ENTINEN Yksivaihde Twitter

^^Kävin kokeilemassa, ei ainakaan välittömiä vaurioita tullut. Vähän kyllä jännittää tämmönen sekoittelu.

ensson - 16:13, 8.6.2017 » Eikös aseöljy ketjuissa oo ihan ok kun kerta on samanlaisessa pullossakin kun ketjuöljy
Kovalla pakkasella ihan jees mutta noin muuten ei.

Aseöljy on niin notkeaa ja haihtuu isolta osin pois, ettei sillä voi tämmöstä paksua töhnävoitelua kaipaavaa kettinkiä odottaa kovin hyvin voitelevansa.

Sopii kyllä ketjun putsaamiseen koska irrottaa paskaa, mutta lian lisäksi siinä lähtee kans se haluttu voitelu.

Vohoi helevetti mikä päivä.

Ei toi monsuuni mitään, oli ihan nasta ajaa ja vaihteeksi hyvin keikkaa, mutta sitten On-Guardin bulldogi sanoi itsensä irti kesken päivän. Pahaksi onneksi kesken keikan ja vieläpä pyörässä kiinni ollessaan. Lioittelu olisi auttanut, muttei ollut oikein aikaa siihen, joten vuoron viimeisen tunnin aikana sitten kävelin toimistolle, lainasin rälläkän ja vapautin pyöräni.

Samalla minusta tuli Krypton Messendier-lukon omistaja. Kiitämme: keveyttä, sisältä leveämpää ja syvempää kaarta sekä avainranneketta. Kryptolle epätyypillisesti avaimetkin toimivat heti pakasta vedettyinä varsin smoothisti.

#peremmälle #lukkoöljy #ajoissaeiajossa

tutam - 17:30, 8.6.2017 » Vohoi helevetti mikä päivä. Ei toi monsuuni mitään, oli ihan nasta ajaa ja vaihteeksi hyvin keikkaa, mutta sitten On-Guardin bulldogi sanoi itsensä irti kesken päivän. Pahaksi onneksi kesken keikan ja vieläpä pyörässä kiinni ollessaan. Lioittelu olisi auttanut, muttei ollut oikein aikaa siihen, joten vuoron viimeisen tunnin aikana sitten kävelin toimistolle, lainasin rälläkän ja vapautin pyöräni. Samalla minusta tuli Krypton Messendier-lukon omistaja. Kiitämme: keveyttä, sisältä leveämpää ja syvempää kaarta sekä avainranneketta. Kryptolle epätyypillisesti avaimetkin toimivat heti pakasta vedettyinä varsin smoothisti.
Hah, juuri kun lukoista puhuttiin...

^ Kyllä! No, tulipahan tuollaisen Krypton mini-7:n kaltainen lukko testiin.

^^ Mähän olen obsessiivinen varusteiden huoltaja, mutten ilmeisesti tarpeeksi. Pitää varmaan ruveta kuukausittain noita öljyämään. Eniten aina ihmetyttää se, että lukossa ei ole mitään ennakkovaroitusta: ei pientä kinnausta tai tahmaisuutta, vaan toimii kuin unnelma, kunnes onkin yht’äkkiä jumissa.

tutam - 17:53, 8.6.2017 » Eniten aina ihmetyttää se, että lukossa ei ole mitään ennakkovaroitusta: ei pientä kinnausta tai tahmaisuutta, vaan toimii kuin unnelma, kunnes onkin yht'äkkiä jumissa.
Liittynee tähän lukkojen tarkoituksenmukaiseen binääriseen toimintaan. Jos sisuskalut eivät ole just osamillilleen kohdallaan, ei ole tarkoituskaan avautua.

Eeppinen päivä. Kello kolme. Boss soittaa.
“Kiinnostaisko 30 keikan jakelu vähän niinku loppuverryttelyks?”
YEAAAAAAHHHHHHH

Aah sidewayzz

sani - 21:06, 7.6.2017 »
pieni merenneito - 21:03, 7.6.2017 »
ChainThug - 19:29, 7.6.2017 » tekniikasta tai tietoturvasta en tajua mitään.
aivan sama kunhan tajuaa xHARDCORESTAx
Mites merkkarin edge?
Vahva kuin chain of strengthin kitaristin röökilakko
Aemilius - 7:05, 9.6.2017 » Eeppinen päivä. Kello kolme. Boss soittaa. "Kiinnostaisko 30 keikan jakelu vähän niinku loppuverryttelyks?" YEAAAAAAHHHHHHH
http://webchutney.pk/content/uploads/2015/07/counting-cash.gif

Lounasaika. Kello kuusi.

Ei helvetti tajusin just että brittien sekoilut kaiken muun hyvän lisäks vaikuttanee punnan kurssiin myös. Jes! Kohta shoppaan kunnes putoan

Konsta - 10:20, 9.6.2017 » Ei helvetti tajusin just että brittien sekoilut kaiken muun hyvän lisäks vaikuttanee punnan kurssiin myös. Jes! Kohta shoppaan kunnes putoan
Samat. Freshtripeltä käyrää kannatinta kaikille.

bro fist piste jipeg

jaha, ceewaykinppa siis tulille

Katos. Eiks siel oo ihan ok seppiä? Customi kiinnostaa.

paljon kiinnosta jotku punnan kurssin vaihtelut kun tili on tyhja.

in other news: ostin asunnon.

Voi etän että!

Käväisin tästä keskustelusta innostuneena pukemaan ostohousuja yhtä runkoa ajatellen jota olin katsonut jo aiemmin että onpahan halpaa.

Tuumin tietty että nythän se sitten vasta halpa onkin. No, ei ihan. Hinta oli noussut 150£.

Tarinan opetus: Älä jahkaile.

Puhutko soma wolverine rungosta?