Helsinki

toivottavasti vitutti tänään töytäimien sisällä erityispaljon

ununu - 12:22, 4.3.2019 » toivottavasti vitutti tänään töytäimien sisällä erityispaljon
Luin joitain ihmisten kirjotuksia remonttiin liittyen ja tää oli mun suosikki - "Helsinki on vastenmielinen kaupunki ja Kallio sen häpeäpilkku".

Oli aika pettymys toi Hämeentie. Yksi bussi ja yksi virmam sedani, ohi ois päässy muovisia reunamerkkejä hipoen mutta ei hirveen smuutisti.

Jotai sisärakentamisen ammattilaista ja henkilöautoilijaa siellä kyllä edelleen vähä meni ottamatta mitään asiakkaita kyytiin tai jättämättä mihinkää.

Ai tästä jauhetaan täällä.

No, miten meni eka päivä kaaoksessa, poliisin mukaan sellaista ei ollut?

kaukomieli - 17:36, 4.3.2019 »
Tahmatassu - 22:57, 29.12.2018 » Mitä luulette tapahtuvan keskustan liikenteelle kun [hämeentie suljetaan yksityisautoilulta](https://www.hel.fi/helsinki/fi/kartat-ja-liikenne/kadut-ja-liikennesuunnittelu/katujen-rakentaminen/hameentie)? Odotan innolla kunnon liikennekaaosta kun jengi vetää linjojen kautta töpsäisten jalankulkijat katuun ja pellit ryttyyn. Koska keskustan läpi menevä liikenne joutuu keväästä alkaen vetämään joko espa>lönrotinkadun tai liisankatu>kluuvi kautta niin on sanomattakin selvää että hupia on luvassa kun tulee päivittäinen gridlock.
Niin kuinkas tässä kävikään? [Poliisi: Ei merkkejä liikenteen puuroutumisesta missään, vaikka Hämeentie suljettiin](https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006022739.html) Ite en oo tänään keskustassa liikkunut niin omakohtaista kokemusta ei ole mut asun tollasen "ehdotetun kiertotien" varrella enkä huomannut mitään kummempaa. https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/97cc98b99d95400ba275d69ff7fa333f.png Tosta kuvasta näkyy muuten aika hyvin kuinka merkittävä sisääntuloväylä(pl. joukkoliikenne) toi Hämeentien pätkä on ei minnekään muualle kuin kyseiselle Hämeentien pätkälle.

Viikon sisällä tapahtuu.

Just noinhan ne autolihajuntitkin jostain viitasaarelta öyhöttää kommentti-palstoilla. Liikennekaaos hnghhh!!!

En usko.

Ton väylän arvo autoilijoille on ennen kaikkea symbolinen, ei juuri muuta ja sen ymmärtää kaikki muut paitsi hölmöimmät änkyrät.

Veikkaan että liikennehäiriöitä aiheuttaa hidastelun vaikutukset töpsäyttelykoneiden ratissa oleville joka johtaa kaahailuun linjojen läpi.

Ootko koskaan ajanut autolla stadissa, et vissiin?

Joku masokistinen änkyrä saattaa lähteä psykoosipäissään linjoille suhailemaan mutta kukaan edes puoliksi järjissään oleva ei tonne kukkulan päälle lähde etsimään jotain olemattomia oikoteitä.

Toi pätkä ei ole merkittävä muuta kuin paikallisille kalliolaisille autoilijoille joita on vähän. Tajuaisit tämän jos olisit joskus ajanut autoa stadissa.

Mutta kun pitää olla kaaos! Se todistaa molempien osapuolien pahimmat ennakkoluulot tosiksi! Ei kestä maailmaa ilman kaaosta/beer!

kaipa tuota jotkut peräkammarin pojat tuskailee kun ei metroasemien viereen no-go zoneille voi jättää autoa parkkiin ja pakko mennä keskustaan sekoilemaan lestavankkureilla

RTZ - 22:57, 4.3.2019 » Mutta kun pitää olla kaaos! Se todistaa molempien osapuolien pahimmat ennakkoluulot tosiksi! Ei kestä maailmaa ilman kaaosta/beer!
https://www.youtube.com/watch?v=O7iIalbjUJk

Jaaha, kevät vissiin tulossa kun kaupunkipyörätelineitä ilmestynyt katukuvaan. Tuskin maltan odottaa.

Tahmatassu - 20:38, 4.3.2019 » Viikon sisällä tapahtuu.
Viikkokin vierähtänyt taas, mitäs sille liikennekaaokselle kuuluu. Joko tapahtuu vai oliko koko juttu vaan perus umpimielistä junttiöyhötystä? Vai odotellaanko vielä?

Onse muuten jännää kun aina kaikista parannuksista nostetaan mekkala. Kaupungin infrakin on elävä systeemi, jota pitää aina jostakin korjata ja korjaukset ovat meidän eduksi. Kaupungin ominaisuus on se, että aina jossakin korjataan. Muuten koko systeemi ennen pitkää raunioituisi.

Mikä hässäkkä siitä tulisi, jos koko kaupungin infra peruskorjattaisiin aina 50 vuoden välein kuten yksittäiset kerrostalot putkirempassa.

Varsinkin kun kaupungin infra on pitkälti suunniteltu ajalla, jolloin kuviteltiin, että kaikki ajaa henkilöautolla keskustaan tai rekalla keskustan läpi/viereen satamaan ja niin on hyvä.

Kalastaja-Kaarlo - 11:46, 13.3.2019 » Varsinkin kun kaupungin infra on pitkälti suunniteltu ajalla, jolloin [s]kuviteltiin, että kaikki ajaa henkilöautolla keskustaan tai rekalla keskustan läpi/viereen satamaan ja niin on hyvä.[/s]rikkaat ajoivat hevosella ja muut kävelivät.

infran parentelusta tulikin mieleen, että oli todella jännä huomata viime kesänä Töölössä kun tekivät uutta asfaltointia ja viemärirumpujen&kansien vaihtelua ja siellä katujen pohjalla oli edelleen vanha mukulakivikatu. Kuorivat nytkin vanhan asfaltin tuohon asti pois ja sitten uutta päälle. Milloinhan mm. Ruusulankatu on vaihdettu pinnaltaan asfaltiksi? Kaupunki voi hyvin kun se elää ja kehittyy.

Joo, Töölössä sitä ainakin näkee, ja vissiin ainakin Kaartinkaupungissa myös. Varmaan muuallakin kantakaupungissa, ainakin johonkin Vallilan tienoille asti. Mitenköhän Munkka, Laru tai Kulis, nuo entisajan kermaperse-vapaakaupungit?

Söpöjähän ne on ja kestäviä mutta vittumaisia ajaa ja hitaita toteuttaa.

Mukula-/nupukivikadut pitäisi lailla kieltää, jynkyttäviä ja vittumaisia ajaa jos ei vedä jollain hammaslääkäripyörällä.

Turussa on kiva vedellä juuri sen takia kun tiet ovat pelkkää asfalttia.