Hki-Por-Hki -audaxhenkinen retki 2016 //uusintavaraus 7.5.

Mimmosta keskaria näillä reissuilla on ollut tapana pitää? Mietin vain uskaltaako sitä lähteä fiksuttimella kokeilemaan kun aiemmin ei oo tullut näin pitkiä matkoja ajeltua kiinteällä.

kärjessä jengi vetää jotain ±30 ja pääjoukko semmosta lepposaa vauhtia ettei hengästy ja voi puhua koko matkan

Kärki menee jotain kolmeakymppiä, loput sitten hitaammin. Melko varmasti löytyy ajoseuraa omille vauhdeille.

perinne on ollut, että hitaimmat hukutetaan jokeen ja pyörät heitetään sillalta ja kirjoitetaan nettiin häpäiseviä tarinoita.

tai sitten kuitenkin ehkä niin, että ketään ei oo jätetty (paitsi omasta toiveestaan) reitin varteen, vaan yritetty hoitaa luutajengin toimesta maaliin vaikka hammasta purren. kaikki pärjää.

Olen liikkumisiin jotain 23-25 km/h.
Kokemus on osoittanut että taukoineen 3h siivu pitää aika hyvin paikkansa eli n. 20 km/h.
Tämä on retki ei lenkki vaikka joidenkin ajokoirat housuissa huutavat.

Housuissa? Käyttääkö joku näissä skaboissa housuja?

Lekojen buffa kuitataan YV-kassasta, joten ei tartte varata kolehteja sinne.

^cool, great, awesomeness, thanks

tnts - 13:38, 3.5.2016 » Housuissa? Käyttääkö joku näissä skaboissa housuja? Lekojen buffa kuitataan YV-kassasta, joten ei tartte varata kolehteja sinne.
Eiku hametta, mutta oo ja jee kaikelle, tästä tulee kiva retki!
Smurf - 8:06, 3.5.2016 » Jotta Lekat tietävät millaisen määrän sörsseliä tehdään, käykää klikkaamassa täällä itsellenne sopiva vaihtoehto: http://goo.gl/forms/sB7dv3Zxo5
Nostan tämän, koska en usko että "vain" 14 hlö on lähdössä ajamaan. YV-yhteisöhän kuittaa ruokailun, joten vitoisen voi vaikka käyttää suklaatiin.

Onko siis niin että tuo kysely koskee koko retkeä eikä pelkkää ruokailua? Eli kaikkien letkaan tulevien pitäis käydä klikkaamassa juu tai ei? Sain itse kuvan, että sinne piti käydä klikkaamassa vain, jos haluaa lekabuffaa.

yöllä sihahti etukumi tyhjäks eteisessä

pitäskö siirtää varmuuden vuoks

tnts - 7:44, 4.5.2016 » Onko siis niin että tuo kysely koskee koko retkeä eikä pelkkää ruokailua? Eli kaikkien letkaan tulevien pitäis käydä klikkaamassa juu tai ei? Sain itse kuvan, että sinne piti käydä klikkaamassa vain, jos haluaa lekabuffaa.
Lähinnä ruokaa tarkoitin, tullahan saa ilmankin ilmoitusta.

Ihmeen vähän hypee ottaen huomioon et tää on jo huomenna.

Aattelin taas vetää.

^ Just olin laittamassa että jee täähän on huomennaaaa!
Hei ainiin, tärkeää: päivän häsä! Ehkä #hkiprvhki16 viime vuoden malliin?

Jess! Sain duunit sovittua niin, että lopetan kybältä. Oma starttini on siis Vantaalta ja yritän liittyä porukkaan viimeistään Porvoossa.

Jos lähtisin brakelesskaturatasarjaan niin tuleeks muitakin kanssakärsijöitä ettei tarvi yksin vetää vai onks valot jo sammuteltu kaikkialta

^Suunnitteilla olisi juu lähteä brakelessconversiosarjaan. Dorpin saatan kyllä laittaa tätä varten takaisin.

Smurf - 6:54, 4.5.2016 »
Smurf - 8:06, 3.5.2016 » Jotta Lekat tietävät millaisen määrän sörsseliä tehdään, käykää klikkaamassa täällä itsellenne sopiva vaihtoehto: http://goo.gl/forms/sB7dv3Zxo5
Nostan tämän, koska en usko että "vain" 14 hlö on lähdössä ajamaan. YV-yhteisöhän kuittaa ruokailun, joten vitoisen voi vaikka käyttää suklaatiin.
Tuolla on rasti ruutuun: syön / en syö

Mitä useampi retkelle osallistuja käy klikkaamassa, sen parempi. Onnistuu kännykälläkin.

Tulossa, karavaanin hännille sinkulalla roikkumaan.

Joku sanoi jossain ettei slikseillä kannata lähteä hiekkatieosuuksien takia. Onko reitti muuttunut vai lähteekö katuratailijat matkaan vailla flättipelkoa?