Millainen pyörä on seuraavaksi in ?

Se south park pyörä

Kemet - 14:59, 11.3.2015 » Se south park pyörä
https://www.youtube.com/watch?v=r1Pn-PvhY_0
negaatio - 13:22, 11.3.2015 » kestääkö xt 1x10 rynkytyksen?
Narrowwidellä edessä on ole saanut ketjuja tippumaan kertaakaan, 1x9 krossarin lisäksi kahdessa maastopyörässä. Laitoin tuohon krampukseenkin. Ja sibboon tulee kanssa, tosin vaihtajan pitkähäkkinen ultegra.

Olen paskonut kolme vanhaa XT-vaihtajaa, mutta vasta yhden Sram Type2 X9:n. Suositan sitä, ja 1x10-hommiin shorttina tietysti.

Yhteensopivuus maantiekahvojen kanssa on Sramin maastovaihtajille iso plussa GG- ja CC-hommissa. Shimanon kevyen öljyisä tatsi on kyllä kivempi, myönnän.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4212055/yksivaihde/Screenshot%202015-04-08%2021.52.10.png

  • tartsit camo/oranssi laukuilla ja oranssit juomapullot

Toi on kyllä ehkä hämmentävin koskaan näkemäni ohjaamo. Mutta jos on kuskille sopiva niin mikäs siinä.

Erittäinkin aero ajoasento kun nostaa jalat tohon ylemmille polkimille samalla kun kädet on tempotangoilla. Kelpaa siinä lasetella palotietä alas esimiehen lailla.

^Kyl ne mustat rollerit vielä sieltä nousee.

Mash-osasto on nostanut kiitettävästi päätään. Hienoja buildeja on tullu ja en kiistä etteikö olis itelläki ollu sormi napilla pari kertaa. Muut proggikset vaan alta ensin pois ja oppirahatavarat pitäis kans myydä.

Jotain siinä Mashissa on tehty oikein koska onhan tälläkin foorumilla useampikin hommanut uuden huomattuaan virheensä myynnin jälkeen (myös minä). On toki sama homma Pomppiksissa ja Rollereissa ja noi tarjoukset näyttelee suurta osaa mutta kuitenkin. Ja täytyy sanoa että nyt kun taas on tolla Boltilla paiskonut menemään jonkin verran niin onhan se ihan törkeen jees, tykkään. AMA- ja projektilankojen perusteella tuntuis että noita on joka kulmalla mutta eipä näitä juuri ole vastaan tullut liikenteessä.

Jos mä saisin päättää niin kiillottamaton paska ja spurgukonversiot.

Nyt on selvästi inessä ysärimaantierungot aikakauden campan osilla tai uusilla ramiosilla. Modernimman krossarit 1x-voimansiirrot myös pinnalla. Fikseissä tuntuu olevan halpapalpa katuradat eniten in.

josbanse - 21:02, 20.5.2015 » Fikseissä tuntuu olevan halpapalpa katuradat eniten in.
Jep, munkin mielestä Cinelli Mashia on näkyny aika paljon.

BOOM!

Sitä just meinasin

vähäsen jännä käsitys muodista. tai en tiiä.

Ja jännä käsitys halpapalpasta.

jännä käsitys siitä mikä on seuraavaksi in

Mun mielest 400e on aika halpa. Kai tääl vähä nykytilaaki voi puida? 2016 teräs on enemmän muotia kuin koskaan.