#HelaTorsdag200 k Brevet 10.5.

Helatorstaina ajetaan 200 kilsaa eiköstä juu?

Porvoon retkellä moni kaipaili lisää pitkiä yhteisajoja, joten tässä ois hyvä paikka vaikka korkata uusi satku ennätyskirjaan. Lähtö on Teurastamolta Helatorstaina 10.5. kello 8.00 ja aikarajahan on 13,5 tuntia eli maalissa pitäisi olla siis 21.30.

Porvoon reissusta poiketen tällä reissulla ei ole nimettyä peränpitäjää ja nopeusryhmiä ei pidetä koossa sen kummemmin, joten jokaisen tulee:
– Valmistautua navigoimaan reittiä pitkin
– Varautua kalustorikkoihin
– kantaa riittävästi vettä ja syötävää mukanaan tai täyydentää varantoja tarvittaessa matkan varrelta
– Leimata startista saamansa brevet-kortti lähdössä, reitille merkatuilla checkpointeilla ja lopuksi maalissa B-Side Barissa Teurastamolla
– Suorittaa Audax Club Parisien’in jäsenmaksu vuodelta 2018 joko jonkun muun brevetin yheydessä, järjestäjälle startissa tai myöhemmin kun kortit tulevat takaisin tarkastuksesta

Mutta silti, koitetaan löytää kivat porukat, jottei kenenkään tartte ajella yksin, mutta tosiaan siihenkin pitää valmistautua. Sitä varten laittakaa nimet listaan ja samalla joku hihasta heitetty arvio omasta aikatavoitteesta. → ILMOITTAUTUMINEN

Reitiksi olen hahmotellut tämmöistä:
Teurastamo – Haaga – Klaukkala – Lepsämä – Haimoo – Karkkila – Loppi – Läyliäinen – Kytäjä – Nurmijärvi – Ruotsinkylä – Vantaankoski – Haltiala – Teurastamo Pub Oljenkorsi, Toukola

Boldatuista pitää hakea siis leima ja Läyliäisissä olisi lounaspaikaksi ajatuksissa Bar Parooni. Reitti voi vielä elää, mutta tämmöiseen olen nyt päätymässä.

Ketä messissä?

VIRALLINEN HÄSÄ: #HelaTorsdag200

1 Like

Reitti näyttää hyvältä (paitti että loppu ehkä asfalttioptiona), kellonajankohta pelottaa. Kohtuullista maantievauhtia, seura kelpaa.

Laitan kalenteriin! Ja kiva kun järkkäät!

Mikäs olisi oletuskeskari tämän tyyppisellä reissulla?

Jess mukana! Mielessä sinkula ja kiireetön 12…12,5 h

Eilinen 200km meni leppoisalla 22,5km/h keskarilla, armoton vastatuuli rokotti kyllä menomatkalla. Pitää laittaa kalenteriin kanssa, voi kyl olla et on menoja tuollon, muuten kyl mukana.

> kalenteriin
> laittaa

Nice!

Tosiaan semmonen tilanne että viikonloppuina pitää mahdollisuuksien salliessa asettaa jalat lepotilaan että arkipäivät pystyy ajamaan sen 8h töis.

Mutta koska tää ei ole viikonloppuajo, voisin periaatteessa lähteä. Ajaa vaikka sen 8h.

Kalenteriin merkitty ja vaffa pyrkimys lähdön toteutumiseen. Jospa semmosta 10 h luokkaa kuluttaisi aikaa sinkulan päällä.

Kyllähän tämän voisi ajaa. Ajoaika 9-10 tuntia, tauot pari. Sinkulalla. Helatorstain kikytunteja tässä jo alkuillan väänsin, eli mikäpä tätä parempi käyttökohde. Alustava lupa saatu.

Koivulan dynamo - 21:07, 22.4.2018 » Mikäs olisi oletuskeskari tämän tyyppisellä reissulla?
Minimihän on se 15km/h, mutta veikkaan, että valtaosa porukasta ajaa 20 - 25km/h välissä.

Jos on oikein hyvä keli, niin mennee alle 20km/h.

Mukana! 10 ajotunnin luokkaa, tauot varmaan tunnin päälle.

Näkyy olevan jonkinverran sorapätkää reitillä. Onko ajettavissa 25 mm maantiekumeilla vai vaatiiko järeämpää kalustoa?

e. ei mitn, muija kuulemma duunissa joten pitää olla lastenvahtina.

Toi Vantaanjoen varsi on kyllä varsin hyvin tampattua hiekkatietä pääosin, eikä liene missään määrin mahdoton 25mm renkailla. Itse en kylläkään tainnu 28mm Gatorskiniä kapeemmalla ajaa tuolla.

Jos saan pyörän kondikseen ja päälle satasen ajettua ennen tota, niin lähden. Mihin mennessä pitää ilmoittautua?

Vantaajoen vartta olen ajanut 23 mm slikseillä vetoharjoituksia tehdessä. Smuuttia, kovaa baanaa. Ei tod. mikään kynnyskysymys.

Vantaanjoen varren hiekkatiet menevät rullasuksilla pertsaa tasatyönnöllä ihan nätisti. Ei luulisi olevan mikään probleema kuin heiveröisimmille tuubeille.

Lähinnä vaan kun jos ei muualla ole hiekkaa (onko? en muista pohjoisimpia teitä) niin kannattaako tuossa vaiheessa? Mitan saa kyllä täyteen.

Mutta eipä sillä, kyllähän tuostakin ajaa. Tai vaikka lisätä hiekkaa! Onhan tossa vaikka Vantaan Yksityistie, Leppäkylä Rajamäen takana…

Jospa sitä pitkästä aikaa ainakin yrittäisi, vois tehdä ihan hyvää.

Lähden kokeilemaan! Vielä tuntuu aika kutkuttavalta ja vähän hullultakin, mutta toisaalta niin tuntui ekat Porvoon retketkin.