#HelaTorsdag200 k Brevet 10.5.

Eikös tuommoinen kaivo ole paikallista apua (eli OK) ja jos se on reitin varrella, ei kiellettyä poikkeamista tule.

Onko ACPn säännöissä kielletty mitään muutakaan ulkopuolista apua kuin vetoapu tapahtuman ulkouolisten antamana? Vaikka paku ajais perässä vierellä ja personal trainer heittelisi sulle nallekarkkeja suoraan suuhun. Tää toki vahvasti muistikuviin perustuen mutta nää perinteiset audax-standardit on varsin lepsuja verrattuna johonki TCR:ään

No ei nyt huoltoautoja kuitenkaan.
Article 7 : Each rider must be self sufficient. No follow cars or support of any kind are permitted on the course.

siis eiks kaverin kaivo olis ihan sama ku että ei saa syödä ravintolassa tai poiketa kauppaan matkan varrella?

tämmöiseen formaattiin en usko kovin monen haluavan :smiley:

nalle wheelroos - 21:59, 3.5.2018 » No ei nyt huoltoautoja kuitenkaan. Article 7 : Each rider must be self sufficient. No follow cars or support of any kind are permitted on the course.
Ja tää jatkuu vielä lauseella:

Eli matkalle, reitin varrelle muualle kuin kontrolleille, ei sovi järjestää mitään mikä ei olis kaikille julkisesti tarjolla. Muuten en muista tai tiedä järjestetyn kontrolleillekaan mitään erityistä kuin PBPssä, jossa joillakin on ihan huoltoauto, joka odottelee aina kontrollilla. Se on sääntöjen mukaan ok mut ei kyl lainkaan ns. aito meno nähdäkseni. Tai bag dropeja järjestäjän puolesta on ihan HSH:ssakin puolivälin kontrollilla.

Onks ketään saanut importattua tuota .gpx:ää Stravaan reitiksi?

blend - 9:37, 4.5.2018 » Onks ketään saanut importattua tuota .gpx:ää Stravaan reitiksi?
En ole ikinä stravaan ottanut reittejä, joten itse en osaa jeesaa.

Muokkasin reitiltä pois Kytäjän Murhakartanon kierron, koska siellä on ilmeisesti puomia, porttia ja privaattia, joten mennään toista puolta järveä. Siellä oli kuitenkin korkeusdatassa probleema, joten jouduin tekemään sinne piikin järven puolelle. Ajetaan kuitenkin tietä pitkin. Samassa reitti lyheni nimellisesti alle 200 kilsaan, joten lisäsin loppuun Viikin kierron eli Teurastamolle palataan Kulosaaresta päin. Ja huomaattehan, että alkuperäisestä poiketen reitti on nyt käännetty päinvastaiseksi, kun tuli toivetta semmoisesta. e: enpä ollut sitä alkuperäistä ikinä vilauttanutkaan julkisesti…

Tällä mennään siis

Ja tässä Garminille

ilmoittauduin kans, oisko joku 11-12h ja fixil liikenteeseen.

tnts - 10:01, 4.5.2018 » Muokkasin reitiltä pois [Kytäjän Murhakartanon](http://urbanex.ninja/kohde/kytajan-kartanon-kirous/) kierron, koska siellä on ilmeisesti
haamut liikenteessä:
blend - 9:37, 4.5.2018 » Onks ketään saanut importattua tuota .gpx:ää Stravaan reitiksi?
Ei onnistu https://labs.strava.com/gpx-to-route/ kautta ainakaan jostain syystä, mutta saahan tuon kohtuuhelposti siellä itse piirreltyä.

Joo,
tolla kokeilin. Tais olla muutama mesta missä ei Strava tunnistanut tietä (mm. Haavisto). Piirtelin sen nyt käsipelillä. Aika lähellä originaalia…

Voisihan tuon Karkkilan Shellillä käynninkin laittaa reittiin mukaan. Sinnehän pääsisi myös kääntymättä vasemmalle kakkostieltä.

Ei enää montaa yötä lähtöön! Kannattaa lukea täältä ohjeita osallistujille ja brevetien historiasta jne. niin pääsee tunnelmaan.

Tärkeimpänä brevet-juttuna ajalilla on kortista ja sen täytöstä huolehtiminen. Kortit jaetaan teille alussa ja täytätte siihen omat tietonne toiselle puolelle ensimmäiseen palstaan:

  1. Etunimi

  2. Sukunimi

  3. Osoite

  4. Keskimmäiseen palstaan rasti ruutuun, haluatko suorituksesta maksullisen mitalin

  5. Allekirjoitus

kontrollipisteet ovat sitten toisella puolella. Sinun tehtävänäsi on täyttää:
Ruutu 1: 0 km, Helsinki (merkkaan kaikille myöhemmin saman lähtöajan ja otan leimat, joten jätä ne tyhjäksi)
Ruutu 2: 75 km, Karkkila ja tuloaika (Ota leima Karkkilan Shellillä)
Ruutu 3: 115 km, Läyliäinen ja tuloaika (Ota leima Bar Paroonissa Läyliäisissä)
Ruutu 4: 152 km, Nurmijärvi ja tuloaika (Ota leima ST1 Myllykukossa Nurmijärvellä)
Ruutu 5: 205 km, Helsinki ja tuloaika (Ota leima maalissa Teurastamolla B-Side Barissa Pub Oljenkorressa Toukolassa ja palauta kortti joko henkilökunnalla tai minulle, jos olen paikalla)

Lasken kokonaissuoritusajat myös kaikille jälkikäteen.

rudi - 15:12, 4.5.2018 » Voisihan tuon Karkkilan Shellillä käynninkin laittaa reittiin mukaan. Sinnehän pääsisi myös kääntymättä vasemmalle kakkostieltä.
jes muokkasin vielä tuon reittiin ja siellä oli yksi piste sivukadulla. [Ride with GPS on sama linkki](https://ridewithgps.com/routes/27302860), mut [Garmin piti tehdä uudestaan](https://connect.garmin.com/modern/course/18389388)

lähtöaika on siis 8:00, joten tulkaa ajoissa paikalle, jotta ehditään listata lähtijät, jakaa kortit ja ottaa ryhmäkuva. Itse tulen 7:30 starttiin. Lähtöhän ei ole sisätiloista, joten varustus starttiin sen mukaan.

Hey! Quick question: this route is fairly flat for fixed riding? want to make sure I’m on the right gear for the ride!

Probably depends on your definition of flat. Very much so in the global scale of things, but definitely way hillier than something like HEL-POR-HEL. Some nice kickers on both sides of the 100km mark there, as well as crossing the Salpausselkä watershed after the second control in Läyliäinen. Nothing too terrible, mind you, but I would not go with my usual 48/19. YMMV.

Nothing more than 9% and max altitude is 150m.

Korjasin vähän gpx:n korkeustietoja tämän aineiston avulla. Tästä parempi gpx. Siltojen kohdalta saattaa heittää mutta laserkeilausaineiston pistepilveen ei ollut tarpeen perehtyä siinä projektissa, jonka ohessa työkalu syntyi.

^ Kiitos tuosta, ja löysin vihdoin keinon importata reitin Stravaan.

Heip! 1kpl Markus Schaffter peruu osallistumisen henk.koht. aikataulutusten vuoksi. Ei tuu vaihdepyörä pilaamaan tunnelmaa. Turvallisia kilometrejä!