ENTINEN Yksivaihde Twitter

kaikki atk pitäis räjäyttää

qlt - 15:54, 7.6.2017 » kaikki atk pitäis räjäyttää
saisinko tulla peremmälle kertomaan Applen tuotteista?

nimim. Apple_boy_since_2004

Biciolli - 15:43, 7.6.2017 »
Biciolli - 21:43, 6.6.2017 » [b]Nyt ihan asiallinen kysymys tietokoneasiantuntijoille:[/b]
Kiitos hyvistä vastauksista. Jään pohtimaan niitä.
Semmonen lisäys tuohon katkeraan tilitykseeni, ettei pointti ollut se että yksi olisi muita parempi tai paskempi, oon vaan huomannut eri tarkoituksiin sopivan eri työkalut.

Kylillä myös puhuvat että Applen tuotteet on nykyään niin samantekevää paskaa, että Windows10 CP:t on aivan luontevia vaihtoehtoja niille. Aika vitun vaikea uskoa kyllä mutta Kekäläinen minä olen tuomiloitsemaan.

pieni merenneito - 16:05, 7.6.2017 » Applen tuotteet on nykyään niin samantekevää paskaa
Apple-käyttäjä vuodesta oisko 92 tai 93, ompputatska nilkassa vuosituhannen vaihteesta. Kolmisen vuotta sitten piti ottaa cover-up just tuosta syystä. En mä kyllä silti mihinkään muuhun käyttikseen koskisi pitkällä kepilläkään, mieluummin siirryn kokonaan kynään ja paperiin kuin winkkariin. Puhtaasti tottumiskysymys, tekniikasta tai tietoturvasta en tajua mitään.

haha. multa loppu apple-rakkaus kun siirryttiin kymppikäyttikseen. että näin. iphone on kyllä ja duunista omittu ipadi internetsiä varten kotona mutta ei näitä voi omaksi tuntea.

ChainThug - 19:29, 7.6.2017 » tekniikasta tai tietoturvasta en tajua mitään.
aivan sama kunhan tajuaa xHARDCORESTAx

Tuli tuosta Merkkarin aliotekstistä mieleen. Mitä lapset oppivat, jos heitä kuritetaan jostakin teosta? He oppivat, että isompi saa kurittaa pienempää, eivät muuta.

viikko sit ajoin viimeksi pyörällä ja vieläkään ei ole semmonen fiilis että uskaltaisi takaisin satulaan. syö miestä varsinkin tällaisilla keleillä.

Eikös aseöljy ketjuissa oo ihan ok kun kerta on samanlaisessa pullossakin kun ketjuöljy

Entä ketjuöljy aseessa?

Ostin etutarakan kirpputorilta. 3€. Kevyt.

^^Kävin kokeilemassa, ei ainakaan välittömiä vaurioita tullut. Vähän kyllä jännittää tämmönen sekoittelu.

ensson - 16:13, 8.6.2017 » Eikös aseöljy ketjuissa oo ihan ok kun kerta on samanlaisessa pullossakin kun ketjuöljy
Kovalla pakkasella ihan jees mutta noin muuten ei.

Aseöljy on niin notkeaa ja haihtuu isolta osin pois, ettei sillä voi tämmöstä paksua töhnävoitelua kaipaavaa kettinkiä odottaa kovin hyvin voitelevansa.

Sopii kyllä ketjun putsaamiseen koska irrottaa paskaa, mutta lian lisäksi siinä lähtee kans se haluttu voitelu.

Vohoi helevetti mikä päivä.

Ei toi monsuuni mitään, oli ihan nasta ajaa ja vaihteeksi hyvin keikkaa, mutta sitten On-Guardin bulldogi sanoi itsensä irti kesken päivän. Pahaksi onneksi kesken keikan ja vieläpä pyörässä kiinni ollessaan. Lioittelu olisi auttanut, muttei ollut oikein aikaa siihen, joten vuoron viimeisen tunnin aikana sitten kävelin toimistolle, lainasin rälläkän ja vapautin pyöräni.

Samalla minusta tuli Krypton Messendier-lukon omistaja. Kiitämme: keveyttä, sisältä leveämpää ja syvempää kaarta sekä avainranneketta. Kryptolle epätyypillisesti avaimetkin toimivat heti pakasta vedettyinä varsin smoothisti.

#peremmälle #lukkoöljy #ajoissaeiajossa

tutam - 17:30, 8.6.2017 » Vohoi helevetti mikä päivä. Ei toi monsuuni mitään, oli ihan nasta ajaa ja vaihteeksi hyvin keikkaa, mutta sitten On-Guardin bulldogi sanoi itsensä irti kesken päivän. Pahaksi onneksi kesken keikan ja vieläpä pyörässä kiinni ollessaan. Lioittelu olisi auttanut, muttei ollut oikein aikaa siihen, joten vuoron viimeisen tunnin aikana sitten kävelin toimistolle, lainasin rälläkän ja vapautin pyöräni. Samalla minusta tuli Krypton Messendier-lukon omistaja. Kiitämme: keveyttä, sisältä leveämpää ja syvempää kaarta sekä avainranneketta. Kryptolle epätyypillisesti avaimetkin toimivat heti pakasta vedettyinä varsin smoothisti.
Hah, juuri kun lukoista puhuttiin...

^ Kyllä! No, tulipahan tuollaisen Krypton mini-7:n kaltainen lukko testiin.

^^ Mähän olen obsessiivinen varusteiden huoltaja, mutten ilmeisesti tarpeeksi. Pitää varmaan ruveta kuukausittain noita öljyämään. Eniten aina ihmetyttää se, että lukossa ei ole mitään ennakkovaroitusta: ei pientä kinnausta tai tahmaisuutta, vaan toimii kuin unnelma, kunnes onkin yht’äkkiä jumissa.

tutam - 17:53, 8.6.2017 » Eniten aina ihmetyttää se, että lukossa ei ole mitään ennakkovaroitusta: ei pientä kinnausta tai tahmaisuutta, vaan toimii kuin unnelma, kunnes onkin yht'äkkiä jumissa.
Liittynee tähän lukkojen tarkoituksenmukaiseen binääriseen toimintaan. Jos sisuskalut eivät ole just osamillilleen kohdallaan, ei ole tarkoituskaan avautua.

Eeppinen päivä. Kello kolme. Boss soittaa.
“Kiinnostaisko 30 keikan jakelu vähän niinku loppuverryttelyks?”
YEAAAAAAHHHHHHH