Ajamattomuus - vertaistuki

luucutusmotivaatio 1/5
speksausmotivaatio 1/5
asennusmotivaatio 1/5
vetämismotivaatio 4/5
postaamismotivaatio 2/5
poolomotivaatio 0/5
ahmamiitti/bönthöparkkimotivaatio 0,5/5
vapauteenpakenemismotivaatio 5/5

ens tiistaista ilmeisesti lähtee 6kk ajastin käyntiin. jopolla voi ajaa selkä pystyssä sinä aikana mutta siihen se sit jääkin.

e: no on mulle tulossa perheenlisäystäkin että tota.

6kk aikaa speksata bulsu

Havahduin miettimään etten oo satulassa oikein aikaa viettänyt huhtikuun lopun jälkeen.

Asia ratkaistaan speksaamalla uusia palikoita, jos jonkinhenkistä hassuttelubiitteriä talveksi.

Tiedättekö ajamattomat kilsat.

Luulin ennen tietäväni ja nauroin: ei minulle noin käy.

Nyt peukun sijoiltaan menon takia olen missannut huippuja ajotapahtumia ja ajeluja… jopa tässä ruudun ääreessä riipii syvintä.

NYT tiedän ajamattomat kilsat, vaikka kilsoja on tulevaisuudessa tulossa ihan tarpeeksi.

Hei olen Paulus, olen polkuholisti.

Pitäis olla Haaveita '19 -topsussa mutta oonki täällä. Eilen tuli täyteen 10 päivää ilman pyörällä ajamista. Oon kyl kävelly mut eniten vihaan Turun talvea 6/5

Huomenna vois kyllä mennä esim: uimaan

Olipa aika savotta saada ajokatko katki. Se alkoi ihan mitättömästä kalusto-ongelmasta marraskuun lopulla ja ennen kuin huomasinkaan olin koukussa mahdollisuuteen käydä duunin jälkeen vaikka leffassa tyylikkäästi ja varmasti haisemattomasti pukeutuneena.

Koivulan dynamo - 0:28, 2.1.2019 » Pitäis olla Haaveita '19 -topsussa mutta oonki täällä. Eilen tuli täyteen 10 päivää ilman pyörällä ajamista. Oon kyl kävelly mut [i] eniten vihaan Turun talvea [/i] 6/5 Huomenna vois kyllä mennä esim: uimaan
[s][Tosta](https://www.hibike.com/salsa-blackborow-1-26-fat-bike-bike-metallic-p495c0606e3fa341dd91ba59874c0b602#var_T2730833)

ni ei tarvi jäädä lumihankeen tunkkaamaan.

M-koko vois kyl olla vähän nafti ja jos tolla haluis nauttii ajosta esim. kesällä niin varmaan toista kiekkosettii huutais[/s]

EDIT ohoh test biekkiä ei näemmä lähetetä. 1200€ blackborow olis kyl ollu ihan ookoo diili

Maastoliekki palaa kuumana mutta Turun poluille ei mitään asiaa alle 3 tuumaisilla. Onneks on krossari ja työmatkat.

Toka talvi peräkkäin, kun pyöräilykielto päällä just parhaiden ajokelien aikaan.

Vedin tänään kommuutin metrolla, kun ois ollu liian kirkasta ajaa ilman aurinkolaseja, eikä mulla oo aurinkolaseja. Sit kans plussakelit varmaan pehmittäny ja vetistäny loskan, ni ois saattanu nilkat kastua jonkin verran

Kaikenlaista sairastelua ja kipuilua nyt marraskuusta asti takana. Eilen lähti fattis uudelle omistajalle sopimattomana. Kotona on nyt yksi pyörä ajokunnossa.

kävin stravassa ja huomasin, et puoleen vuoteen oon ajanu hyvinkin alle 10 lenkkiä. kommuuttiakin on tullut syksystä lähtien n. 20km/viikko. Kylläkin lähes päivittäin tulee ajettua pyörää, mutta tuntuu kuin polkupyöräily ei olisikaan enää harrastus vaan vain liikkumistapa. Välillä tulee morkkis, mut sit tulee semmoinen puhdistava pyyhkäys, että mikä minut velvottaisi lenkkiä ajamaankaan. Kylläkin tietysti puntarilla tämä näkyis, jos patteri ei ois loppu. Mut ehkä tästä vielä palataan harrastussatulaan. Ehkä.

Pyöräilyn fitness-kultista pakeneminen on aina hatunnoston arvoinen asia. Ei nyt ehkä UUT Ry:tä kannata vaivata, mutta hieno muutos elämäntavassa joka tapauksessa.

Paluumuutto ja pyörä edelleen palapelina pyörälaukussa. Olihan siinä muuttolaatikoita ja sit roskaa tiellä alkuun, ja sit tuli pakkaset ja nyt varastoon ei pysty raivaamaan tilaa, kun sisäpiha on täynnä lunta.

Saatan kuitenkin kärsiä ihan vain siksi koska JULKINEN LIIKENNE ON PASKAA.

Maastopyörät lähti joulun tienoossa talosta, kun tuli mitta täyteen… Muutaman vuoden jatkunut pyöräilyn väheneminen on vain jyrkentynyt. Työmatkojen ajaminenkin on tervaa ja autolla kulkemisesta on tullut tapa. Retkivarusteet on mutta ei vaan jaksa lähteä. Onneksi on kohta kesäloma. Onkohan liikaa rasitusta?

Pyöräilykesä 2020 peruttu.

Olkapääpannujen jälkeen koko kesäkuu ajamatta. Ja menee vielä heinäkuun puolelle, fysaari ei antanu lupaa vielä ennen seuraavaa tarkastusta (15.7.)
Käsi periaattees toimii normaalisti mutta ei saa rasittaa jotta nivelsiteet ei ärsyynny uudestaan. Ajoittaista hermokipua edelleen, sellasta välähtävää ja kiristävää. Elämä ilman ajamista-simulaattori käynnissä… ihan perseestä.
Onko muita vai kaikki vaan viilettää baanalla?

Ei tää ilmasto taas oikeen innosta. Katotaan ens viikolla.

Valehtelin. Kehitin tekosyyn ottaa Canyoni ulos ja kävin ostamassa teleskooppivavan ja lientä. Motonetissä vavat oli loppu mutta Hi5 ei pettäny taaskaan.

jboman - 8:14, 24.6.2020 » Onko muita vai kaikki vaan viilettää baanalla?
Night Rideillä on tuntunut nyt tulevan kovaa tahtia lisää potilaita tähä kerhoon :(