onko canyon polku pyörä käyttäjä polku pyörä käyttäjien audi kuski? asia topi.

Miettinyt monesti myös että missä vaiheessa lautanen muuttuu likaiseksi? Siinä vaiheessa kun siihen laitetaan ruokaa vai vasta kun ruoka on syöty pois? Jos ensimmäinen, niin syömme siis likaa?

syfilisx - 15:57, 21.9.2018 » Sauna oli siinä vaiheessa lämmin ja myyjä haki kellarista Sworksin Tarmacin entrylevel Canyonin hinnalla.
varaukseton peukku LBS:n kyykyttämiselle heti kättelyssä.

ei kivijalassakaan ihan miten vaan voi olla.

Lautanen on likainen siinä vaiheessa kun siinä on jotain pilaantunutta. Kuivahtanut tomaattikastike ei ole likaa.

Kivijalkaan menemiselle on monta syytä. Itselleni yksi suuri syy on se että saan haluamani tuotteen samana päivänä kun palkka napsahtaa tilille.

canyon ja douchebagginess - rituaalisen rajavedon analyysi topi (asia topi)

1 Like

^^ Itse ostan puoltoista kuukautta ennen palkkapäivää luotolla.

Tää polkupyörä käyttäjien audi kuski sai päätöksen kotitalousvähennyksistä ja unelmoi nyt Di2 ultegrasta. Sähkövaihteet hajottanee rajatapausrunosielun lopullisesti eli U/M?

JJ90 - 17:09, 21.9.2018 » Jos tiedän mitä haluan niin sen "eijjoo muttilataan" kuulemassa käyminen hukkaa kaikkien aikaa.
No täähän se ois.
kyttyra - 17:38, 21.9.2018 » Tää polkupyörä käyttäjien audi kuski sai päätöksen kotitalousvähennyksistä ja unelmoi nyt Di2 ultegrasta. Sähkövaihteet hajottanee rajatapausrunosielun lopullisesti eli U/M?
Jos mä oisin sä ja mulla ois rahaa heittää sähköjä päin niin tekisin sen hyvinkin vähällä miettimisajalla.

^ Kyllä, vaijerit so last season.

Nii. Enitenhän mietityttää et kyllä mää vanhaa rotkoakin käsittelin aika huolettomasti ja muutenkin väärin, ja jotenkin vistottais kohdella 3K€ sähkö vaihde pyörää samal tapaa. Toisaalta siinä ei oo ollut mitään ongelmaa ≈2,5K€ vaihdepyörien kanssa (sekä rotko että ahma että ainakin jos ovh:ta kattoo mukluk)

→ olis varmaan pitänyt jättää KAIKKI ostamatta ja suoraan uittaa saksanmaalta käytetty audi TT tai vastaava :smiley:
EDIT ei oikeesti, viikon miltei pyöräilemättömän sairasloman jälkeen alkaa olla jo pientä psykoosia ilmassa

Sähkövaihteet U/M?
Ehdottomasti mahdollisuus, ja niiden jälkeen on enää vaikeata palata takaisin. Protip: Jos edessä ei vaihtajaa, niin Di2 maantieosat toimivat myös Di2 XT / XTR takavaihtajan kanssa, jolloin taakse saa esim 11-36 tai vaikka 11-40.

Audi TT on oikea valinta. Keskustelualue kaipaa tällaista ravistelua.

Tietenkin sähkövaihteet, mutta ehdottomasti vaihdat takavaihtajan ultegra RX Di2-malliin tai xtr/xt Di2. Sen pyörän mukana tulleen voi sitten myydä eteenpäin.

kyttyra - 12:29, 21.9.2018 »
tnts - 11:50, 21.9.2018 » Antsaro, voiisitko sanoa tuon kyseisen canyonin olevan kuin hiilikuituinen sibbo?
En oo valitettavasti ajanut sibboa, joten en osaa sanoa varmaksi. Rengastilan jo mainitsin, ja geometrian osalta endurace rotko näyttäis olevan sentin pidempi ja pari senttiä vastaavan kokoista sibboa matalampi. Miinuksia: -1 1/4 emäputki joka tarkottaa että stemmit rajottuu canoynin omiin, ritcheyyn ja zippiin; ja kuitustemmistä lienee turha edes haaveilla pl integroidut stemmitankoyhdistelmät. Eikä tohon taida saada Lauf Grittiä jolla varustettuna endurace olis kunnon lumihiutale pyörä D: -etupää on pikkasen kovan tuntunen eli jostain syystä 325 g kokokuituinen haarukka tuntuu jäykemmältä kuin mitä maalaisjärki sanoo. -kompliiteissa on 52/36 eturattaat. jotenkin tuntuu et 50/34 olis leppoisampi. Toisaalta ite joskus mietin että kun takana on 11-32 niin 53/39 vois olla passeli tämäntyyppiseen pyörään - jos mietitte hetken niin ajatus varmaan aukee -ei edes piilotettuja kiinnikkeitä lokareille, kuten ilmeisesti joidenkin kilpailijoiden endurance tyyppisissä pyörissä on. tästä toki voi olla montaa mieltä -hiukka sieluton ulkonäkö vaikka STORM GREEN on musta eri ässä väri <3 Plussia: -rengastila (varauksin): onhan se nyt ihan kiva että tollasta 35 mm lihaa saa laittaa loppupeleissä aika puhdasveriseen maantiepyörään. Itellä siis renkaiden leveys on/oli 33-34 mm ja tilaa:oli. -ajoasento sopii ainakin itelle. riittävästi kasaa ettei tarvi hirveetä avaruudetinpinoa käyttää ja siitä tuli mieleen et koot ei lopu ihan kesken - isoimman rungon kasa on 644 ja ulotus 417 -etupää on aika jäykkä mut takapää joustaa hyvällä tavalla. Voi tosin johtua mielestäni oivallisesta VCLS tolpasta. Tolppa muuten pysyy integroidulla insinööritaidon ihmeellä mut ite kun kerran kiristin sen 6 nm niin hyvin pysyi paikallaan -toimii ihan kivasti monilla alustoilla. jos ei nyt nimismiehen kiharoita oteta lukuun niin ihan ilokseen tolla sorateilläkin on ajellut. Ja näreessä on aika kevyt kantaa olalla. Ei sitä koskaan tiedä milloin joutuu maantiepyörällä näreeseen :D -(voi olla et turha mainita mutta) hintalaatusuhde näyttäis olevan kohdallaan varsinkin nyt kun männävuotisia myydään alessa. jopa karvalakkimalli vois kelvata mulle semminkin kun mulla pyörii yks ergonin vcls tolppanen jouten
Kiitti! Vahvoja kokemusperäisiä argumentteja puoleen ja toiseen. Ehkä pitäis hommata road bike.

osta colnago master? 57.5:sta ja 55.5:sta saa jo kunnoon kokosen

Nietzsche Napero - 18:39, 21.9.2018 » myydä eteenpäin
köyhälistön harrastuksia :P

^^^ai niin ja miinuksiin vielä: vuoden ehti olla ja ihan kuin olis keskiö jo pientä nitinää pitänyt (pressfit siis).

Saatto olla tosin myös vainoharhaa koska hiukka epäilyttää nää modernit jutut joita ei osaa ite purkaa/vaihtaa/huoltaa.

Talouden kahdesta Canyonista ei ole kuin hyvää sanottavaa.
Tosin maantiepyörälle ei kilsoja juuri tänä vuonna oo tullu

En tiedä vastausta mutta

Ajelen vaan

Vastatuuli tonne^^

kyttyra - 19:20, 21.9.2018 » ^^^ai niin ja miinuksiin vielä: vuoden ehti olla ja ihan kuin olis keskiö jo pientä nitinää pitänyt (pressfit siis). Saatto olla tosin myös vainoharhaa koska hiukka epäilyttää nää modernit jutut joita ei osaa ite purkaa/vaihtaa/huoltaa.
Ei se oo vainoharhaa, pressfitit on paskaa. Ne on itellä sillä "ei koskaan" listalla. Ihan tarpeeks saa niiden kanssa taistella toisten pyörissä.

Canyoneissa ei oo muuta vikaa kun ne asiakkaat jotka tulee sitte itkemään takuuasioista kivijalkakauppaan kun ei jaksa hoitaa Canyonin kanssa. Mutta tää on sama minkä vaan suoramyyntilafkan kohdalla. Ehkä ne vois vielä hoitaa UPSin kanssa semmosen palvelun et haetaan viallinen pyörä kotiovelta ja viedään Saksaan huoltoon.