P: Rossin Pista

Mitäs tälle kuuluu? Näytti olleen koffeilla ajossakin

Tämä oli KoFeilla aivan komea ilmestys.

2016-08-23_09-21-11
Koffien jälkeinen pikaräpsy kotosalla, parempia kuvia sit jossain vaiheessa. Riseri on monkey lite, stemminä chromix, tolppa, laakerit, kammet campagnolo c-record pista (tolppa ja o-laakeri stradassa ja pistassa samat). Kiinakuitukiekot, gatorit ja titskukevlarflite joka oli näköjään vähän päässy keulimaan päivän mittaan. Oikein mukava ajella, stonga ehkä vähän turhan leveä, tilaan varmaan kiinakuidun ja myyn ton monkey liten foorumille, ettei tartte sitä pätkiä, kun jotkut sitä koffeilla tarjoutuivat ostamaan.

Kiekot vois olla klassisemmat, mutta noi oli oikeestaan aika mukavat ajella, mukavan keposet. Mielestäni voittaa kuitenkin edellisen omistajan buildin. Ajettiinhan tällä kakkoseksi ylämäkisprinteissä venäläistä (vai virolaista) sprintteriä vastaan. Ehkä palpalla ois voitu voittaa, mutta hyvin kulki.

Ei yhtään niin paha toi nopsa-look sittenkään!

Ihan jepa. Kiekot kyl istuu yllättävän hyvin. Teipit kehistä pois, musta satula ja sit joku ottaa tästä jollain kunnon vehkeellä kivat kuvat. :slight_smile:

Hieno homma et on rahan lisäksi myös jerkkua ja et pyörä ei oo pelkästään nopeen näkönen.

Toi väritys on kyl aikas nopsa. Kaikki navysta vaalemmat siniset vois kyl jättää lastenhuoneisiin. Tai jotain.

Tussaisin loputkin tosta alapää-vitsistä.

kaukomieli - 11:35, 23.8.2016 » Hieno homma et on rahan lisäksi myös jerkkua ja et pyörä ei oo pelkästään nopeen näkönen. Toi väritys on kyl aikas nopsa. Kaikki navysta vaalemmat siniset vois kyl jättää lastenhuoneisiin. Tai jotain. Tussaisin loputkin tosta alapää-vitsistä.
Noi on ihan irrotettavat tarrat, eli senku nyppii. Ekan p-kirjaimen jälkee koffeil totesin et en jaksa näprää, et hoidetaa myöhemmi loppuu

Hyvä pyörä. Mut vähän kryptiset noi EAVS/SAVE-tarrat.

^^No tarratpa tietenkin. Tollaset/toikin vitsi on parempi ns. paperilla. Ite meinasin vääntää joskus Nishiki Bushwackerista Penishiki Bushwankerin mut en sit jaksanu kun oli sen verran tylsä pyörä ajaa et myin. En tiä oisko ollu yhtään parempi läppä toteutettuna.

Mut hyvä et kulkee hyvin.

Löysin shamal ratakiekot edullisesti ja myös löytyy jossain välissä rataohjaamoa ni kuvia ku ehtii

josbanse - 21:01, 5.11.2016 » Löysin shamal ratakiekot edullisesti ja myös löytyy jossain välissä rataohjaamoa ni kuvia ku ehtii
Hyvä tietää
Opanster - 21:06, 5.11.2016 »
josbanse - 21:01, 5.11.2016 » Löysin shamal ratakiekot edullisesti ja myös löytyy jossain välissä rataohjaamoa ni kuvia ku ehtii
Hyvä tietää
tämä sekä ei mitää kiirettä :)

Tääl o kannustava meno ku yrittää tuottaa sisältöö :wink: laitan huomen fotot

postaat rossineita niin mitä odotit ¯_(ツ)_/¯

seo just näin ja elämä on perseen paskaa

oispa rossin

josbanse - 23:02, 5.11.2016 » Tääl o kannustava meno ku yrittää tuottaa sisältöö ;) laitan huomen fotot
MISSÄ KUVAT JOTKA LUPASIT

2016-11-05_09-15-19
En sovitellu vielä alle. Venailen tuubitilausta niin liimailen tuoretta kumia ja sitten. Tuli myös hankittua noi 1st gen c-recod pista kammet, joissa toi kilpilogo on kaiverrettu. Pitää tsekata molempien kampien kunto ja laittaa huonompikuntoset ens kesäks ajoon.

Haluatko ostaa myös toiset Shamalit ajokiekoiksi?

Pistän pm

Ihmettelen et miks huonokuntoisemmat kammet ajoon kesäksi?