Keskustelua fillaripolitiikasta

Sori OT mut oli vaan jotenkin pakko laittaa tää kevennykseksi tähän väliin.

Ihokarvojen ajelu nyt kuuluu samaan kastiin hygienian kanssa, pesemätön/liikaa pesty iho tulehtuu helpommin ja ajamattomat/ajetut karvat aiheuttavat ihoärsytystä paikasta riippuen. Oma kantani on että kaikki paitsi hiukset veks tai sitten ei.

Terveyden vaaliminen ei ole todellisuuden muokkaamista, jos saat selkäkipuja kolmekymppisenä välilevyjen degeneraation vuoksi kun verisuonet ovat tukossa niin se on aika lähellä totuutta.

Ajelet siis rintasi, kainalosi ja elimesi ja kehtaat länkyttää jotain meikkaamisesta?
Ja joka ketjussa valitat läskeistä ja lihajunteista mutta kuitenkin kaikkien pitäisi saada olla niinkuin ovat luonnollisesti?

Riippuu täysin mitä vaatteita käytät ja mitä lajeja treenaat, jos et tee sen kummempaa tai pese suolavesiä iholta pois monta kertaa päivässä niin ei karvoista haittaa ole. Et kuitenkaan voi sitä meikkaamiseen verrata jos kyse on terveydellisistä syistä.

Enemmän valitan itsetuhoisista ympäristöä tuhoavista ja kollektiivista pahoinvointia synnyttävistä elintavoista kuin läskeydestä.

Tahmatassu - 22:13, 25.2.2019 » Oma kantani on että kaikki paitsi hiukset veks tai sitten ei.
Miksi hiukset ajamatta? Eikö päänahan hygienia kiinnosta? Ylimääräistä massaa ja pesuaineiden kulutusta. Aika turhamaista käyttää jotain tukkaa.
Tahmatassu - 22:57, 29.12.2018 » Mitä luulette tapahtuvan keskustan liikenteelle kun [hämeentie suljetaan yksityisautoilulta](https://www.hel.fi/helsinki/fi/kartat-ja-liikenne/kadut-ja-liikennesuunnittelu/katujen-rakentaminen/hameentie)? Odotan innolla kunnon liikennekaaosta kun jengi vetää linjojen kautta töpsäisten jalankulkijat katuun ja pellit ryttyyn. Koska keskustan läpi menevä liikenne joutuu keväästä alkaen vetämään joko espa>lönrotinkadun tai liisankatu>kluuvi kautta niin on sanomattakin selvää että hupia on luvassa kun tulee päivittäinen gridlock.
Niin kuinkas tässä kävikään?

Poliisi: Ei merkkejä liikenteen puuroutumisesta missään, vaikka Hämeentie suljettiin

Ite en oo tänään keskustassa liikkunut niin omakohtaista kokemusta ei ole mut asun tollasen “ehdotetun kiertotien” varrella enkä huomannut mitään kummempaa.

Tosta kuvasta näkyy muuten aika hyvin kuinka merkittävä sisääntuloväylä(pl. joukkoliikenne) toi Hämeentien pätkä on ei minnekään muualle kuin kyseiselle Hämeentien pätkälle.

Tänään heitin vaimon duuniin aamusella. Ainoa ero aiempaan on pidempi valokierto Mäkelänkadun ja Sturenkadun risteyksessä.

Hyvin tiedotettu kyllä, rattiurpot on peloteltu koteihinsa.

Vähän ihmettyttää kun ei ole kiertoteillä ruuhkaa, onko niin iso osa turhaa ajelua vain mihin ihmeeseen ne kaikki on kadonnut, kuitenkin korjausta ehdotettiin niin oli sellainen pelko puserossa biimeripuolueella että…

Mitähän autojuntit sanois jos pysäköisi tommosen helsingin keskustan kaduille? Voisi vähän välkkyä ja kortteja lähteä 60km/h ajelevilta.

– Sillä saa ajaa kuka tahansa – koska se on polkupyörä, Pitkänen sanoo.

criticalm - 15:08, 13.3.2019 » [– Sillä saa ajaa kuka tahansa – koska se on polkupyörä, Pitkänen sanoo.](https://yle.fi/uutiset/3-10686223)
Minkä ongelman tämä ratkaisee? Se on käytännössä yhtä vaikea ja tilaa vievä ajaa ja parkkeerata kuin auto, eli pyöräilijät ei saa tuosta mitään etua. Eikä se kuitenkaan tarjoa samaa mukavuutta tai suojaa olosuhteilta kuin auto, joten autoilijat ei tuohon siirry.

Sähköpyörä jossa on paikka kahdelle?

criticalm - 15:08, 13.3.2019 » [– Sillä saa ajaa kuka tahansa – koska se on polkupyörä, Pitkänen sanoo.](https://yle.fi/uutiset/3-10686223)

Joo hei, ei mitään kaupunkipyöriä vaan suoraan kaupunkipolkuautot. Hyvinhän tuolla kulkuväylillä tilaa riittää.

Eli neljän sähköistämättömän Bullitin verran.

Onko tämä muka tuollaiseksi kotteroksi erityisen kevyt?

Voi saatana näen jo miten tommonen ilmestyy pyöräkellariin ja vie siellä kymmenen fillarin tilan - “koska se on polkupyörä”

Tahon nähdä kun porukka polkee 100kg “pyörää” mäkiä ylös.

criticalm - 15:08, 13.3.2019 » [– Sillä saa ajaa kuka tahansa – koska se on polkupyörä, Pitkänen sanoo.](https://yle.fi/uutiset/3-10686223)
HAHAHAHAH oh wow.

Sinclair C5 uudelleen lämpättynä…2 paikkaa ilmeisesti vaatii tuon n. 100kgn massan kun yhden hengen kinnerit ja vastaavat kulkineet on sen noin 30-50kg

https://www.grantsinclair.com/en/iris-black.html

Ihmettelin kun tosta Scouterista ei ollut oikeen tuoreita kunnon kuvia mut nyt tuli tollanen video:

Iltalehti koeajoi tulevaisuuden menopelin

Rumahan se on kuin saatana vaikka muuta väittävät ja videon antaman ensivaikutelman perusteella odotetun epäkäytännöllisen ja kömpelön oloinen turhake. Arvostan kyllä uutta ja innovatiivista pöhinää mut jos toi on innovaatiokilpailun voittajan vuosien kehityksen tulos niin ei saatana mitä räpellystä.

Innovatiivisuuden superihmemaa, voi hevosen kyrpä kuinka väsynyttä ja arkitodellisuudesta vieraantunutta ylisuunniteltua paskaa jolla yritetään ratsastaa ilmastonmuutoksen hyökyaalloilla. Torilla vittu tavataan.

Yli-insinöörienKotimaisen teollisuuden puolesta toivon et oon väärässä ja noita myydän ulkomaille laivalasteittain mut kotoisilla kelveillä en noita haluais nähdä ja teillä noi tuskin pärjää. Kelle ja mihkä utopiaan noi on tehty, en ymmärrä.

E: Se et noi ei oo kehdannu julkaista yhtään kunnon kuvaa, edes konseptikiiltokuvaa, tosta kotterosta omilla sivuillaan(lanseeraus ke 13.2.) kertoo aika paljon. Tää on ainoo mitä sieltä löyty:

Vilkaisu jokai ikisen taloyhtiön kellariin paljastaa ainakin yhden ongelman: Pyöriä valmistetaan ja ostetaan liikaa ja sitten niillä ei edes ajeta.

Ok mulla on neljä. Veikkaan kuitenkin että jokaisella ajetaan enemmän ku koko pyörävarastolla yhteensä.

Anteeksi avautuminen, aamukahvi on vielä juomatta