VISP, E-Bayn Jalokivi

Hae multa ilmaiseksi naurettavan kapeaksi sahattu raiseri, saat tupet kaupan päälle!

… en muista onko OS vai ei…

Jos pitäis ajaa droppitangolla ilman jarrukahvoja, niin tollanen nuudeli-mallinen stonga, jossa toi yläosan taivutus on suora olis varmaan yleis/lenkkiajossa aika toimiva.

Tohon nyt tulee ne kahvat joka tapauksessa, joten ei kai sen nyt niin väliä ole. Bullhorni on keskimäärin hölmön näkönen. Kaupunkikulkineeseen riseri, lenkkivehkeeseen droppi.

Decalsseiksi tämmöset stikkerssit:
http://img168.imageshack.us/img168/6230/palpa.jpg

Tangosta on turha ruveta neuvomaan, kun ei tiedä missä/miten aiot ajaa. Kaupungin tungoksessa mutkitteluun tosiaan sopii riseri, maantiellä dropin yläote/bullhorn on mukava jne., mutta tämän varmaan jo tiesitkin.

Ja muista laittaa se jousitettu stemmi, ettei täristä liikaa huonolla alustalla:)

Bikecheck: 56cm iDComp

Meitsiltä löytyy kellarin perukoilta myös keskustelun aiheena oleva ratarassin tekele. Pienelle merenneidollekin tiedoksi, että sen kaiketi ainakin pitäisi olla Taiwanista, eli siitä pienemmästä Kiinasta peräisin. Lieneekö alkuperällä laadullisen lopputuleman kannalta nimenomaan tässä tapauksessa kauheasti väliä, sitä en tiedä.
Kuten jo yllä todettua, raami on aivan stanan painava, jopa niin raskas, että olin jo valmis kyseenalaistamaan koko alumiinisuuden, ja TIG-saumat ovat niin messevät, että vaikuttavat varmaan jo aerodynamiikkaan. Tein arielin kanssa yhteneväisen havainnon siitä, että runko ei vaikuttaisi olevan aivan luotisuora: ikäänkuin toinen chainstay olisi skidisti vinossa. Takakiekko liukuu kuitenkin paikalleen kivasti ja kasattuna syntyy ainakin illuusio suoruudesta.
Kaiken kaikkiaan 150€ rahteineen päivineen kolmessa päivässä maailman toiselta puolelta meikäläisen lähipostiin, ei oo imho huono diili. Eihän toi nyt mikään MASH ole mut eipä ollut sellanen hakusessakaan.
Voimansiirto on viel asentelematta ja jokunen palikka speksailematta, eikä toi paikallinen velokaan taida olla vielä ihan ajokunnossa, joten neitsytajo on suorittamatta. Sit varmaan selviää et onks toi aivan täyttä sekundaa vai mitä hä. Stongakeskusteleluun lisättävää sen verran, että Nitto RB-021 -bullista tohon kaavailin. Ja jos jollain on Spinergyn Rev-X -etukiekkoo ylimääräisenä niin saa tarjota.

vallengrach - 13:07, 23.3.2010 » Eihän toi nyt mikään MASH ole mut eipä ollut sellanen hakusessakaan.
http://velospace.org/files/fvisp1.JPG

Saahan sitä ainakin yrittää.

Miettiessäni rungon painoa tuli mieleen ainakin tuon oman mustan kappaleen ilmaakin ohuempi maalikerros. Sen katson ainoastaan eduksi. Alumiinihan ei ole moksiskaan paljaista läikistä, joten maalipinta saakin kulua, ja sitten se vasta helppo onkin hioa pois kun joskus toteutan sen perversion jota olin tuon päänmenoksi suunnitellut.

Hullu juttu, nyppäsin äsken yhden nenäkarvan, ja se oli täysin pigmentitön? Olenko tulossa vanhaksi?

Enivei, mitäs mieltä sellaisesta että pistäisi tuohon droppitangon mutta jarrukahvat yläotteelle? Onko joku tätä kokeillut ja huonoksi tahi hyväksi todennut?

Esimerkiksi itse kyllä pidempiä lenkkejä heittäessä, ja oikeastaan muutenkin, olin usein sitä mieltä että pystympi ajoasento yksinkertaisesti on mukavin. Liekö sitten syypää ollut ehkä jopa reilustikin liian pieni runko vai reilustikin liian iso keskivartalo, en tiedä.

Voi olla että riserin puoleen taivun joka tapauksessa, tuossa kaveri sellaista tuputti muutamalla keskarilla, ja oli vissiin aika iskemätönkin vielä.

Vertailun vuoksi: Cannondale Track -runko vuodelta 1993, järeää oversize-palpaa, painaa ilman keulaa 1,47kg.

Vertailun vuoksi: paljos, Jussi, 150 euron “straight gauge 4130”-teräsrunko painaa?

Emmä oikein ymmärrä miksi sä jaksat opostata tähän topiciin? Jos sä yrität trollata, ni yritä olla vähän hauskempi.

(Se painaa muuten 2850g katkaisemattoman haarukan kanssa @ 56cm)

Edit: nevermind… sen hinta olikin rapiat päälle $400.

Tuollaisessa paketissa sen mulle lähettivät.

Ei mielestäni lainkaan pässimmin pakattu. Jollen olis hosunu saksien kanssa, olisin voinu luulla liki iskemättömäksi :smiley:

Tilpehöörit ja Jari.

Siinä koko paketti purettuna. Ei kyllä ollut niin seksikäs setti että olisi tarvinnut hirveesti tuota vessapaperia.

Siinähän nuo dropit. Kiiltää ku piian vittu.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010326.jpg

Harmittaa kun tuolla kännikameralla tulee niin surkeita otoksia, mutta tuon sorttinen on istuintolpan kiristin.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010328.jpg

Oikeanpuolimmaisessa spacerissa näkyvä valkoinen jokin on heijastumaa, ei niissäkään mitään pintavaurioita ollut.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010329.jpg

Tässä vaiheessa keskiömuhvin kierteitä katsoessa ei vielä näytä sekään olevan kovin vino…

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010330.jpg

Headsetti.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010331.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010332.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010333.jpg

Istuintolppa. Pitäisikö sen näyttää tuolta?

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010334.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010335.jpg
http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010336.jpg

Kasaamiselle olennaista irtaimistoa.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010343.jpg

Ihmettelen mitä niille kuville tapahtui jotka otin siinä vaiheessa kun sitä haarukkarinkulaa murjoin stemmin ja kumivasaran kanssa paikalleen.

Tossa kuitenkin ollaan rätkimässä jo tähtimutteria sinne putkeen. Ihme kyllä sain sen menemään suoraan, vaikka jännitti kyllä ihan helvetisti. Kumivasara - se on kyllä ihmisen paras ystävä.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010344.jpg

Onhan se hieno kun se on itte tehty.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010345.jpg

Takana näkyy jiirauslaite jolla ei tee btw. yhtään mitään jos ei ole kunnollisia ruuvikiristimiä ja työpöytää.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010346.jpg

Kuvat huuruuntuvat näemmä sitä mukaa kuin itse sankarikin. Takakiekon mallausta. Huomatkaa heijastinkehät, kato mä en elä vaarallisesti, vaan pitkään ja vaikeesti.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010347.jpg

Ja menihän se etukiekkokin kohilleen. Jäi vielä tilaa täyttää renkaat ilmalla. Tai viinalla. Jos iskis jano niin sit vois ottaa hörppii porobagista? Innovoin.

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010348.jpg

Kammet talteen tsernobykestä jonka restauroiminen pitäis alkaa kun tuon saa ajokuntoon. Yllättävän hyvin näyttävät sopivan. Ei oo vielä mulle lukkiskelit, mutta siellähän ne muinaiset nukkuvat spd:t odottaa… syvyyksissä…

http://dmt.stc.cx/kullinkuva/22032010349.jpg

Ketjua lyhensin tähän runkoon monta pykälää, katkaisin sen kiinnitystapin asettimen ja meni muutenkin päin persettä koko ketjunlaittoprojekti. Täytyy nyt varovaisesti ajella kunnes tulee vaihdettua ketjut ja vapaaratas.

Josta tulikin muuten mieleen, uskallanko vaihtaa pelkän ketjun vai meneekö molemmat vaihtoon? Onko nuo yhtä herkkiä hyppimään kuin rataspakat jne?

asb - 13:50, 23.3.2010 » Vertailun vuoksi: paljos, Jussi, 150 euron "straight gauge 4130"-teräsrunko painaa? Emmä oikein ymmärrä miksi sä jaksat opostata tähän topiciin?
Antti, pahoittelen nöyrimmin että olet joutunut jälleen kärsimään lukiessasi typeriä kommenttejani. Olet oikeassa, minulla ei ole mitään asiaa tänne sillä nyt puhutaan alumiinista valmistetusta [i]jäykästä[/i] rungosta.

Mua ihan oikeasti kiinnostaa toi halpis-palpis, antakaa miehen kertoa älkääkä hölpöttäkö.

hieno kuvasarja ja raportti. lisää, pliis!

Musta toi vispilä on ihan hauskan näköinen pyörä. Jos tuolla hinnalla saa kokonaisen runkosetin, niin kai sitä vois toisenkin kännipyörän kasata.

Traili jää aika pieneks tolla haarukalla, kun ohjausputken kulma on 74,5 ja haarukassa offsettia 45 milliä. Noita oli kyllä jossain vaiheessa tarjolla 30 millin haarukalla. Mut eiks se oo rankassa asvalttiviidakossa vaan plussaa, et ohjaus on responsiivinen.

NKOTB - 14:15, 23.3.2010 »
vallengrach - 13:07, 23.3.2010 » Eihän toi nyt mikään MASH ole mut eipä ollut sellanen hakusessakaan.
http://velospace.org/files/fvisp1.JPG Saahan sitä ainakin yrittää.
vallengrach varmaan nähny ton kuvan... rev-x... mistäs noita saa?

Kyllähän noi kysymykset rungon painosta on ihan aiheellisia, kyllähän nyt alurungon pitäis noin meikän järjellä olla teräksistä kepeempi.

Mutta en silti jäis vatvomaan asiaa liiemmin. Samalla rahallahan olis saanu hienoakin vintagea mutta tohtiiko sellaista kaunotarta tärvellä yhtä ronskisti? En itse ainakaan viitsisi.

Kiekkoja lukuunottamatta ei varmaan ihan hirveesti normaalia enempää vituttelisi vaikka tuon ruoskan joku ilkiö anastaisi, notta eiköhän tuo täytä tehtävänsä käyttöpyöränä jo siltäkin osin.

Oikeastaan on tunnustettava että pätemisen ja huomion lisäksi tein tämän hankinnan tieteen nimissä. Kyllähän tuota nyt itse kukin on taatusti pohtinut että kannattaako tuollaista rakkinetta nurkkiinsa melkein kahdella sadalla eurolla hankkia, eikö?

Aina tarvitaan varoittava esimerkki.

Jos alkaisin painoa vahtimaan, niin aloittaisin kyllä kiekoista, en rungosta. Tosin jonkun rev x:n laittaminen tollaseen runkoon alkaa kyllä muistuttaa tätä
http://www.briscoebarnyard.com/pictures/chav.jpg

Planing tollasella JÄYKÄLLÄ alurungolla tietysti jää kokematta, mutta eipähän tolla rungon vahvuudella tarvi pelätä, että tulis vahingossa peukalolla painettua lommoa putkiin.

mulla on toi sama riisiviina pullo, joka on kuva sarjassa. aivan järjettömän pahan makuista nestettä ja jo pelkkä hajukin on täräyttävä.