harder better faster stronger eli pyöräilyn treenaustopsu

selkä jumii sohvalla löhöilystä, miten pakottaa itsensä foamrollaamaan aina sohvalla istumisen sijasta?

myy sohva

http://s10.postimg.org/sfoy16iqx/WP_000259.jpg
image hosting 15mb

Näillä kokeilemaan miten jaksaa, sain jopa hankittua satula kassin
pitäs vielä käydä hakemassa pikku pumppu parit kumit.
Kengän suojatkin ja sormikkaat ei tarvii hypotermiaa kärsiä kun polkee !

Halvimmat geelit oli 0.49 € kalliimmat oli 4-6 € paketti jossa oli 4 sisällä, outoa, en ole siis perehtynyt kyseisiin litkuihin, todennäköisesti ruuan vastikkeena toimii, vertaus kuvana hedelmä banaani.

Sit ku tarviit kovaa pierua, ni protskupatukat vaan huiviin.

Henkilökohtaisesti en ole ikinä testannut geelejä tms. Snickers tms pyörii mukana jos jotain akuuttia sattuu. Prodepatukoita saliharrastuksen takia joskus silloin tällöin ostan, mutta muutaman kerran vuodessa.

Duunissa on suihkumahdollisuus joten duunimatkoilla panostan tasaiseen kovaan vauhtiin rajoilla. Kavereiden kanssa 30-100km lenkkejä ehkä n. 25 keskarilla ja kerran kesässä mökkireissu pari satkuja. Kaikkeen on auttanut ajaminen. Parin satkun ajossa sit safka välissä.

Dexal Coca - makuiset aivan hirveitä ei edes pysty nielemään, HYI HEL.

Enpähän jää tielle notkumaan sain hankittua pumppua ja laukkua ( Laukku aivan jäätävän tilava, pumpun saa näppärästi telineeseen kiinni. )

http://s30.postimg.org/b52hnbq1t/WP_000260.jpg
screen shot

http://s1.postimg.org/pd2zzqfdb/WP_000264.jpg
forum image hosting

Näillä sitten kesällä 100-500 km päivään suunnitteilla.
Valot vielä pyörään kiinni ni ois valmis paketti.

Miettinyt jotain isompaa pussia pyörään kiinni aerodynaamisesti vaakaputkeen, jonne lahkeet, hihat ja takki sateen varalta.

Kemet - 14:40, 20.3.2015 » 500 km päivään suunnitteilla.
Asia selvä.

Niin no me ajettiin Karen ja Empun kans 400 päivään ja ehittiin häröillä tuntitolkulla Turussa ja Toi jalassa. Et ei se 100-500 mikään utopistinen haarukka ole.

Mietin että MIKÄ vaakaputki pussi olisi ylivertaisesti paras.
Suositelkaa kun vielä on pätäkkää, fyrkkaa, hilloo, massii, kahisevaa eli AKA Rahaa suomen valuuttaa Euroopan valuuttaa €€€€ EURO.

Oliko tämä se runkolaukkutopsu.

Jos tavoitteena on vain ajaa tollasia matkoja päivän aikana, ei niihin tarvi vielä aerouteen juurikaan panostaa, menee vaikka sinkilällä lokareiden ja perinnesatulalaukun kanssa.

No anteeksi ihan hirveästi.
Omasta mielestä kun treenauksesta puhutaan niin pitäähän siinä pussi ja laukut hankkia että voi polkea 6~~~~~~~~ tuntia putkeen että “pakara” lihakset huutaa “auttakaa’a”.
Aiheeseen liityvä mielestäni, koska on tarpeellinen pitkille matkoille.
Eväs, muona, ruoka:kun loppuu kesken se on sama kuin vesi loppuu saharalla.

Kiitän.

juuh elikkä topikin aloittajana ohjaan runkolaukkukyssärit tänne, niistä keskustelu sallittu vain, jos niitä käytetään treenimielessä LISÄPAINOJEN kuljettamiseen.

ajopaidan selkätaskuihin ja satulalaukkuun mahtunee lahkeet, hihat ja pieni tuuli/sadetakki. En lähtisi runkolaukkua laittamaan paitsi jos retkimeininki haussa. Tt-pyörä kova.

Tt pyörään vieläki läskimmät putket luukulla että saa takin sinne vaakaputkee ja ruuat+juomapullo pystyputkee??

Viel parempi: koko kolmio linssimallisesti pullolleen umpeen ja toinen puoli on saranoitu luukku. Kaikki kamat sinne ajon ajaksi.

Pitääpi miettiä.

Lenkille syömistä:
-Snickers, yleensä pakastettuna takataskuun. Sulaa suht hyvin ja menee alas lähes aina.
-banaani. Menee aina alas, mutta varjopuolena pitkällä lenkillä möhjääntyminen takataskussa ja vie tilaa suhteellisen paljon.
-keitetty peruna. Keitän sopivan pieniä perunoita, kuorin ne ja laitan suolaa ja pippuria päälle. Sitten käärin ne kahden perunan yksiköinä folioon niin, että pakkauksen pystyy sulkemaan ilman perunamössön leviämistä taskuun. Kuoret ei sula hyvin varsinkaan jos yrittää ajaa kovaa, siksi ne pois.
-geelit kisoissa ja silloin kun ei jaksa keittää perunoita. Maistuu aina pahalta ja sisällysluetteloa ei tee mieli kattoa.

Jos harjoittelee kestävyysurheilua, syöminen vaikkapa kolmen tunnin lenkillä on turhaa.

PK-harjoituksen ideana on suurelta osin kehittää rasva-aineenvaihduntaa. Jos ei jaksa kolmea tuntia ilman hiilareita, ajaa liian lujaa.

Tunnin parin VK ja vauhtileikittely ja tekniikkatreeni on sitten eri asia, samoin yli neljän tunnin lenkit.

Eri asia on myös lenkkien ajaminen muuten kuin treeninä. Kropan varastot tyhjenee jo typerässä alkukohelluksessa…

Dubbelnougat.

aaaaaah…
Pitäis kokovartalo jumppa alottaa sain jopa aikaseksi tänään 40 toistoo ja 20 km kesä tuloillaa samalla lailla kun viime kesänäkin ~ 3kk jumppaa ja painottaa jalkoja.

“Täysii”

Tuntu jopa mukavalta tehdä 40 vääntöä 10 kg vaan tosin tanko

! No doucheBAG !