kun nuo kehät ei oo mitkään DH-vanteet.

Mitä ERD-mittaa käytit noiden kehien kanssa? Netistä oon löytänyt sekä mitan 614mm että 617mm, mutta en tiiä mikä se nyt oikeesti on, enkä oo vielä ehtinyt mitata.

Noita Pista Specialejahan on useampaa eri painoista, mutta painoero taitaa olla porauksessa jne keventelyssä, ei niinkään profiilissa.

Paras ERD on ite mitattu ERD. Muista sit, että sinne pitää lykätä nippelin ja kehän väliin se prikka.

Prkl. Pitäiskö ostaa tommoset ihan vaan varastoon, jos tizumolta vielä löytyy.

Käytin 617mm laskurissa. Pinnat tuli postissa tänään ja illalla selvinnee onko se oikein. Jos ei ole, niin multa löytyy liian pitkiä revolutioneita myytäväksi asti. :slight_smile:

ERD 617mm piti kutinsa ja etukiekko on kasassa. Veikkaan että tuo 614 on myös oikea, mutta mitattuna ilman sitä prikkaa nippelin alla. Clasuvaaka näytti 560g.

Jes, hyvä tietää. Ajattelin ite kasata nuo kiekot neljä ristiin ja ohentamattomalla pinnalla, osin siksi, että tulee halvemmaksi ja saatavuus helpompaa. Napoja en oo vielä keksinyt, mutta katotaan.

On kyllä ihan älyttömän kevyt kiekko, tuntuuko tukevammalta nyt kasattuna? Se pelkkä vanne kun on kuin foliota.

Tuntuu ihan jämäkältä, hämää vaan kun ottaa ton pitelyyn, niin ei tosiaan paina mitään. Kasasin ns. Hybrid crow’s feetiksi etukiekon, että tulisi myös pystysuunnassa tukea, kun joka toinen pinna on radiaali Eihän etukiekkoon tuu sitä pyörittävää/vääntävää rasitusta, mutta hieman kuumottaa, kun ne ristiin menevät pinnat on vaan 2 ristiin. Jos sattuu kauheita, en voi syyttää kun itseäni.

Takakiekko tulee 3x, niin kun ylempänä mainitsin

inforest - 1:19, 3.2.2011 » Kasasin ns. Hybrid crow's feetiksi etukiekon
36 reikäinen harakanvarvashybridi??? Jpeg saatava.

^Etukiekko 32, takakiekko 36.