Hki-Por-Hki -audaxhenkinen retki 2016 //uusintavaraus 7.5.

Kyllä nyt on NIIN eeppistä säätä ennusteessa, että taidetaan äitienpävänaattona ajella. Myöhemmin lisää aiheesta.

Viikossa onneksi kerkeää nuo tietkin saamaan kuntoon.

Oli kyllä niin isosti kaivettu, että tohdin epäillä tämän olevan auki vielä lauantainakin. Onneksi taluttaminen on vaihtoehto. Jos työnjohto päästää mut jo kybältä töistä niin yritän pyrähtäää peräänne ja liittyä jonon jatkoksi.

infs - 7:41, 2.5.2016 » Oli kyllä niin isosti kaivettu, että tohdin epäillä tämän olevan auki vielä lauantainakin. Onneksi taluttaminen on vaihtoehto. Jos työnjohto päästää mut jo kybältä töistä niin yritän pyrähtäää peräänne ja liittyä jonon jatkoksi.
pystytkö laittamaan vaikka karttalinkkiin mikä pätkä on auki.

Tän verran oli auki. Autotie sekä kelvi. Saattoi olla pidemmälle itäänkin päin. Mulla on semmonen suttusen objektiivin ja väärän valotuksen valokuvamuisti.

Tämmönen reikä tuli ulkokumekseen. Joojoo paskat renkaat.https://www.dropbox.com/s/8pl4l925k80jllp/IMG_20160428_163115.jpg?raw=1

infs - 8:51, 2.5.2016 » [Tän](https://www.google.fi/maps/dir/60.3756144,25.2762166/Nikkil%C3%A4ntie+279,+Sipoo/@60.3751337,25.2768519,17z/data=!3m1!4b1!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x46920231aa144bcd:0x54ef4f2f0aaf36ee!2m2!1d25.2819937!2d60.3746444!3e0) verran oli auki. Autotie sekä kelvi. Saattoi olla pidemmälle itäänkin päin. Mulla on semmonen suttusen objektiivin ja väärän valotuksen valokuvamuisti. Tämmönen reikä tuli ulkokumekseen. Joojoo paskat renkaat.https://www.dropbox.com/s/8pl4l925k80jllp/IMG_20160428_163115.jpg?raw=1
ei onneksi ole pitkä/paha pätkä kiertää.

Elikkästä juuh.

Ensi lauantaina ajetaan kevään avaus nyt kun se hätyyttelee jo kesää.

Kokoonnumme viimeistään klo 10:00 Puotilan ABC:lle liekehtivään itään, josta lähdemme alkulätinöiden jälkeen Itäväylä-Uusi Porvoontie suuntaisesti kohti Porvoota.

Ensimmäinen virallinen taukopaikka on kahveet ja pullat Rönnbackan tilalla Planktoneilla Söderkullassa.
Nyt en osoitetta muista, mutta älköön kukaan joka ei tiedä aja nokilla ensimmäisenä.
Paikka on kivenheiton päässä Sipoon areenasta/Ingman FGFS-puistosta ja jos ajat sen viimeisen alamäen Boxiin asti olet ajanut ohi.
Luultavasti kääntyminen on merkattu tavalliseen tapaan selvästi.

Siellä taukoillaan hetken ja lähdetään Porvooseen, jossa kokoonnutaan Torille ja (UUTUUS) siirrymme Kaisa ja Christoffer Lekalle, jotka ruokkivat meidät kolehtia vastaan (sovitaan vaikka 5 eur/lärvi) vege/vegaaniyhteensopivalla ruualla.

Jos mielesi kuitenkin halajaa kebabpizzaa salaatilla ja ranuilla, saat sen käydä syömässä. Sovitaan sitten miten kokoonnutaan torille.

Jotta Lekat tietävät millaisen määrän sörsseliä tehdään, käykää klikkaamassa täällä itsellenne sopiva vaihtoehto:

http://goo.gl/forms/sB7dv3Zxo5

Lounas syötyämme, siirrymme vanhalle sillalle ottamaan vauhtia ja kokeilemme millä tavoin se mäki sinne kirkolle nousee.

Tässä vaiheessa kello on varmaan on jotain 14 pintaan ja lähdemme ajamaan Kuninkaanportin kautta Kuninkaantielle ja kohti seuraavaa taukopaikkaa Nikkilässä.
Vielä on hämärän peitossa onko se perinteisesti se ABC vai oliko jokin muu, mutta siitä lisää myöhemmin.

Nikkilästä taas lähdemme jatkamaan ja Kyläkauppa Palmenilla otetaan limpparia ja yhteiskuva.

Helsinkiin päästyämme retken “virallinen” osuus loppuu Puotilan ABC:lle, jolloin stopataan sen verran, että Sidin kärki ainakin osuu maahan, taputellaan toisiamme olalle ja jatkamme omiin suuntiimme.

Saunaa ei tänä vuonna ole valitettavasti tarjolla.

Ja näin on 2016 Hki-Por-Hki ajettu.

Muistathan seuraavat asiat:

-Ole tarkkana kun ajetaan ryhmässä, älä pöljäile, ennen kuin irtaudut tai säntäilet katso ettet keilaa ketään.

-Opettele käsimerkit, tärkeimpinä lähinnä kääntymissuunnan näyttö ja pysähtymis-/HUOMIOmerkki.

ja tärkein, matka on loppujen lopuksi kuitenkin 120 km (ovelta ovelle) ja vaikka ajelemme rauhakseltaan kannattaa olla varma että jaksaa loppuun asti.
Menomatkalla ja Porvoossa on helppo feidata esim. linja-autoon, mutta puolivälin ylitettyämme seuraava helppo keskeytys on Nikkilässä, mistä harvakseltaan kulkee julkiset.

Myöskään perinteisesti älä urheile menomatkalla myötätuuleen, vaikka jalkoja riittäisi. Paluumatka on mäkinen ja vastatuulinen, joten jalkoja ja kuosia kannattaa säästää paluumatkalle.

JOS tulee syystä tai toisesta keskeytys kesken matkaa, pidä huoli että joku tietää mihin menit ja tieto kulkeutuu minulle tai jollekulle.
Lähdössä ainakin määräämme peränpitäjän joka huolehtii, että kaikki hänen edellään kulkevat pääsevät kohteeseen.

En nyt piirtänyt tarkempaa jälkeä kartalle, mutta tuolta voi yytsiä millainen pyöräys Puotilasta Puotilaan on:

Kysymyksiä?

Kristoffer on näemmä Christoffer. Niiden himassako toi tarjoilu on, vai jossain puistossa? Jännää ja siistiä!

nalle wheelroos - 8:27, 3.5.2016 » Kristoffer on näemmä Christoffer. Niiden himassako toi tarjoilu on, vai jossain puistossa? Jännää ja siistiä!
Himassa joo ja joo kirjoitin nimen väärin.
Smurf - 8:06, 3.5.2016 » Myöskään perinteisesti älä urheile menomatkalla myötätuuleen, vaikka jalkoja riittäisi. Paluumatka on mäkinen ja vastatuulinen, joten jalkoja ja kuosia kannattaa säästää paluumatkalle.
Wanha ganja loihe lausumahan: [i]"Ei se matka tapa, vaan vauhti". [/i]

Mukavampi jaksaa ajaa koko matka kuin että on ensimmäisenä porvoossa perillä mutta jalat ei kanna takaisin.

Nää on metkoja retkiä, harmi etten pääse mukaan.

Smurf - 8:06, 3.5.2016 »

Siellä taukoillaan hetken ja lähdetään Porvooseen, jossa kokoonnutaan Torille ja (UUTUUS) siirrymme Kaisa ja Christoffer Lekalle, jotka ruokkivat meidät kolehtia vastaan (sovitaan vaikka 5 eur/lärvi) vege/vegaaniyhteensopivalla ruualla.
Jos mielesi kuitenkin halajaa kebabpizzaa salaatilla ja ranuilla, saat sen käydä syömässä. Sovitaan sitten miten kokoonnutaan torille.

EIPÄ VÄHÄN KIVVAAA!!!!!

Mimmosta keskaria näillä reissuilla on ollut tapana pitää? Mietin vain uskaltaako sitä lähteä fiksuttimella kokeilemaan kun aiemmin ei oo tullut näin pitkiä matkoja ajeltua kiinteällä.

kärjessä jengi vetää jotain ±30 ja pääjoukko semmosta lepposaa vauhtia ettei hengästy ja voi puhua koko matkan

Kärki menee jotain kolmeakymppiä, loput sitten hitaammin. Melko varmasti löytyy ajoseuraa omille vauhdeille.

perinne on ollut, että hitaimmat hukutetaan jokeen ja pyörät heitetään sillalta ja kirjoitetaan nettiin häpäiseviä tarinoita.

tai sitten kuitenkin ehkä niin, että ketään ei oo jätetty (paitsi omasta toiveestaan) reitin varteen, vaan yritetty hoitaa luutajengin toimesta maaliin vaikka hammasta purren. kaikki pärjää.

Olen liikkumisiin jotain 23-25 km/h.
Kokemus on osoittanut että taukoineen 3h siivu pitää aika hyvin paikkansa eli n. 20 km/h.
Tämä on retki ei lenkki vaikka joidenkin ajokoirat housuissa huutavat.

Housuissa? Käyttääkö joku näissä skaboissa housuja?

Lekojen buffa kuitataan YV-kassasta, joten ei tartte varata kolehteja sinne.

^cool, great, awesomeness, thanks

tnts - 13:38, 3.5.2016 » Housuissa? Käyttääkö joku näissä skaboissa housuja? Lekojen buffa kuitataan YV-kassasta, joten ei tartte varata kolehteja sinne.
Eiku hametta, mutta oo ja jee kaikelle, tästä tulee kiva retki!
Smurf - 8:06, 3.5.2016 » Jotta Lekat tietävät millaisen määrän sörsseliä tehdään, käykää klikkaamassa täällä itsellenne sopiva vaihtoehto: http://goo.gl/forms/sB7dv3Zxo5
Nostan tämän, koska en usko että "vain" 14 hlö on lähdössä ajamaan. YV-yhteisöhän kuittaa ruokailun, joten vitoisen voi vaikka käyttää suklaatiin.

Onko siis niin että tuo kysely koskee koko retkeä eikä pelkkää ruokailua? Eli kaikkien letkaan tulevien pitäis käydä klikkaamassa juu tai ei? Sain itse kuvan, että sinne piti käydä klikkaamassa vain, jos haluaa lekabuffaa.